2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekercim koltuk bizim değil bu arada alt komşumun.emelcim dymasın ama komşu arkadaş buldun yine :dancepuyorumnanaktan

kızlar biz akşamüstü çarşıya gittik oğluşuma ilk adım ayakkabısı aldık.arada kısa süreliğine yürüteçe koyuyorum.ona binerken ve gezmeklere giderken giycek paşam.ama ne aradık ,düzgün deri ve ortopedik bi ayakkabı tek bir yerde bulabildik.

selam kızlar bihteri annesi mi gördü sizcede:)

Tesekkur ederz canim zaman akip gidiyor 5. Evlilik yildonumumuz bugun ayrica ama Ezgi hala hasta hic keyfim yok

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, ezgide bir an önce iyileşir inşallah.

Çok iyi bir düşünce hayatım, ama zaten içimizi boşaltıyoruz burada, burasıda terapist gibi bir yer oldu:)))))))

Ne o kız, başka yerlere takılma sakın.Ne işin var nisan annelerinde:)))Biz tecrübeli ocak anneleri olarak sana her konuda yardımcı oluruz.Hemde sen anlatırken geçen seneyi hatırlarız:))))))

Hatırlamaz mıyız canım_?Tekrar hoşgeldin.
Bu kadar üzülme, minyon tipli olacak demek senin bebeğin.Zaten bu aylarda 200 gr almaları normal, artık az alacaklar kiloyu.

Haklısın canım, ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü oluyorsun, ne kadar iyi olumlu düşünürsende o kadar olumlu oluyor yaşamın:)))

Güle güle kullansın benim minik egem:))))Zaten resminde tam kurulmuş paşa.Öp benim için nazlıcım onu.

Filizcim uzun zamandır denk gelemedik, bir kaç kere aradım açamdın tel.ini.Bende rahatsız etmeyeyim diye fazla aramak istemedim.İnşalllah ablan düzelir bir an önce. Sende çok fazla yorma kendini, metin bir taraftan, ablan bir taraftan epey duygu yoğunluğu ve yorgunluk yaşadın canım bu ay.İnşallah en kısa zamanda hepsini atlatırsın.

Sanırım öyle olmuş:)))))Ben egeyi uyutmaya çıkmıştım, geldiğimde annemler söylediler:)))))) Hem sevmiyorum bu diziyi hemd merak ediyorum, dallas yada hanedan dizilerini geçti bunların ilişkileri.:uhm:

sağol meral hoşbulduk
nasıl alışmışım buraya yazın hep bir yanım eksik kaldı sanki
cuma günleri de hanımın çiftliğini seyrederiz artık hep beraber:))

:)))))))Evet.Ne kadar çok dizi var yaaa, izle izle bitmiyor.Evde seyredemediğimiz bir sürü film kaldı, dizile yüzünden.
Aslında bende eşimde pek sevmez dizileri, ama annem sağolsun, dizi hastası.Mecburen seyrediyoruz bizde(

Bende illaki bir uğruyorum buraya, ne kadar işim olsada.

Bende aslında fazla dizi izliyordum ama eşim eledi.. Yaprak dökümünü izlersem yetermiş. Ders çalışmalıymışım:) ıstediğim bölüm gelmedi kızlar.Açık öğretim Türk Dili Edebiyatı okuyacağım.Hayırlısıyla bu ayın sonuna kayıtlar başlıyor:)

Bugün aybüke gündüz ilk yattığında bir saat uyudu. Sonra bir gibi yattı 3,5 ta katktı. Yani 2,5 saat uyudu. Sonra yedide yattı ve halal uyuyor.. Ben şimdi kalkar şimdi kalkar diye diye bu saat ettim ve kalkmıyor. Gece bizi uyutmayacak biliyorum... Allah yardımcım olsun..

yeşimcim, karşılaşamıyoruz artık seninle.. umarım şimdi daha iyisindir.. bana da sıkça oluyor, mantıklı düşünemiyorum son zamanlardasenağlama ama Allah sağlık versin meleklerimize, bize sabır, eşlere de anlayış..

reyhan, eve heveslendim falan desen, bayramda burda olalım desen.. bir iki arkadaşını çağırıp hep bir elden temizlersiniz bir günde.. ne kalacan elalemin yanında, ismailin de düzeni bozulmuş üstelik..
hayırlısı olsun meralcim.. sahibi satılığa çıkardı mı ki? eğer öyle bir durum yoksa kıymete biniyor sahibine malı, ya da çok para istiyorlar. hayırlıysa sizin olsun.

canım ya, bizim sıkça yaşadığımız bir durum bu maalesef. ben alıştım. klava:

bizim topik toptan bir psikoloğa gitsin bence:lepi:başta ben olmak üzere iyi bir tedaviye ihtiyacımız var gibi.bu bebişler ve babişler iyice yordu bizleri
ben gittim biliyorsun, etkisi çok uzun sürmedi. anlayışı değitirmek mi lazım ne? bir türlü mutlu olmayı beceremiyorum. tuğbanın komşusunu okuyunca yine dank etti ama nefs mi şeytan mı ne bu durumun nedeni? bir olgun olamadım.mafoldumben
selam kızlar..
az sonra jinekolğa gitcem 3 aya yakın regl olmuyorum
nolur dua edin bişey çıkmasın çıkarsa bi yandan idil bi yandan yeni gelen kafama huni takar gezerim artık
eliiiiiiiiffff yazmamışsınnn.. ne oldu görüşmen?

ben de yirim. delikafadulden
parmağında oynatıyor veletler bizi
Tesekkur ederz canim zaman akip gidiyor 5. Evlilik yildonumumuz bugun ayrica ama Ezgi hala hasta hic keyfim yok
nice yıllar bir yastıkta marsg..
ezgiye de geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatır.

avatar resmim nasıl yakışıklı çıkmışmı benim miniş
maşşallahhh.
tam ısırmalık oldular....

tatil istiyorum kızlar ya.. şöööle eve dönmeye şu kadar kaldı deyip hayıflanmayacağım, uzuuun, sakiiin, işsiz güçsüz bir tatil.
bir dağevinde...:lepi:

neyse hanımlar ben kaçar.. aybüke uyanmıyor bari ben yatayım...

ıyi geceler , tatlı rüyalar..

meral abla egecim uyuyor sabah senin yerine öpüp dagevi yerine ısırıcam :)) tşk.
bende bıktım dizilerden şimdi kapattım tv.yi bilgisayardan film izlemeye karar verdim.bu ara uykusuzluk var bende.uykum gelsin diye yatmadan film izliyorum.sabahda çook zor kalkıyorum.gözlerimin altı mosmor tabii

Hayırlısı olsun tuğbacım, istediğin bir bölüm müydü_?

Aybike bu gece sorun çıkarmadan uyur inşallah, bazen onlarda uykusuz kaldıklarını düşünüp uzun uyuyorlar:))))))

Bende tatil yapmadım.Yaaa tatil yerinde yaşayınca herkes oh ne güzel her gün tatil diyor ama hiçte öyle olmuyor.Kendimi çok yorgun hissediyorum.Şöyle telefonları kapatıp, uzun bir tatile çıkmak istiyorum bendeeeeeee...

tuğbacım iyi geceler sana. Bende yatacağım birazdan.

Nazlıcım, sende yat biraz uyu, gözlerin dinlensin:))))))

marsg geçmişolsun canım ezgi hala atlatamamış.yıldönümünüz ve aydönümünüz kutlu olsun

Sagol canim aramiza donmene cok sevindim bu arada ozlemistim seni pasa sagligina kavustu cok sukur

Ezginin yarin kontrolu var burnu cok tikaniyor Onu cozemedik varmi bildigin bir yontem illiadin+fizyolojik yariyariya karistirtti dr ama koyunca aciyor sonra yine tikaniyor

bu arada gecen tvde dr bebeklere 18 ayina kadar patik corap giydirin yada yere ciplak bassin dedi iki ayagin numarasi bile farkli olurmus ayakkabi acitirmis ayagini

aynen yaa bende çok sıkıldım.herkes çok şanslısınız diyor ama hep aynı şeyler sıkıyor biraz değişiklik istiyorum hayatımda....şöyle bir karadeniz turu yayla evlerinde sisli bir havada ohhh ne güzel olurdu ama bebekle çok zor...bir on sene sonra ancak grçekleşir hayalimmafoldumben

slm millet
seda nbr

ii cnmm sen nasılsın ama seda deil sevda canımm
sayfa açıkta ben başında deildim canım.
bugün görümcem hani şu tüm gün mıcını yayan varya işte o gitti ohh yaaa bayrama kadar yoklar kayınvalide zaten ümrede bayram sonrası gelcekler ozamanda ben evime gitcem zaten bölelikle bu işkencede bittiii inşallahhh tüm gün üst katı temizledim yarında alt katı temizliycem şöle ailecek rahat rahat takılalımm inat ettim bi haftadır temizlemiyodumm kıllık olsun diee şimdi rahatım

selam kızlar bihteri annesi mi gördü sizcede:)

bencede annesi ama sanki matmazelde olabilir diyorum ne bilimm

uyku problemi bendede var ya neden böyleki acaba:bbo:yoksa :enbuyukkk: alışkanlıkmı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…