2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar..umarım herşey i gider:))
ben artık yavaştan çıkıorum yola..uzuunnn km ler beklio bizi..dua edin nil de huzurlu olsun:))
p.tesi isterseniz arayın artık bi cevap yok çünkü..
neyse bebişleri ve sizleri sevio ve öpüorum..
bizi özleyin anacımmmmopuyorumnanaktan

saol tatlım:))
kopamadım bak bi daha bakayım dedim..
ama bu sefer son,bilemiorum girebiir miyim 15 gün yokum ama en fazla:))opuyorumnanaktan

iyi yolculuklar inanna... nilde akıllı uslu durur inş..

Bizde kuzumla dışarı çıktık gezdik dolaştık geldik. Çoraplarını çıkarıp kuma oturttum ilk oturduğundaki gibi ağladı, huysuzlandı.. Pek sevmiyor şimdilik ama biliyorum ki önümüzdeki yaz o kumdan çıkmak istemicek...

kıs daha erken diilimi? kuma oturtmak için bilmiyorum walla ben hiç oturtmadım şimdiye kadar düşünmüyorum da sen bilirsin tabi ama biz çıkıp gezip gezip döneriz sadece....

merhaba herkese umarım keyifler yerindedir
duygu iyi tatiller güzelim
bugün pek kimse uğramamamış bende yavaştan çıkim iftar saati masa hazırlancak iyi iftarlar

aa en son ben yazmıştım kimseler uğramamış yine
barçli aşağıda sen görünüyon naber bakalım

iiiim incicim sen nasılsın çağan nasıl?geçmişi okudum geldim

balım geçmiş olsun..allah korumuşş...verilmiş sadakanız varmış..

kızlar elvin ben gel deyince gel diooo..hemde çok güzel belirgin bi şekilde...bilinçli olarak...ben demezsem demioo..bide öpücük atıooo..maşşalllaaahh...dizlerinin üstünde oturuo bide elleri serbest...bugün koltuğa tutundu bi elini bıraktı diğerinide bırakçaktı ben tuttum aklım çıktı pat die atıyo arka üstü kendini oturuo hemen...bi dk boş bırakamıyrm

selam kızlar nasılız bu akşam bakalım şahap bugun çok huysuzdu dün geceki gibi çok zor uyuttum şimdi azcık çayımı içene kadar oturayım dedim.ne oluyo bu çocua ya yatak odama girince feryadı basıyo delirmemek elde diil en son kucağımda kollarımda sallaya sallaya uyuttum bacaklarım uyuştu tutmuyo artık kollarım desen ha keza aynı birde dip köşe temizlik yaptım bugun hepten belim bıknım dayanmıyo artk...

maşallah elvine.. bizde henüz bir numara yok, sizden heveslenip gel gel diyorum, çak yapıyorum, tokalaşmaya çalışıyorum, tıs yok.
deniz bende de temizlik vardı bugün, belimin ortası ayrılmış gibi ağrıyor. güle güle kirletelim artık. inşallah ağrılar sabaha kalmaz.
fazilet geçmiş olsun yeniden.. ben önde oturmuyorum beratla. arka sağda oturuyorum, şöför gibi oluyor babamız ama napalım, korkutuyor beni trafik.
ankaralılar ayarlayamadık yarını, duyguya da msj aticam, saat 1 le 6 arası çalışıyorum ya ben, isterseniz sabah isterseniz akşam bana gelebilirsiniz, iki laflarız.
herkese iyi geceler.

allah kolaylık versin deniz...bizde aynıyız...üst diş gözüküo ama çıkmadı daha et bi yarılsada çıksa ya offf.....iii geceler herkese umarım geceleriniz ii geçer

saol demetçim bende elvine bişi öğretemiyrm kendi kendine öğrenio zorla yapmıyo sıkılo hemen...beratta öğrenir yavaş yavaş...

Merhaba kızlar
hemen yatıcam,demoş ,barcli iyi geceler

Balım çok çok geçmiş olsun..O panik nasıl bişeydir bilirim..Rabbim korusun
Tuba,aynı şeyi ben de düşündüm bugün..Bu park yatak çok hışırdıyor yaaaa..of bi de yatagını da aldık biz,işediklerinde içine geçmesin diye sanırım ya da benöyle düşündüm naylonumsu bi kılıf yapmışlar o da hışırtıyı daha bi artıyor..her dönüşünde hış hışş..valla aklıma gelmedi değil yer yatağı..ben sifonu çekemezken bu park yatak denen uyuz alet pek bi hışırdıyor
Anam babam usulu çingene beşiği mi kursam napsaamm
hepinizi çok öpüyorum..salı ben de okula başlıyorum..iyi geceler kızlar

ay kyamama yavrulara ya işallah bir an önce dzene girerler
barçli maşallah elvine çağanda aynı canım başında bekliyorum artık vallla sürekli düşüyor hadi bir daha ayaklanıp tutunuyor koluklara ay uyuttum zorla az önce gündüz artık hiç uyumuyor ya 6 saatte bir anca 40 dakka ya uyuyor ya uyumuyor anlamadım gitti
emel naber canım onat nasıl bu akşamda gene kimsler yok bende ortalığı toplayıp yatim bari şurda uyucamz 3 saat sahura kadar allahtan sahurları kocişim haızrşlıyorda rahatım o yönden gece geç yatmasının ramazanda faydası oluyor :))
herkese iyi geceler buarada ankara tayfası bluşuyorsa hoş sohperler anacım

slm arkadaslar ............umarım iyisinizdir gecmişi okuyamadım da:kedi:balım gecmiş olsun korkunu anlıyabiliyorum.....
cok yorgunum cooooooooooooooooooookk........
ablam hala yogun bakımda günler gecmiyo annemdeydim 5 gün bugun geldim iş güç derken evi temizledim ama mutfak göcüyo kafamçokkarıştıo da yarına kalsın cok öptüm sizlerigamyoncuiremsu

iyi geceler filiz ve inci nasılsınız

ayy eşim laptopu aldı bana kendi pcsini verdi kullanamıyrumda bunu.

eymende gel gel yapıyor ve söylüyor.birde şarkı söyleyince başlıyor alkış yapmaya.bugün tutunup kalkmayada başladı.ama sürekli bana tutunuyor.birde beni sürekli yanında istiyor.bugün pazara çıktım 1 saatte eşime neler etmş geldiğimde ağlıuyordu.neyse iki saatte ancak bu kadar yazabildim diğerine alışınca elim bu pc değişik geldi.

teşekkürler filiz.dualarımız ablanla inşallah en kısa zamanda hayati tehlikesini atlatır.ateş düştüğü yeri yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…