2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlısı olsun tuğbacım, istediğin bir bölüm müydü_?

Aybike bu gece sorun çıkarmadan uyur inşallah, bazen onlarda uykusuz kaldıklarını düşünüp uzun uyuyorlar:))))))

Uyumadı ben 11 de yattım aybüke hanım 2 deuyandı. Emzirdim ama uyumadı.Uyumaz tabi 7 saat kesintisiz uyuyup uykusunu aldı. İkide kalktık sahurumuzu yaptık dörtte emdi yattı. sabah yedide mesayimiz başladı...

Kötü olan hiç birşey yemiyor...

En son dün sabah benim yaptığım bir muhallebiyi yedi ondan sonra kıymalı şehriye verdim yemedi, yoğurt verdim yemedi. gece uyanınca muhallebi verdim yemedi... en son gece dörtte emdi uyudu saat 10 kadar aç durdu. acıkmıştır diye kahvaltı maması hazırladım iki kaşık yedi onuda ağlarken ağzına döküverdim. böğürüp duruyor. emdi uyudu ama süt yok neyi emiyor anlamış değilim.

tuğba allah kolaylık versinnn..yemeyen bebiş oldu mu işler daha da zor oluyoo

Bu yemek konusunda çoğumuzun sorunları var canım.Egehanda sadece yoğurdu severek yiyor, başka hiç bir şeyi yediremiyorum.Herşeyin yanına yoğurt veriyorum ama yine de zorla birkaç kaşık yesede sonuçta yoğurdu yedirebiliyorum.
Hiç olmzasa yoğurt yiyor diye düşünebilirsiniz ama tek o da yeterli değil ki.Herşeyden yemesi lazım, benim sütüm çok fazla değil, öyle dolu dolu olmadı hiç.Ama memeyi herşeye tercih ediyor.O yüzden de sabaha kadar en az 4-5 kez uyanıyoruz.Aslında bazen memeyi emmese kesse keşke diye düşünmüyor değilim.Ama o büyük bir zevk alıyorakannehir
Bıraktırmak çok zxor olacak, o yüzden emdiği kadar emsin diyorum.Bakalım bu uyku sorunumuz ne zaman kadar devam edecek-tatlicadiarzu-

deniz gitmmemene sevindim canım.inşallah herşey yoluna girer.allahtan hiçbir zaman ümidini kesme.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.

watrfulll şimdi ben burayı okurken 6 yaşındaki yeğenim bakıyordu senin avatarı gördüya aaaa eymeni deniz kenarında birisi kucaklamış diyorkaydirigubbakcemile3bende o eymenmi eminmisin dedimkafamçokkarıştıevettt eymeni kim kucaklamış abla diye soruyor banakaydirigubbakcemile3

fazilet baya değişmiş eymen.elvinde öle ilk zamnla şimdi eser yok gbi gelio bana...
maşşaaallah eymene koca adam olmuş

slm kızlar nasılsınız
ben temizliğimi bitirdim sonunda artık rahatım yaydım mıcımıda duruşumun uyanmasını bekliyorum uyansın yoğurdunu yedirip pazara gitcem az sebze meyve alcam sonrada gelip yemek yapcam.kızlar diyorumki iftara domates çorba,patates kızartması,makarna ,köfte yapim çok uyumlu olmadı ama ben hep sebze pişiriyorum yada etli sebze yemekleri bugünde böle olsun bide karpuz keserim yada salata tamam işte nidersinis siz napcanıs bakim.
ay kızlar ben feci aşeriyorumm adamcağız bütün gün benim isteklerimle uğraşıyo dün akşam kaç saat twıstır dondurma aradı ben çok severimde ne olcak böle halim bilmiyorum ne güzel kiloları vermmişken gene alcam.

başakcım pazartesi gittim dr tam 1 ay 6 günlük dedi.
burcu size anlatcam zaten sizde dinliycek ve nostalji yapacaksınıs nede olsa alışveriş derdide yok çok ufak tefek şeler dışında oda cinsiyet belli olduktan sonra alıncak şeler zatenn.
denizcim üzme kendini canım herşey yoluna girrer canım zamanla düzelir herşey beterin beteri var Allah büyükk
inci güzel düşünmüşsün bende elimden ne gelirse yaparım kısmetse

sevda bence güzel menü afiyet olsun..ahh yazık eşine inş olmayan bişi çekmez canın...ii pazarlar cnm...her yer mis gibi olmuştur rahat otur evde artık mıçını yayan görümcende gitmiş...

sevda bence güzel menü afiyet olsun..ahh yazık eşine inş olmayan bişi çekmez canın...ii pazarlar cnm...her yer mis gibi olmuştur rahat otur evde artık mıçını yayan görümcende gitmiş...

saol cnm valla ilk birkaç ay böle oluyorum ben ama sonra geçiyo aşermelerim valla okadar isteyerek yapıyoki anlatamam ben boşver dedikçe o bulmam lazım der çokk düşünceli bi kocişim var şükürler olsun seviyom onu ben :asigim:yayıcam canım valla artık dinleme zamanı yaz boyu çok yoruldum ben.
zaten genel temizlikte sondu artık ben yapmıycam kadın alcam napim içime sinmiyo ama benden ve bebeklerimden değerlimi sinmemesi.
siz nasılsınız cnmm

Biz birazdan esimle film gecesi yapicaz.
Defneyi yeni uyuttum bugun coook huysuzdu normalde gunduz
ayakta sallamadan yatagina koyunca uyurdu ama bugun salladim hep ve uzun uyku uyumadi
bu kizinda sagi solu belli olmuyor

siz bebeklerin yememesinden sikayetcisiniz bende acaba ac mi birakiyorum
diyorum
yani kizlar acaba bir hastaligimi var diye dusunuyorum.
ilk bebek ya cok cahilim yani sizinkilere bakiyorum
yani bu topik yeri degil ama sabah kalkti
sol gogsum baya birikmisti onu verdim emdi 3-4 dk
sonra kizarrmis yumurta sarisi bide labne yedi yarim tost ekmegiyle

oglende 1 de tavuklu patatesli yemek yaptim 200cc yedi onu
saat 5de 3 kasik yogurta su hazir meyvelerden varya 100grlik onu koydum bide
kurabiyemden koydum bir butun
cogunu yedi

saat 8 dede tavuklu corbasindan yine yedi oda 200 cc vardir
gun icinde 3-4 kere emdi ondan tam emin degilim
yani cok degilmi yoksa normalmi
yoksa sizinkilermi anormal? yani ben cozemedim olayi
bir hastalii falan yoktur dimi nasil 3 saatte acikiyor
ozellikle 5de verdigimi bilerek bogurene kadar verdim
bogg dedi kestim yani iyice doyursun diye ve ne zaman acikicak diye -tatlicadiarzu-

valla yeşim benimki seninkini dörtte birini anca yiyor maşallah defneye ne dim :)

maşallah süphanallah kız daha ne istiyon ne güzel yemiş yok yeşimcim iyi yiyor ama okadarda çok verme boştan yere büyütme çocuğun miğdesini derim ben bende bir ara okadar çok yediriyodum şimdi azalttım bayağı yarıya indirdim sayıyı çoğalttım yani 3 öğün veriyosam 4-5 veriom ama az veriyom 1 kase diil yarım kase veriyorum... sende öyle yap çok yedirme çocuğu boşyere büyümesin fazla miğdesi obez edersin bak allah korusun... maşallah defneye löp löp et olsun...

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var yiğenime 1. yas günü için hediye alacagım ama bulundugum yerde alışveriş imkanı yok netten alacağım ama guzel bir şey bulamadım kıyafet alacağım tavsiye edebileceğiniz site giyim markası var mı google da aradım ama hep bilindik bebek siteleri çıktı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Midesimi buyurki ?
denemek icin yaptim normalde istemeyince vermiyorum
sadece dun cok fazla corba icti ama istekliydi oyle bogurmedi ?

bende cok vermiyim bari

yeşim maşaAllah ne güzel yiyor. Bizimki iki gündür hiçbir şey yemedi, sadece emdi.. Emdi ama süt yok tabi. Sonunda açlıktan uyumayınca babasıda bende gerildik ve sinirlendik. Zorla ağzına tıktık muhallebiyi, birazda yoğurt yedirdik yanakarını sıka sıka. Sonra kızı keyfi yerine geldi. Kızın açlıktan hali, yoktiki...

:)))))Faziletçim demek çok benzetmiş yeğenin Egeyi Eymene.Sende deseydin eymeni bir onlar alıyor yanlarına bir biz:)))))))

Yeşimcim maşallah defneye.Ne güzel yiyor.Bizimki onun yarısını yese öpüp başıma koyarım herhalde:))))))

kızlar duru ya yoğurt yediremiyorum benim gibi olan varmı?gerçi emziriyorum ama -tatlicadiarzu-
yürüteç kullanıyomusunuz??benim dr.istemedi ama ben aldım

bizim duru yoğurdu çok seviyo elacım hiç hayır demess
yürüteçte kullanıyorum ama bi kerede 30-40 dakkadan fazla oturtmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…