2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar
monte geçmiş olsun canım işallah ablanında iyi haberlerini alırsuın
lidacım sizede geçmiş olsun işallah atlatırsnız artık

merhaba herkese nasılsınız

doğumdan bu yana devam eden bel ağrım bugün tavan yaptı.sabah yataktan zor kalktım çok kötü ağrıyor belim.mecburen eymene bakmak kaldırmak zorundayım.salı gününe randevu aldım doktordan ne olcaksa olsun artık bu ağrıya daha fazla katlanamıcammafoldumben

günaydın kıslar nasılsınız bugün bakalım bugun benim oğlum çok huysuz nedendir bilmiyorum...
kimsecikler kalmamışş huhuuuu nerdesinizzz????
balımcım geçmiş olsun canım o bel ağrısı bendede var genelde adet olduumun ilk 3 günü kopuyo resmen ya nedeni bizim büyükler derki kıs derdi alır gider oğlan bırakır gidermiş... erkek çocuğu hep bel ağrısı bırakırmış...

kimseyi yakalayamıcam ben burda :)
lida, balım geçmiş olsun kızlar..
yeşim hava değişikliğinden gecikmiştir seninki de, benimki hep gecikir, nihayet oldum :)

Babamıs kısıyla dolaşmaya çıktı. beni bıraktılar... Azcık baba kıs sohbet edeceklermiş..
oh valla ne güsell..
nil in babası duy duy..:))

geçmiş olsun canım,çok zordur tahmin ediorum .bi minoset al belki işe yarar azcık..umarım geçer hemencecik..

ankaralı arkadaşlara duyuru:
pazartesi günü bi buluşma ayarlamaya çalışıoruss,çok uzun olmaz ..bi kahve içelim beraber..tanışalım de mi:))
fikirlerinizi bekliorumm..

duygucum ben 13-18 arası çalışıyorum. geçen sefer ankamall de 11de buluşmuştuk, kızlara bir selam vermiş kaçmıştım. eğer öğleden önce buluşursanız ben de gelmeye çalışırım, ama benim için zorlamasın kimse.

geçmiş olsun canım ya, inşallah ciddi bir durum yoktur

Balım geçmiş olsun...

1-Kızlar park yatak kullananlar alt kata geçtiniz mi?

Bu kız nezaman anne diyecek ya.. Çok merak ediyorum onun ilk anne deyişini.. Şimdilik sadece by by ediyor. Bide çak çak deyince çakıyor. Onun dışında istediği yerede dönerek gidiyor... başka tık yok. Dişte tabi:)

bugün ilk adım ayakkabısı aldım berat'a..
18 numaradelikafadulden
oturmuş seçmeye çalışırken birkaç ayakkabının da tadına baktı bizimki...kaşla göz arasında tuttuğu herşey hooop ağza. başkalarına birşey demicem ama ayakkabı bu ya, pis.

nohcoy ben hep alt katı kullandım zaten ama oyun parkı olarak, hiç uyutmadım. dedede bababa gibi birşeyler söylüyoruz biz tabi dede ve baba mest. ben de sabırsızlıkla bekliyorum anne desin.
inciii naber? çağan yedi mi birşeyler?

kızlar selam..
kızım 7 ay 8 günlük ama daha ne oturuyor ne emekliyor
bunu tembelliğinemi vermeliyim yoksa bi uzmana götürmelimiyim?
aranızda bebeği desteksiz oturamayıp emekleyemeyen varmı?

çok teşekkür ederim arkadaşlar.salı günü gitcem doktora bakalım doktora inşallah bel fıtığı falan değildir.

selam kızlar oğluma ilk defa yoğurt çorbası yaptım yedi maşallah çoook şükür
bu arada ben bugün regl oldum oooh be dedim ya

bu sözü ilk defa duyuyorum.büyüklerimiz dediyse kesin bir doğruluk payı vardır.

kızlar selam..
kızım 7 ay 8 günlük ama daha ne oturuyor ne emekliyor
bunu tembelliğinemi vermeliyim yoksa bi uzmana götürmelimiyim?
aranızda bebeği desteksiz oturamayıp emekleyemeyen varmı?

eymen oturuyr desteksiz ama emekleyemiyor sadece sürünüyor.sürünmeye başlayalı nerdeyse iki ay oldu her yeri geziyor ama hala emekleme gibi bir niyeti yok.

balım geçmişolsun bebişler hep kucakta ondan da olur bence.yoğun tempo yaşıyoruz az dinlen çok iş yap hep ayakta bir yerden çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…