2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tşk ederim canım aslında bu duruma bende alıştım snırım şuan banada güzel geliyo kısmet buymuş canım hayırlısı olsun napalım.

gerçek canımmm hemde çok gerçek a.s

tşk canım hayırlısı olsunda sağ salim olsun gerisi önemli deil.
bide metinimiz çokkk şükür iyiymişş ablamızda sağlığına kavuşsun daha ne isteriski dualarımız ablamızla canımm.

tşk canımm

derya, sevda naber nasılsınız ?gördüm sizi sobe sobe :)))

iyiyim canım ama ev misafir doluydu sayfa açık ama ben yoktum ne olsun canım bi duruyla bide bu sıcaklarda bulantılarla uğraşıyorum
sen ve onat nasılsınıss

hayırlı olsun canım reyhan eviniz güle güle oturun senin adına sevindim
sevda kıs nabersin bakim

iyiyim cnm nasıl olalım hamişlik işte ii bilirsinis arkadaşlarım ama sanırım biras sorunlar var yazlıkta olduğum için kendi dr gidemedim burdada bir tane kadın dr var ona gittim bebek gelişimi iki hafta geride falan dedi yani 8 haftalıkken aslında 6 haftalık görünüyo dedi pazartesi tekrar bakıcam eğer gelişim hala yoksa bebeği alıcaz mecbur dedi ama eşim kendi dr götürcem seni dedi bu dr sevmedi ve pek güvenmedi bende öle istiyorum öle olcaksada kendi bildiğim güvendiğim dr müdahale etsin.benim dr pek güvenim yok açıkçası heleki muayananeye gittiysen olaylar biraz ticari oluyo eşimde eczacı olduğu için güvenmiyo pek.
bakalım canım pazartesi ne olcak dua edin bizede
amma yazdım yaa sen nasılsın canım çağan nasıl

sevda yaa takip edemedim ama söyledinmi çevrencekilere hamile olduğunu....

sadece bir kaç arkadaşımıs ve biliyo açıkçası fırsat olmasdıki ev hep misafir dolu yarın öbürgün öğrenirler canım çokta önemli deil canım ya önemli olan eşim ve benim bilmemizz gerisi boşşş

senin paşada emiyomuş az az düzelir canım sen devam et bizdede çok oldu bu gel gitler

slmm kızlar geç oldu amaa seviyom sizi benn:kedi::asigim:

sevdacım bizde iyiyiz canım çağanı erken uyuttum takılıyorum buralarda
canım kendi druna görün bir biliyosun zaten bu drların birinin dedeiği diğerini tutmuyor eşinde haklı artık ticarete dökmüşler olayı dualarım seninle bitanem hakkında hayırlısı işallah

iyi geceler kıslarr bende kaçıyorum.. her yerim sızlıyo yaaaa uzun zaman dır böyle yorucu bi temizlik yapmamıştımya hamlamışım sanırım....

bişeyler yiyip yatıcam bide sahura kalkmayım........

Kızlar iyi geceler..
Son 4 gündür zombi gibiyim..O sakin ,şirin kızım gitti..yerine geceleri çığlık atarak uyanan çok sık uyanan diyeyim,mutsuz bir bebek geldi..
Dişten mi diyorum nette de sandığınız kadar sıkıntı vermez yazıyo e ne bu şimdi!!!!
9.30 da uyuttum yani uyuttuğumu sandım bu saate kadar tam 6 kez uyanıpp ağladı...
Şimdi calpol verdim iyi mi yaptım bilemiyorum..Ses yapıcam diye tuvalete gidemiyorum..Aman diş olsun da ona veriyoruz artık..
Çok üzülüyorum sürekli uyandığı için..çünkü gündüz de uyumaz benim kızım..Eskaza bir saat uyusa zil takıp göbek atarım ben..bugün toplamda yarım saat gündüz uykusu var inanmassınız belki...
kızlar okuyamadım geçmişi..
Size merhaba demek istedim.ve de iyi geceler çok öpüyorum

iyi geceler dicem ama kimseler kalmamış

bugün bizde akşam üzeri eşimle markete gidiyorduk kaza atlattık.hala şoktayım .burda kontrolsüz bir kavşak var biz dönerken diğer yoldan süratle bir motorcu geliyor sol taraftan.benim zaten dilim tutuldu eşime motor motor diyebildim ancak.biz sağa dönmüştük tam bizim arabanın ortasına vuracaktı eşim bir döndü yoldan dışarı çıktık şaranpole girdik motorcu bizim arabanın aynasına değdi geçti.adamda hiç frene basmak yok durmak yok geçti gitti.bir durup neyiniz var demedi bile.ama ömrümden ömür gitti o hızla bize çarpsaydı başında kaskıda yok.allahım korudu yine bizi.

lajocum diştendşr çıkarsında bir n önce düzenine kavuşsun yavru işallah
balımcım geçmş olsun aman dikkasşz insan dolu dıarsı
sahur sati kimse olmaz demştim hakkaten yok kimseler neyse yati bende şimdiden hayırlı sabahlar vede günaydın hepinze

Günaydınlar...

Anlaşılan uzun bir süreden sonra açılışı ben yapıyorum..
Arkadaşlar yalnız değilsiiz bende bugün dakka başı uyandım. Kızımın karnı tok olduğu halde sürekli uyandı.. Ben yatırıyorum o yüzüstü dönüm biraz uyuyor sonra tekrar... Eşim sahurdan sonra yatmamıştı. Altıda yatmaya geldi bizimki uayndı. Sonra babası aldı 2 saat baktıda bende uyudum... Şimdi tekrar ikisi uyudu...

Kızıma bugün deneme amaçlı yer yatağı yapacağım. Memleketteyken o kalabalıkta bile bukadar çok uyanmıyordu. azcık uyanınca parka yatağın yanındaki file gibi yerleri tırnaklarını sürterek ses çıkarıyor o da hoşuna gidiyor sonra uykusu kaçıyor. Bide hareket edince sallanıyor.. Bakalım yer yatağında uyursa en kısa zamanda bir çare buluruz:)

Merhaba kizlar
yine bir tek ben
oğluşum çok kötüydü bu akşam hep ağladı zor uyudu yavrum dişi çok ağrıyor sanırım çıksa bari bu gece
gecmis olsun canim ben cok zorlayinca fitil veriyorum napayim
oyle aci cekmesine dayanamiyorum. paranax kullaniyoum. bide babasi eczaneden
nukun bir urununu almis boyle firca gibi ama parmagina geciriyorsun. silikodan onunla
kasiyorum dislerini cok hosuna gidiyor agzini aciyor bana :)
onuda deneyebilrisin soguk suyla yikiyorum bide damaklarini rahatlatsin diye
fircasi yumusacik silikondan zarar vermez yani

uzun bi süre giremeyebilirin kulübe.... yeni ev taşınma yeni bağlantı derken uzun sürebilir......

herkese sağlıkla mutlulukla bebeklerini büyütmelerini diliyorum....
hayirli olsun ve Allah yardimcin olsun yeni ev zor . ins biran once yerlesirsin
saol incicim öle yapıcam cnm inş yanılıyodur dr da gerek kalmaz o olaya
Ins o dr yaniliyorudr canim 2 hafta geriden gitmesi niye sorun oluyor yani bazilarinin oyle oldugunu duymustum en onemli olan gelisimi? tani ben dr degilim ama ne biliyim.
zaten sende kedi dr gidecekmissin en guzeli

ay bende ayakucuyla yuruyorum uyanacak diye
ben arada paranox fitil kullandim
cok aglayinca insanda endiseleniyor ins sadece srun distir. cok uzarsa bir dr una goster istersen bu aralr salgin varmis belki usy enf olmustur. gecmis olsun canim

Allah korumus ya sinir oluyorum bu trafik canvarlarina. insanlarin canlarina maloluyorlar
bence cok agir kuralar konmali ve uygulanmali burda her yere hiz limiti komuslar
bombos yollar 60 la gidiyoruz valla gitmedinmi adrese ceza hemen
hiiic bakmiyorlar gormedim yok bakmadim en guzlei

bu arada gelelim bize bizimkie huysuz
simdi yemegini vericem acikti sanirim
havada kapali cikamadik bugun aksam iftardan sonra markete gidecez orda
sosyallesir artik. son saatelrimiz kaldi iftara az kaldi ama kizlar su iftar programalrini izleyemiyorumya
icim burkuluyor bide bir hurmayla oruz acamadim neyse saglik olsun

hadi optum hepinizi

gamzecim hepimizde aynı sıkıntı var, bu gece 10 kere uyanmışımdır herhalde.
geçmiş olsun balım, Allah korumuş.. eymen arabada mıydı? ayy trafikten ne korkuyorum ya.

nohcoy birkaç gün annemde kaldım evde boya yapılırken, biz de yer yatağında yattık. berat çok rahat etti. fırfır döne döne uyudu. kendi evimde de yaptım ama sabaha toplamaya üsendiğime vazgeçtim sonra. :dance:

yeşimcim iftar ettin mi? Allah kabul etsin herkesin orucunu..
şu hurma olayına takıldım ben.. önceden de pekmez dökülmüştü, meyve sebze yok falan diyorsun.. burdan kargoya versek olmuyo mu? ya da gelen giden yok mu türkiye'den?
herkese iyi pazarlar.
duyguuuuu nettik buluşma işinii? hişşşt ankara ekibi??

hayırlı olsun canım,mutlulukla oturun işallah..
özletme kendini amaopuyorumnanaktan
pislikler..verilmiş sadakanız varmış mı denir,geçmiş olsun..
ya bizde de durum aynı..:umursamaz:
gamzecim hepimizde aynı sıkıntı var, bu gece 10 kere uyanmışımdır herhalde.

duyguuuuu nettik buluşma işinii? hişşşt ankara ekibi??

laelaelaelaelaeolduk he:))
valla canım ben dedim işte siz karar verin die ama toplu bi anlaşma olmamış:uhm:
biz karar verelim o zaman..
sana neresi uyuo p.tesi?

tünaydın herkese sanırım bugunün de tek konusu uyku bizimkide bugun 10 kere uyandı ya delirdim ruh gibiyim evin içinde.. birde temizliğim var bugun deli gibiyim ayyy kafayı yedim yaa....

reyhancım ewin hayırlı olsun canım güle güle oturun darısı bana inş... dua et canım bizde birlik oturuyoruz bayram sonrası düşünüyoruz ewi ayırıcaz inş...

balımcım çok çok geçmiş olsun canım RABBıM EWLADINIZA BAĞIŞLAMIŞ...

inş tek huysuzlukları diştendirr ya bir an önce çıkarsalarda rahata erseler yaaa onlarada üzülüyorum ama ne fayda... rabbim evlatlarımıza sağlık afiyet versin...

ay herkesler ayni...dis ne zormus yaw..dun cok eski bi arkadasim burda ona iftara gittik..ay dogumda gelebilmislerdi bi de simdi goreceklerdi bebisi ammmaaaa benimki sanki bi yerine bi sey batmis gibi tum gece agladi..inanir misiniz tam 4 saat..ne uyudu ne durdu...veeeee en sonunda uyuttum....dis jelini de aklima gelmedi ki alayim....neler yapilmadi aglamasin die..tum ev seferber olduk yok yok...ogle uykusunu da uyumamisti zaten..neyse eve gelirken yine uyandi Allahtan evde emdi ve hic yapmadigi sey olan emerken uyudu...ve saat 2 olmustu ben yattim..simdi 6 yine kalktim...uykum bitmis...ay ben de sapittim...ya ne zormus dis ya....gece ruyamda sag dis belirgin cikmak uzereymis...herkese sagdan cikcak diyorum....of of...ruyama bile girdi..ay bu arada arkadaslarimin da bebei yok daha dedim bu anormal hali gozunuz korkmasin...

valla kizlar son sayfayi okudum sadece Allah herkese kolaylik versin...cok zor..

aybüke uyuyodu bi çığlıkla uyandı. bende kanepede kestiriyodum azcık.. Of nasıl ağlıyor öyle, anlamadım niye ağladığını emdi uyudu.. Mutfağa gittim yayla çorbası için su koymaya sonra aybüke uyuyor biraz bizim kızlara bakayım dedim ama daha oturmadan mırıldanma sesleri duydum... uyanmış çok az uyuyorlar artık yaaa...

Reyhan eviniz hayırlı olsun. Sağlıkla mutlulukla oturun inş.

Balım çok geçmiş olsun. Bu yaz babamla bizde bir kaza atlaktık... Ufak bir yanlış hareketle çok vahim durumlar olabilirdi anlıcanız... Allah korumuş...

Hadi ben kaçar kuzumla ilgileneyim.. Hep baba hep baba olmuyor.

teşekkür ederim büyük kaza atlattık.eymende benim kucağımdaydı.verilmiş sadakamız varmış gerçekten.bugün eşimede söyledim hemen birşey dağıtalım ramazan günde ihtiyacı olanlara biraz yardım edelim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…