sevda hafize nasılsınız kızlar
iiilik cnm senden naber düzeldimi eymen
Sagol canim aramiza donmene cok sevindim bu arada ozlemistim seni pasa sagligina kavustu cok sukur
Ezginin yarin kontrolu var burnu cok tikaniyor Onu cozemedik varmi bildigin bir yontem illiadin+fizyolojik yariyariya karistirtti dr ama koyunca aciyor sonra yine tikaniyor
bu arada gecen tvde dr bebeklere 18 ayina kadar patik corap giydirin yada yere ciplak bassin dedi iki ayagin numarasi bile farkli olurmus ayakkabi acitirmis ayagini
ya ben bu dr anlamiyorum ve acikcasi onlari cok sucluyorum. madem riski var buValla yeşim iyileşme şansı eğitimle olabilir. Oda oturmak, yürümek yani kendi özel ihtiyaçlarını giderebilmek...
Erken doğum değil aslında. Doğum sırasında sıkışmış galiba. Annesi anlı mordu doğduğunda hemen ağlamadı diyor. Beyninde kan pıhtıları var... Aslında vücut olarak çok sağlam bir bebek. Sadece beynin komut vermesi gerekiyor...
aycacim valla benim hayat felsefem kiz uyudysa hemen sende bir yere kivril oldunbr yeşim..ben okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumki..bi de kuzumla uyumuşum valla, burası açık kalmış..uyku çok tatlı ya, tekrar uyusam mı acaba :ecrin_bebek:
ay bence annesi gordu en sevdigim diziselam kızlar bihteri annesi mi gördü sizcede:)
olsun canim ya saglik olsun,Bende aslında fazla dizi izliyordum ama eşim eledi.. Yaprak dökümünü izlersem yetermiş. Ders çalışmalıymışım:) İstediğim bölüm gelmedi kızlar.Açık öğretim Türk Dili Edebiyatı okuyacağım.Hayırlısıyla bu ayın sonuna kayıtlar başlıyor:)
oyle oldu cnim ya sen calisiyon burda cok saat farki var keske bu kadar olmasaydiyeşimcim, karşılaşamıyoruz artık seninle.. umarım şimdi daha iyisindir.. bana da sıkça oluyor, mantıklı düşünemiyorum son zamanlardasenağlama ama Allah sağlık versin meleklerimize, bize sabır, eşlere de anlayış..
bende onu duymustm ama nazlida hakli orasi gercekten soguk olurbu arada gecen tvde dr bebeklere 18 ayina kadar patik corap giydirin yada yere ciplak bassin dedi iki ayagin numarasi bile farkli olurmus ayakkabi acitirmis ayagini
günaydınn kızlaropuyorumnanaktan
umarım güzel birgün geçirirsiniz...yeşim eymende bana hiç değişmemiş gibi geliyordu ama resimlere bakınca anladım.en çok üzüldüğüm güzelim saçları döküldü...
deniz hayırdır canım.kalbini kötüye yorma boşver.iyi düşün yi olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?