Elif seni facede ekleyemiyorum. özeline göndermiştim adresimi. sen ekle istersen birde..
sağolun kızlar ben de 2 tane veriyorum mavi olan büsküviliymiş kahvaltı zamanı yazıyor üstünde
yesin de ne yerse yesin zararlı değildir umarım
gerçi 2 gündür nazar değmesin iştahımız çok iyi başaracağız herhalde bu işi
kızlar size bir kolaylık söyleyim belki de yapıyorsunuzdur fazlaca tereyağında 2 bardak unu kavuruyorum ama çok kavuruyorum kahverengi oluyor onu bir kavonoza basıyorum hergün 2 tatlı kaşığı kadar alıp suyla pişiriyorum un çorbası hazır oluyor benimki o tadı seviyor
belki bir un yeterli değil diyeceksiniz ama o kavrulmuş un tadını severse onun içine istediğinizi karıştırabilirsiniz
mesela yoğurt ya da yumurta sarısı inanın ben meyve bile karıştırıyorum dün de fasülye,domates,patetes,havuç,semizotu,kabak ,tavuk suyu haşlayıp içirdim içmedi tabi ama azıcık un çorbasıyla karıştırdım koca bir kase içti çok mutlu oldum
hem pratik hem besleyici bence deneyin derim beğenmezse kendiniz çorbalara kıvam vermek için eklersiniz
Valla bazen oyle oluyor hic kalmiyor bu mic ama zorlan kaldriiyoruz MeralcimGünaydınlar kızlar, nasılsınız_?
Elif çok tatlı olmuş yeni imajı kızının:))))))))
Yeşimcim sana da kolay gelsin güzelim.Ben de şimdi uyuttum geldim pc başına.Sizlere bakmadan başka yere de bakılmıyor:)))))
Dün yapamadım elmalı kurabiyeyi bugün yapacağım inşallah, mıçımı kaldırıp yapmaya karar verirsem:)))))
günaydın kızlar
yeşim kolay gelsin sana
balım sana da benim de iftara misafirlerim var neler yapacağımı buldum da tatlıya karar veremedim
acil fikirler gelirse sevinirim
waterfull bizde aynı sizin gibiyiz gece sadece emdiğimizden 3-4 kere kalkıyoruz bazen 5-6 çok zor yaa
bir de bişey soracam bebişine danino yediren var mı bizim ki hayret onu sevdi faydalı mı zararlı mı bilmiyorum
Emel ya kalbimin birmis bende ahunun yazisini okuyunca hemen dedim irmikten revani yapiyorya o geldi aklima , cok gec sanirim ama istersen tarif verebilirim yenitünaydın kızlar
oğlum sabah 7 de kalktı daha yeni yarım saat önce uyudu bende o arada bir şeyler yiyebilidim ancak
balım, chef kolay gelsin iftara misafir bebekle zor oluyor geçenlerde benimde vardı geceden hazırladım tüm malzemeleri rahat oldu
chef şerbetli irmik tatlısı yapabilirsin bereketli oluyor, biliyorsan en güzeli güllaç tabiki
selamlar umarım keyifler iyidir ,sabah beri temizlik yapıyorum anca oturdum çağanda uyanır geçi
babamızda açıköğretimde görevli onunda faydası yok bize bende hafta içi alıcam misafir tekrardan ay bu hafta alıp bitircem artık son hafta anca bayram temizliği yaparım çocukla
sağol yeşimcim tarif için irmik helvası yapacağım kolayına kaçıyorum herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?