şekercim koltuk bizim değil bu arada alt komşumun.emelcim dymasın ama komşu arkadaş buldun yine :dancekizkardesimde uye olmus ama oda tam beceremiyor
kaynasmak zaman alir biraz dye dusunuyorum.
sagol canim ya gercekten gurbet zor
Biz martta donecegiz gerci bizimki cok uzamaz belki ben daha once
gelirim bilmiyorum henuz
cook yakisikli kurulmus koltuguna :))
Tuba cim aslinda o kadar haklisinki
ne kadar sukretsek az hic bir sey olmasa saglikli bebeklerimiz var Allaha sukur
bugun bir topik okudum kadincagizin biri bebek istiyor olmuyormus. bebek yelegi patigi filan ormus onlari cikarip arada agliyormus, ay bu bana cok dokundu
icim eridi resmen. senin anlattigin olayda cok uzucu
Allah saglik versin o cocuga duzelme umudu yomudur acaba?? niye oyle olmus erken
dogummu
Allah tum kuzulari esirgesin, muhafaza etsin
Tesekkur ederz canim zaman akip gidiyor 5. Evlilik yildonumumuz bugun ayrica ama Ezgi hala hasta hic keyfim yok
Çok iyi bir düşünce hayatım, ama zaten içimizi boşaltıyoruz burada, burasıda terapist gibi bir yer oldu:)))))))kızlar walla balımın hepberaber psikiatr a gitme fikri harika.başı çekebilirim çok moralsizim bende.
ya da şöyle yapsak bizim topiği adsız dertli anneler yapsak ortaya bi terpist atıp merheba ben nazlı ben dertli bir anneyim falan yapasak :))))))))))))))))))))herkes de hep bir ağızdan hoşgeldin dese hahahaha süper grupterapisi.aslında farklı bir şekildede olsa burda yaptığımız grup terapisi.şanslıyız
Ne o kız, başka yerlere takılma sakın.Ne işin var nisan annelerinde:)))Biz tecrübeli ocak anneleri olarak sana her konuda yardımcı oluruz.Hemde sen anlatırken geçen seneyi hatırlarız:))))))slm kızlar ya kızlar ben bu nisan annelerine alışamadım giriyom bi slm yazıyom sonra iki gün sonra tekrar ne bilim yeni yeni nicler tanımadığım isimler bi tuhaf oluyo sankii yani sonuçta bizde o şekilde tanıştık ama ne bilim ben galiba bu hamileliğide size anlatıcamkaydirigubbakcemile3
Hatırlamaz mıyız canım_?Tekrar hoşgeldin.merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ilk yazım belki bazılarınız hatırlamaz ama ne yapalım yeniden gireceğim aranıza 2 ay memleketteydik internet yoktu çok özlüyordum kadınlar kulübünü neyseki geldim yine aranıza geçmişi okuyamadım sevda hariç kimseden haberim yok
sevdacım hayırlı olsun umarım herkes iyidir
bizim nasıl olduğumuza gelince belki hatırlayanlar vardır yememe problemimiz devam ediyor
2 ay önce 6 kiloyduk şimdi 6400 ne kadar vahim değil mi
bu kadar zayıf ocak bebeği yok aramızda
neyse moralimi bozmayacağım ben çabalarıma devam edeceğim
Haklısın canım, ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü oluyorsun, ne kadar iyi olumlu düşünürsende o kadar olumlu oluyor yaşamın:)))hadi ama bayanlar.... silkelenin şöyle bir kendinize gelin... Hiçbirimizin psikoloğa felan gitmesine gerek yok. Bazen herşeye yetişememekten, yorgunluktan ve uykusuz geçen gecelerden dolayı gereginiz okadar.. Bunlarda aşılacak şeyler... Sinirliyim, kötüyüm, alınganım dedikçe... bugün canım çok sıkkın hiç birşey yapmak istemiyorum dedikçe moralimiz hiçbir zaman yerine gelmez...
Mesele; mutluyum, huzurluyum, sağlıklıyım, sağlıklı bir eşim ve yavrum var, aç değilim açıkta değilim, istediğim herşeyi alabiliyorum vb vb şeyleri düşünüp söylemek... yoksa sıkıntı edilecek okadar çok şey varki... Ben daha iki dakika önce şahit oldum mesela... Komşum geldi üç yaşında oğlu var ve engelli bir çocuk. Gözleri görmüyor, kulakları duymuyor denebilir... Şuan üç yaşında ama ne oturabiliyor, ne konuşabiliyor. Sürekli anne kucağında ve onsuz bir dakika ağlamadan durmuyor. Kadın ruh gibi, sinirleri yıpranmış bir durumda... Bugün doğukan sürekli nöbet geçiriyormuş, emarları temiz çıkmamış. Ve sayamadığım dahası...
kızlar biz akşamüstü çarşıya gittik oğluşuma ilk adım ayakkabısı aldık.arada kısa süreliğine yürüteçe koyuyorum.ona binerken ve gezmeklere giderken giycek paşam.ama ne aradık ,düzgün deri ve ortopedik bi ayakkabı tek bir yerde bulabildik.
yeşimcim, karşılaşamıyoruz artık seninle.. umarım şimdi daha iyisindir.. bana da sıkça oluyor, mantıklı düşünemiyorum son zamanlardasenağlama ama Allah sağlık versin meleklerimize, bize sabır, eşlere de anlayış..selam kizlar
ben bugun hic iyi degilim biraz moralim bozuk
sabah daha kotuydum ziril ziril agladim acildim biraz
ama halen ruh gibiyim, sac bakimi yaptim sonra cok sacim dokuluyor
belki ise yarar. mutfagi zor toparladim gelinlerimi (camasir ve bulasik makinesi) calistirdim
ama herzamanki gibi icine atmadigim bir iki parca sey farkettim.
neyse ben bugun depresif takilicm sanirim ay noluyoki bana canim aglamak istiyor
bagira bagira ya
yemekte yapmam lazim ama canim hic istemiyorum mutsuzum bugun
kederliyim bugun(
reyhan, eve heveslendim falan desen, bayramda burda olalım desen.. bir iki arkadaşını çağırıp hep bir elden temizlersiniz bir günde.. ne kalacan elalemin yanında, ismailin de düzeni bozulmuş üstelik..günaydınn herkeseeeeeeee.........
umarım herkesler iyidir... evi taşıdık çok şükür yerleştirmesi kaldı... ama malesef henüz geçemedim... kaynamamgilde kalıyoruz ramazanda yanlız olmayın dediler bayramdan sonra geçicez ama ben şimdiden çok sıkıldım... oğlumunda iyice düzeni bozuldu.. akıllı uslu ismailim gitti yerine sürekli ağlayan zar zor yemek yiyen bi çocuk geldi... napıcam bilmiyorum....
hayırlısı olsun meralcim.. sahibi satılığa çıkardı mı ki? eğer öyle bir durum yoksa kıymete biniyor sahibine malı, ya da çok para istiyorlar. hayırlıysa sizin olsun.Bir ev var yan tarafımızda, yerleri ahşap, onun sahibi ile görüşüp oraya geçmeyi düşünüyoruz, inşallah olur.Dua edin kızlar.Eşim satarsa orayı satın alabiliriz dedi.Harika olur aslında, ama hayırlısı diyorum bakalım.
canım ya, bizim sıkça yaşadığımız bir durum bu maalesef. ben alıştım.günaydın ay hiç keyfim yok bu sabah elimde olsa bağacaktım kocişi kalk diyorum çocuk bişey yemedi aç aç duruyor oyala biraz çorbasını yapim bari gözlerini açamıyormuş beyefedi ay çok sinirlendim yaa sonrada çağana bağırdım neden hiç bişey yemiyosun diye sonrada kendime kızdım ufacak yavruma neden bağırdım diye ama çok yoruldum yaa şimdi bile ağlıyorum sinirlerim bozuldu valla neyse bir balkona çıkıp sigara içim kendime gelim
ben gittim biliyorsun, etkisi çok uzun sürmedi. anlayışı değitirmek mi lazım ne? bir türlü mutlu olmayı beceremiyorum. tuğbanın komşusunu okuyunca yine dank etti ama nefs mi şeytan mı ne bu durumun nedeni? bir olgun olamadım.mafoldumbenbizim topik toptan bir psikoloğa gitsin bence:lepi:başta ben olmak üzere iyi bir tedaviye ihtiyacımız var gibi.bu bebişler ve babişler iyice yordu bizleri
eliiiiiiiiffff yazmamışsınnn.. ne oldu görüşmen?selam kızlar..
az sonra jinekolğa gitcem 3 aya yakın regl olmuyorum
nolur dua edin bişey çıkmasın çıkarsa bi yandan idil bi yandan yeni gelen kafama huni takar gezerim artık
bide kizim bana bugun kizdi teyzeleri
elindeki oyuncagi almam gerekiyrodu ustunu degistiriken aldim oyuncagini diye
bayagi soyledi , bide bulasik makinasinin alt rafini zor biraktirdim
fircada yemeye basladik sipadan suna bak buyumuste hanim
cok seviyorum herhalini ben ya kizimin yerim onu ben yirim yirim
nice yıllar bir yastıkta marsg..Tesekkur ederz canim zaman akip gidiyor 5. Evlilik yildonumumuz bugun ayrica ama Ezgi hala hasta hic keyfim yok
maşşallahhh.avatar resmim nasıl yakışıklı çıkmışmı benim miniş
marsg geçmişolsun canım ezgi hala atlatamamış.yıldönümünüz ve aydönümünüz kutlu olsun
kızlar biz akşamüstü çarşıya gittik oğluşuma ilk adım ayakkabısı aldık.arada kısa süreliğine yürüteçe koyuyorum.ona binerken ve gezmeklere giderken giycek paşam.ama ne aradık ,düzgün deri ve ortopedik bi ayakkabı tek bir yerde bulabildik.
Hayırlısı olsun tuğbacım, istediğin bir bölüm müydü_?
Aybike bu gece sorun çıkarmadan uyur inşallah, bazen onlarda uykusuz kaldıklarını düşünüp uzun uyuyorlar:))))))
Bende tatil yapmadım.Yaaa tatil yerinde yaşayınca herkes oh ne güzel her gün tatil diyor ama hiçte öyle olmuyor.Kendimi çok yorgun hissediyorum.Şöyle telefonları kapatıp, uzun bir tatile çıkmak istiyorum bendeeeeeee...
slm millet
seda nbr
selam kızlar bihteri annesi mi gördü sizcede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?