2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offff bayram temizliğini hiç sorma yaa benimde yapmam lazım ama hem ew hem temizlik hem 6 kişinin yemeği temizliği hem cocuk nasıl yaparım bilmiyorum...

buarada danone ende veriyorum kavaltılığını çağanın kahvaltı sorunu var bazen ondan yiyor iki küp bugün verdim mesela bence bir zararı yok

Elif seni facede ekleyemiyorum. özeline göndermiştim adresimi. sen ekle istersen birde..

merhaba kızlar nasılsınız benim nette problem var bilgisayarın canı isterse girebiliyorum ancak biraz geçmişe bakıyım neler olmuş net kesilmesse tabi

kesin denicem bunu..zira benimkine çorba içiremiyorum bazen azıcık da olsa yiyo, bazen hiiç yemiyo..anlamadım ben bu uşağı akannehir

selam bu arada herkese..bölük börçük okuduğumdan hep unutuyorum kime ne yazacağımı. bebişlerin yaramazlıgı dışında herkes iyidir inşallah..
ismiye hoşgeldin canım..
misafir alanlara kolay gelsin..
bi de mutfaga gidip bişeyler döktürmem lazım

Valla bazen oyle oluyor hic kalmiyor bu mic ama zorlan kaldriiyoruz Meralcim
ya :) bende bugun yemek temizlik derken aksami ettim
kizda yayla corbasi yaptim oda fazla pirinc koydugum icin yayla yemegi oldu
cokta sevmedi bazen aklima birsey gelmiyor

Emel ya kalbimin birmis bende ahunun yazisini okuyunca hemen dedim irmikten revani yapiyorya o geldi aklima , cok gec sanirim ama istersen tarif verebilirim yeni
buldum ama denemedim ya bir de kotu olursa akannehir

anam bugunde temizlik gunuymus he ,
kiz inci bizimki evde olsada bir hayri yok
oturdum daha yeni kiz agliyor yataginda esimde dolaniyor oylesine
sevabina bak dedim iki dakika valla kalkamiyorum dedim
bana ne ypicam ki nasil bakicamki diyor ya akannehir akannehir en iyisi getirip yanina koyayim dedi :) oyle bir yontem buldu benim zeki kocam

bu arada oruz degilm ama dogru durust hic bir sey yemedim sabah beri

Bu arada ahucum ben bulsam yedirim danino yu cunku bazen o kdar
darda kaliyorumki ne yapicami bilemiyorum malum bizimki yiyor masallah

bu arada ben ozellikle mercimek corbasini un kavurup yapiyordum
cok seviyor onu gercekten guzel oluyor
ama senin yontemin cok iyi toptan kavurup koymak ben de oyle yapayim bari

sağol yeşimcim tarif için irmik helvası yapacağım kolayına kaçıyorum herşeyin

yapın valla kızlar artık herşeyi deneyeceğiz bebişler için
ben biraz önce misafir için bir tavuğu haşlamıştım suyuna milupa sebzeli çorba koydum yemedi benimki
yine sihirli çözüm cezvede azıcık un çorbası yapıp içine döktüm hepsini bitirdi cadıı
ama üst üste yiyince sıkılyor çok vermemem lazım

ne tesadüf balım değişik bir adetmiş
daha evi süpürüp toplayacağım hala burdayım

selam kızlar dün yine misafir vardı iş yapmaktan giremedim.öğlen girip geçmişi okudum HQ yapıp herkeslere bişiler yazdım tam cevaplaya tıklayınca internet bağlantım koptu.elektrik kesildi.ay çok sinir oldum ya.neyse hepinizi severim bilirsiniz yazabildim sayın
ekinsu kim bakiiim senin komşular???bizden mi onlar ben çakamadım espriyi.
şimdilik ben kaçıyorum kimse yok çünkü.arada bakıam bak gelin sohbet edelim kıslar

merhabalar herkeslere hayrlı iftarlar...bizim 5..dişimizde patladı bugünnnhihoyyyt

yaaa barcli nettiniz siz yavf.. Biz daha ilkini göremeden siz beşlediniz.. hayırlı olsun cnm... iyi kemirmeler..

dünürcüm hayırlı olsun bizde daha tık yok

nazlıcım sen bilmiyorsun biz linay, ben, durusu aynı semtdeyiz aylinle aramızda araba ile 5 dklık mesafe var durusu ile apartmanlar yanyana benim komşular ocak annesi yani

Rezene mi aldım geldim ama kimseler yok.. ıftara misafir almayıan, kendine güveni olmayan tek kişi benim anlaşılan... Offf almam gereken 3-4 aile ve eşimin kazanan öğrencileri var ama ben kendime güvenemiyorum...

tuğbacım banada gelen yok merak etme bir kez aldım çok zorlandım
zorlanmak önemli değilde oğluşumla ilgilenemedim hiç gün boyu, akşamda uyku saati geldi evde misafir çocuğa yazık oluyor ondan yani yoksa zor değil :)
sen hala rezenemi içiyorsun

evet cnm midemi rahatlatıyor, sanırım alıştımda:)

Ya aslında ben yemeklerime güvenemiyorum. Eşim herzaman beğenir ama ben herzaman tutturamıyorum. ya misafire denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…