2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iiilik cnm senden naber düzeldimi eymen

iyi eymen çok şükür.bugün bizde kayınvalidedeydik yemekte amcaları babaanne görümce aile toplantısı vardı yine anlıyacağın.yemekti bulaşıktı derken yoruldum iyice.ayrıca eşime süpriz yaptı kuzeni pasta almış gelmiş hem yemek hem doğumgünü işte yorucu bir akşam geçirdik yine.

sağol canım.
bizimkler kadar küçük bebeklerde burun tıkanıklığı için fazla seçenek yok.serum fizyolojik yerine 'sterimar CU' deneyebilirsin.burun mukozasını daha uzun süre nemli tuttuğu söyleniyor

bu arada gecen tvde dr bebeklere 18 ayina kadar patik corap giydirin yada yere ciplak bassin dedi iki ayagin numarasi bile farkli olurmus ayakkabi acitirmis ayagini

canım zaten aldığım ayakkabı deri bir patiğe benziyor yumaşak, tabanı bile deri topuğunda ve burnun altına azıcık bir taban koymuşlar.onu bende düşündüm.ama kars gerçekten soğuk ve evin büyük bi fısmı fayans döşeli.ayakları sıcak tutması için aldım.

bu gece uykusu kaçan çok.nasılsınız kızlar

nazlı senin hamsi ablasına benziyor sanki.bu arada tam küçük ağa olmuş koltukta yayılmış bie elinde tesbih eksikmişkaydirigubbakcemile3

birazda nostalji yapayım gece gece:kedi:

dünden bugüne eymen....ne kadar değişmiş benim minik kuşum yaopuyorumnanaktan:1hug::asigim:

[/URL]

Son düzenleme:
Kocaman GUNAYDIIIIN herkese, Bugun herkes icin guzel gecer ins

ya ben bu dr anlamiyorum ve acikcasi onlari cok sucluyorum. madem riski var bu
cocugun dogum sirasinda niye onlem almiyorlar, sezaryan yapabilirlerdi
tamam bende normal dogum hep istedim ama olmuyorsada zorlamamak lazim
yazik degilmi o kuzuya hayatina maloluyorlar iste Allah yardim etsin, cok uzuldum
cok hassasim bu konularda , zaten belli olmuyormu o bebegin durumu
ben bile dr degilim ama ogrendim kadinin catisi darsa , bebek kilolu yada tersse(bendeki
gibi) hemen sezaryan olmasi lazim. Dr dava acsaydi keske
ellerinden alinsin o diplomalari ay cok kiziyorum ya kusura bakma tutamiyorum
kendimi ceneme vuruyor.
nbr yeşim..ben okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumki..bi de kuzumla uyumuşum valla, burası açık kalmış..uyku çok tatlı ya, tekrar uyusam mı acaba :ecrin_bebek:
aycacim valla benim hayat felsefem kiz uyudysa hemen sende bir yere kivril oldu
ama bu kizin baska gozumu var bilmiyorum, o yatti deyip yatinca yarim saat sonra
kalkiyor ve beni uyutmuyor sabhaki gibi ( ama yatti birazdan kalkacak nasilsa uyumayimda mindar olmasin uykum diye bekleyince 3 saat araliksiz uyuyor
bana garezi var sanirsam. sende firsat bulursan yat canim
bayram geliyor biraz burugum sadece, ben kalabaligi seven biriyim gerci yalnizda sayilmam
sizler varsiniz :enbuyukkk:

selam kızlar bihteri annesi mi gördü sizcede:)
ay bence annesi gordu en sevdigim dizi
hatta esim bile izliyor salondaki buyuk tv yi ben aliyorum calisma odasindaki miink olanida
esim o kurtlara bakiyor ama reklam arasinda gelip izliyor oda takiliyor valla
coook surukleyici ayrica Kivanc ada bayiliyourm ne yalan soyluyim baloda bir harikaydi.
ay bende netten indirip izlerim sizden sonra artik (
olsun canim ya saglik olsun,
ben yaprak dokumunden bunaldim acikcasi ilkler guzeldide simdi cok uzadi.

oyle oldu cnim ya sen calisiyon burda cok saat farki var keske bu kadar olmasaydi
sabahlari hep yalniz kaliyorum dogal olarak (
burda oglen oldu saat 1 orda daha sabahin koru , neyse sayili zaman
btitirip gelicez bizde ins
bu arada gecen tvde dr bebeklere 18 ayina kadar patik corap giydirin yada yere ciplak bassin dedi iki ayagin numarasi bile farkli olurmus ayakkabi acitirmis ayagini
bende onu duymustm ama nazlida hakli orasi gercekten soguk olur
bende birsey gydirmek istiyorum oyle tabani yumusak deri olan patik gibide olabilir ama suan bulamadim
daha bakicam. esim beni bebek kiyafetlerinin oldugu yere pek goturmek istemiyor
kendimi kaybediyorum cunku :)
ama o kadar tatlilarki insanin bir tane daha cocuk yapasi geliyor ama tabi simdi degil
kesinlikle :)
neyse sabahki destanimida tamamladim
simdi kalkiyim camasirlari asiyim bulasiklari yerlestireyim
bide bugun canim elmali turta cekti gece usendim kalkiyim onu yapayim
hadi opuyorum tum kuzulari
BU arada Fazilet kendi kizim devamli yanimda ya bana buyumemis gibi geliyor
ama senin oglani gorunce farkediyroumki baya buyudu bu sipalar
bide 4 yas hallaeirni merak ediyorum benim kizin hala saci yok (
o zmaana kadar cikar sanirim
bide ses tonu nasil olucak nasil anne diyecek?/
neyse cook uzattim

herkeseee koskocaman bir günaydın nasılsınız bugun bakalım.. yeşimcim bende izledim o diziyi kız bence matmazelde gördü anneside çünkü matmazel laf dokundurup duruyodu anneside ağılyodu ondan dedimyani...benim içiim çok buruk bugün neden bilmiyorum ama eşim işe giderken sızmışım bir ara giderken beni hem öptü hemde bugun işe gidip dönemezsemmm...... die bir cümle kurdu offffffffff rabbimkocamı bana ve yavruma bağışla delirmek üzereyim kızler bana akıl verin yaa napim şimdi benn uykuda kaçtı tel başında bekliyom walla...

a.s. günaydınnnn a.s.

a.s. güzel bir gün olsun herkese a.s.

a.s. hayırlı cumalar a.s.

günaydınn kızlaropuyorumnanaktan

umarım güzel birgün geçirirsiniz...yeşim eymende bana hiç değişmemiş gibi geliyordu ama resimlere bakınca anladım.en çok üzüldüğüm güzelim saçları döküldü...

deniz hayırdır canım.kalbini kötüye yorma boşver.iyi düşün yi olsun herşey

inşallah canım inşalllah herşey güzel dilediğimiz gibi gönlümüzce olur? pek umudum kalmadı hayattan

Günaydınlar herkeseee,hayırlı cumalar hepinize.

Kızlar herkes bir kaç gündür bunalım takılıyor sanırım.Denizcim, her lafa bir kulp arama canım, belki başka bir zamanda söylemiştir aynı kelimeyi ama o zaman takılmamıştır kafana, bugün takılmış.Akşama kadar için içini yer şimdi.Her tel. de de bişey mi oldu acaba dersin.Allah korusun, büyükler söyle 40 gün aynı şeyi tekrarlarsan olurmuş, insan beyni aslında yaşamı düzenleyen şeyleri kendisi yönlendiriyor düşüncelerle.
Olumlu şeyler düşün, akşam eşin gelecek mutlu mutlu oturacaksınız, onunla uzun bir ömürü birlikte geçireceksiniz inşallah.Bebeğinizin büyüdüğünü evlendiğini belkide başka bebişlerinizinde doğup büyüdüğünü göreceksiniz.BUnları düşün canımcım.

Merala katiliyorum
Allaha sukur iyiyim ben bugun
elmali corekte yaptim ama altini biraz tutturmusum
ya ebn elifi merak ettim ne yapti acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…