oh valla ne güsell..Babamıs kısıyla dolaşmaya çıktı. beni bıraktılar... Azcık baba kıs sohbet edeceklermiş..
merhaba herkese nasılsınız
doğumdan bu yana devam eden bel ağrım bugün tavan yaptı.sabah yataktan zor kalktım çok kötü ağrıyor belim.mecburen eymene bakmak kaldırmak zorundayım.salı gününe randevu aldım doktordan ne olcaksa olsun artık bu ağrıya daha fazla katlanamıcammafoldumben
ankaralı arkadaşlara duyuru:
pazartesi günü bi buluşma ayarlamaya çalışıoruss,çok uzun olmaz ..bi kahve içelim beraber..tanışalım de mi:))
fikirlerinizi bekliorumm..
merhaba herkese nasılsınız
doğumdan bu yana devam eden bel ağrım bugün tavan yaptı.sabah yataktan zor kalktım çok kötü ağrıyor belim.mecburen eymene bakmak kaldırmak zorundayım.salı gününe randevu aldım doktordan ne olcaksa olsun artık bu ağrıya daha fazla katlanamıcammafoldumben
günaydın kıslar nasılsınız bugün bakalım bugun benim oğlum çok huysuz nedendir bilmiyorum...
kimsecikler kalmamışş huhuuuu nerdesinizzz????
balımcım geçmiş olsun canım o bel ağrısı bendede var genelde adet olduumun ilk 3 günü kopuyo resmen ya nedeni bizim büyükler derki kıs derdi alır gider oğlan bırakır gidermiş... erkek çocuğu hep bel ağrısı bırakırmış...
kızlar selam..
kızım 7 ay 8 günlük ama daha ne oturuyor ne emekliyor
bunu tembelliğinemi vermeliyim yoksa bi uzmana götürmelimiyim?
aranızda bebeği desteksiz oturamayıp emekleyemeyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?