Merhaba kızlar, aralrda girip okuyorum, ondan sonra çıkıyorum bir şey yazmadan.Bir fırsat buldum yazayım istedim.Sizleri özlüyorum bende:)))))İllaki bir bakacağım size:)))
Deryacım, ezgiye geçmiş olsun inşallah atlatır bir an önce.
Sevdacım, hamileliğin için hayırlısı olsun diyeyim önce, biraz zor olacak ama ikisini birden büyütmekte zevkli olacak bir taraftan:)))oğlun bir kardeş geldi derken iki kardeşi birden olacak.
incicim, hametan almışsın bende onu söyleyecektim.Ben sadece onu ve zeytinyağını kullandım.Çok rahat ettim, hala da hafif bir kızarma olduğunda hemen sürüyorum.
Ege uyandı ancak bu kadar yazabildim , tekrar girebilirsem aklımda kalnları yazarım.Öpüyorum hepinizi.
tşk ederim canım aslında bu duruma bende alıştım snırım şuan banada güzel geliyo kısmet buymuş canım hayırlısı olsun napalım.
saol canım iiz şükür sen nasılsın?
eğer warsa su göğsümüze sürdüğümüz lansinohta çok ii gelıo
:1shok::1shok::1shok:
nasııııııı yaniiiii:1shok:
gerçektenmi???
ayy çok şaşırdım ,hayırlı olsun canım
gerçek canımmm hemde çok gerçek a.s
slm arkadaslar umarım iyisinizdir..ben annemdeyim salı dan beri çok hasta oldum grip faranjit kulak agrısı acilde kaldım bir gece hala düzelmedim allahtan metiş e gecmedi ablam hala yogun bakımdasenağlamabir hafta daha kalcak doktorlar hayati tehlikeyi atlattı dese dünyalar bizim olcak da bişiy demiyolar beklemekde yıpratıyo bizi eşimi 10 günde toplasan 3 saat filan görmüşümdür zaman gecmiyo
tek sevindirici olay metin in emar sonucları temiz cıktı anestezi almadan film cektirdi....
sedaaaaaa hamileymişsin hayırlı olsun canım bu bebek kız dogucak bak içime dogdu...
özlem sarıyerli misin sen neresinden ......
hepinizi öptüm iyi bakın kendinize hayırlı geceler.....
tşk canım hayırlısı olsunda sağ salim olsun gerisi önemli deil.
bide metinimiz çokkk şükür iyiymişş ablamızda sağlığına kavuşsun daha ne isteriski dualarımız ablamızla canımm.
seda hayirli olsun kiz..valla ben de topun agzindayim..haplari unutup duruyorum..ay Allah korusun benim cocugu emzirmem sart..ona mama veremiyorum ama sunu deyim valla ben de boyle sorunum olmasaydi ikinciyi dusunecektim...ne guzel kardes kardes buyuyecekler...ayyy cok tatli...
emel sizin de geliyomus disler..hayirli olsun..bizde hala yok.
bu onceki gun kakasi oglumun kan doluydu o kadar dikkat ettigim halde..ve dun de deri testi yapildi alerji icin temiz cikti...ama diyete devam...ya bu doktorlardan bana hayir yok...burda amerikalilarin baya basina gelmis bi site buldum..ordakileri okuyorum..kurtulanlar var bu illetten baska nedenmis dertleri..ayni belirtiler ama alerji diilmis...ben de bi de onlari deniycem...ah kizlar ya cok yordu bu olay beni....ne yapcam diye tarif ariyorum ama inanir misiniz baktigima pisman oluyorum her defasinda...heeepsi yiyemeyecegim seyler...of insallah gecer...Allahim ne olur gecsin hayirlisiyla.
ben bu aralar giremiyorum firsat buldukca bunlari arastircam...artik kendim bulma karari aldim...ama arada girmeye calsirim...
tşk canımm
derya, sevda naber nasılsınız ?gördüm sizi sobe sobe :)))
iyiyim canım ama ev misafir doluydu sayfa açık ama ben yoktum ne olsun canım bi duruyla bide bu sıcaklarda bulantılarla uğraşıyorum
sen ve onat nasılsınıss
hayırlı olsun canım reyhan eviniz güle güle oturun senin adına sevindim
sevda kıs nabersin bakim
iyiyim cnm nasıl olalım hamişlik işte ii bilirsinis arkadaşlarım ama sanırım biras sorunlar var yazlıkta olduğum için kendi dr gidemedim burdada bir tane kadın dr var ona gittim bebek gelişimi iki hafta geride falan dedi yani 8 haftalıkken aslında 6 haftalık görünüyo dedi pazartesi tekrar bakıcam eğer gelişim hala yoksa bebeği alıcaz mecbur dedi ama eşim kendi dr götürcem seni dedi bu dr sevmedi ve pek güvenmedi bende öle istiyorum öle olcaksada kendi bildiğim güvendiğim dr müdahale etsin.benim dr pek güvenim yok açıkçası heleki muayananeye gittiysen olaylar biraz ticari oluyo eşimde eczacı olduğu için güvenmiyo pek.
bakalım canım pazartesi ne olcak dua edin bizede
amma yazdım yaa sen nasılsın canım çağan nasıl
sevda yaa takip edemedim ama söyledinmi çevrencekilere hamile olduğunu....
sadece bir kaç arkadaşımıs ve biliyo açıkçası fırsat olmasdıki ev hep misafir dolu yarın öbürgün öğrenirler canım çokta önemli deil canım ya önemli olan eşim ve benim bilmemizz gerisi boşşş
senin paşada emiyomuş az az düzelir canım sen devam et bizdede çok oldu bu gel gitler
slmm kızlar geç oldu amaa seviyom sizi benn:kedi::asigim: