2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arada desteksiz oturuyor ama çok kısa süre. sonra kendini hopp bırakıyor arkaya.. alıştıya yastığa...

bizimide arada deeede veya babaa diye bişeyler diyo ama bilinçsiz...

kizlar bugun kizimla disari ciktik tabi babamizla
evin yakinlarinda yurume yerleri ve cardak gibi seyler yapmislar
icim acildi valla
hergun cikmayi dusunuyorum
guzel havalari degerlendirmek lazim aslinda.
kizim bugun huysuz coook zor uyudu. kaldir indir benimde belim
agriyor , ins adet agrisidir.
kimseyi yakalayamıcam ben burda :)
lida, balım geçmiş olsun kızlar..
yeşim hava değişikliğinden gecikmiştir seninki de, benimki hep gecikir, nihayet oldum :)
insallah canim bekliyom dort gozle , yazilari okuyorum birkac kisinide oyle olmus

kızlar selam..
kızım 7 ay 8 günlük ama daha ne oturuyor ne emekliyor
bunu tembelliğinemi vermeliyim yoksa bi uzmana götürmelimiyim?
aranızda bebeği desteksiz oturamayıp emekleyemeyen varmı?
elifcim bizimkide desteksiz oturamiyor
emekleme dersen geri geri ve oda az oluyor gerci bu aralar yurutece koyuyorum yerde hali yok diye oyun halisida tek basina yeterli gelmiyor
selam kızlar oğluma ilk defa yoğurt çorbası yaptım yedi maşallah çoook şükür
bu arada ben bugün regl oldum oooh be dedim ya
gozun aydi darisi basima
kizlar ya sabah beri benim canim gozleme cekiyor ya oklavamda yok, yarin alayimda
yapayim valla biryerim sisecek heee :))
bu oruc sarsti beni bugun

aslımı beklerken darısı başına canım sen nerdeydin yurtdışı yazıyor ama?walla marifetlisin maşallah bende oklava merdane dolu da yapacak adam yok

kızım uyansın bizde çıkacağız dışarı. Babamızda koşuya çıkıcak.. Göbek yaptı da azcık koşacakmış akşamları...

aslımı beklerken darısı başına canım sen nerdeydin yurtdışı yazıyor ama?walla marifetlisin maşallah bende oklava merdane dolu da yapacak adam yok

sagol canim ya.
ben daha oncede yapmis yemistim gecenin yarisi
o aslinda marifetten degilde istahdan :))
tabi herzaman degil ya useniyorum genelde

cikin tubacim biz ciktik cok iyi geldi valla evde
daralir bebislerde ben hergun cikmayi dusunuyorum ins. uyku saatine denk gelmezse

herkese merhabalar bugün gezdim giremedimmm....geçmişi okdum aklımda kalanları yazim

aslı inş hastalanırsın..
balım geçmiş olsun inş fıtık değildir..
filizcim metine sevindim ama ablana üzüldüm inş atlatır düzelir...
özlem hoppalayı 40'a aldım ben...75 pahalımış..
elif dert etme belki senin poğaçan emeklemeden yürür :))
lida sizede geçmiş olsun inş düzelirsiniz...
nazlıcan hoşgeldin afiyet olsun egeye yarasın
başka varsa unuttuğum kusura bakmayın

canım biz beşiğe geçicez artık alt kat zor oluyor
benimki anne baba diyor

canım pc açıkta ben başında durmuyorum azda olsa yiyor canım bunada şükür valla hiç yemediği zamanları biliyorum

kızlar selam..
kızım 7 ay 8 günlük ama daha ne oturuyor ne emekliyor
bunu tembelliğinemi vermeliyim yoksa bi uzmana götürmelimiyim?
aranızda bebeği desteksiz oturamayıp emekleyemeyen varmı?

canım hiç sıkıntı yapma her bebeğin gelişimi farklı bende çağan niye oturmuyor diye düşünyordum biaraa şimdi desteksiz oturuyor yatarken oturma pozisyonuna geçiyor otururken ayağa kalkıyor ayağa kalkma işini bir günde yaptı yani dicem oki vakti gelince bir günde emekliyor bunlar sıkma canının boş yere hatta keyfini çıkar çünkü ben sürekli başında bekliyorum artık düşücek diye

selam kızlar oğluma ilk defa yoğurt çorbası yaptım yedi maşallah çoook şükür
bu arada ben bugün regl oldum oooh be dedim ya

göün aydn canım valla ben 4 üncü ayda olmuştum hemencik

yeşimcim oh ne güzel parkta bulmuşssunuz bak çıkar hergün defneyi sıkılmasın evde bende hergün çıkarmaya çalışıyorum muhakkak bugün outlete g,ttik iftara kadar 3 saat dolaştık

selamlar hnımlar buarada umarım herkesin keyfi yerindedir

balımcım geçmiş olsun belinmi ağrıyor benimde biraz fazla eğileyim çok kötü tutuluyor hele doğumdan sonra berbattım

emelcim işallah bir an önce çıkarda rahatlar onat ben hiç fitil kullanmadım canım bilmiyorum yani

ii akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım pekde vaktim yok yorgunluktan ölüyorum..
oğlum çok şükür emmeye başladı ama o eski iştahı yerine gelmedi... kaşığa ağzını açmıyo.. bende biberonla yediriyorum herşeyi büyük başlıkla zar zor yiyo işde....

bide yeni ev tuttuk.. taşınıyoruz....alkisalkisalkis çok mutluyum bu evden gideceğim için elti kaynana görümce hep aynı binadaydık :bbo:
eşim uzun zamandır bakıyodu bulduk bugünde temizliğe gittik evin içi berbat durumdaydı öldük temizleyene kadar canımız çıktı bide oruç oruç ekip kalabalıktı ama yinede zor oldu.... yavaş yavaş evide toplamaya başladık...

uzun bi süre giremeyebilirin kulübe.... yeni ev taşınma yeni bağlantı derken uzun sürebilir......

herkese sağlıkla mutlulukla bebeklerini büyütmelerini diliyorum....

hayırlı olsun canım reyhan eviniz güle güle oturun senin adına sevindim
sevda kıs nabersin bakim

selam kızlar
reyhan hayırlı olsun eviniz dipdibe yaşamak zordur tabi rahat edersin artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…