kıslar günaydın
hemen konuya gircem çağan uyanamak üzre
denizin morali bozuk zira çok borçları varmmış şimdi ben ona el işi yapmasını yada reçel tarzı şeyler yapmasını söledim hepimiz alırız değilmi aklına başka fikirler gelen arkadaşımıza yardımcı olsun lütfen bu mesajımı atlamayın ocak anneleri olarak birlik olduğumuzu gösterelim
maşşallah nice yıllara inş bi yastıkta..düzelmemiş daha ezgicik inş düzelir...Tesekkur ederz canim zaman akip gidiyor 5. Evlilik yildonumumuz bugun ayrica ama Ezgi hala hasta hic keyfim yok
ne işin var kız orda bırakmayız seni hiç bi yere...bize anlat bizde eskilere dönerizslm kızlar ya kızlar ben bu nisan annelerine alışamadım giriyom bi slm yazıyom sonra iki gün sonra tekrar ne bilim yeni yeni nicler tanımadığım isimler bi tuhaf oluyo sankii yani sonuçta bizde o şekilde tanıştık ama ne bilim ben galiba bu hamileliğide size anlatıcamkaydirigubbakcemile3
maşşaalah nasılda oturmuş kltuğa minik paşa..avatar resmim nasıl yakışıklı çıkmışmı benim miniş
hoşgeldin cnm...bozma moralini sağlıklı olsun tubanın dediği gibi neler var hayatta...alır o kilolarını ilerde..üzülme annesi..dr ne dio yememesine peki??merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ilk yazım belki bazılarınız hatırlamaz ama ne yapalım yeniden gireceğim aranıza 2 ay memleketteydik internet yoktu çok özlüyordum kadınlar kulübünü neyseki geldim yine aranıza geçmişi okuyamadım sevda hariç kimseden haberim yok
sevdacım hayırlı olsun umarım herkes iyidir
bizim nasıl olduğumuza gelince belki hatırlayanlar vardır yememe problemimiz devam ediyor
2 ay önce 6 kiloyduk şimdi 6400 ne kadar vahim değil mi
bu kadar zayıf ocak bebeği yok aramızda
neyse moralimi bozmayacağım ben çabalarıma devam edeceğim
incicim bence çok ii düşünmüşsün..denizinde bişeyler yapması eşine destek olması gerekioo..gelinliği varsa kınalığı ya da gece elbiseleri falan onları da satabilir gelinlik bölümünde en azından ihtiyaç sahibi insanlar nasiplenir..birde kknın alsak satsak bölümü var orayada bak dedim zaten diğer topiklerede gidip sölerz arkadaşımıza en azından akmasada damlar yai en azından bebeğin msarflarını çıkarır içi ahatlar tabiki borcu taksitlendirmeleri lazım o ayrı ama insanın bişey yapamamsıda çok kötü moralini çökertir dılarda çalışamıyacağına göre evden bişiler yapabilir diye düşündüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?