2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide aynen öyle.tam yemeğe oturdum başladı ağlamaya gittim emzirdim.çayı servis edicem uykusu geldi başladı ağlamaya.

bana bu sene ramazan ayı yaşıyomuşuz gibi gelmedi.yaz oluncamı bebek oluncamı anlayamadım gitti.

ben kaçtım iyi geceler

sabah bir iş yaptırmaz paşamız geceden toplayayım etrafı.

iyi geceler bayanlar diyeceğim ama kimse kalmadı tabi bu saate ,talya baban rahatsızmış anladığım kadarıyla geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.bilgisayardamı bir sorun var internettemi bilmiyorum ama doğru dürüst girilmiyor kesilip duruyor bu aradada ben yazacaklarımı unutuyorum unuttuğum varsa kusura bakmayın.

günaydın cnm..güzel bir pazar olsun inşallah..gece ben de acele edip yazmadın diye çıkmıştım..bekle bekle sıkılıyo insan cevap gelmeyince :)

benimki bugün 6 da uyandı, biraz oynadık uykusu geldi sonra..hem uyumak istiyo mızırdanıyo hem de uyuyamıyo, kollarımda sallayıp durdum, anca 7 buçuk gibi uyudu, dedim nasılsa uyanacak yatmayayım..kuru kayısı, üzüm kaynattım kahvaltısı için..
of bugün eşim de işe gidecekmiş..pazar pazar yine kuzumla yanlız saadet yaşıcaz kaydirigubbakcemile

bende geçmişi okumaya çalışıyorum oyüzden geç yazdım. şimdide çağan kucağımda biraz zor oluyo. ben daha kavaltı hazırlamadım. babamız uyansın da.. bebekle yanlız kalmak helede pazar pazar çok sıkıcı. bizde malesef çok yanlıuz kalıyoruz

ah seninki uyanık mı..aman canavarlarla yazılmaz zaten, bak sen işine :))
uff evet cok sıkıcı..gece belli oldu malesef, gidip kaldırayım da erken gidip erken gelsin :)

ay azönce mutfakta yere bırakmıştım. üstüme tırmanmaya çalışırken düştü başını dolaba vurdu. bunu hepyapıyo ama bu sefer kaşı kıpkırmızı olmuş. buz tutmaya çalışıyorum ama istemiyo...

selam arkadaşlar..
sabahın köründe uyandı berat,o yeniden uyudu ama benim uykum açılmış..
sepetçi geçmiş olsun, inşallah şişmez morarmaz..
ayçadan kopya çekip kuru meyve kaynatayım ben de kahvaltıya, iyi fikir..
dün benim de misafirim vardı iftarda, berat kalabalık sofraya bayılıyor, normalde ağzını açmayan çocuk, ne yersek istiyor. millet kola içerken ıh ıh yaptı, arkadaşım dedi, ben de gittim biberonuna pekmezli su koydum, rengi tuttu ya lıkır lıkır içti..
bunların inatları bize, bize..klava:
herkese güzel pazarlar..

günaydın herkese benimki de 9 da uyandı ama ben daha uyuyacaktım pazar pazar erkenden kalktık
bende kızımın kahvaltısına tereyağında mısır ununu kavurdum içine 2 dilim kaşar koydum pişirdikten sonra 1 kaseye koydum içine yarım domates rendeledim bayılmasa da umduğumdan çok yedi
bunu ocak bebeklerinin ek besin tariflerine yazmam lazım ama çoğunuz biliyorsunuzdur
kızımın pazar kahvaltısı değişik olsun dedim

afiyet olsun size chef.. ben de deniyim.
mısır unu niye kullanıyoruz? daha mı iyiymiş?

sağolcanım evet mısır unu çok faydalıymış hemde değişik bir tat alsın diye yaptım

günaydııın herkese iyi pazarlar

kızlar benim oğlan uyumuyor ya sabah 7 de uyandı daha şimdi 11 de uyudu ancak tam 4 saat sonra oda zar zor hemde bazen sadece günde 1 kez uyuyor o uykuda 40 dk falan günde 2 kez uyudumu seviniyorum bebek bu daha tüm gün 40 dk uyku ile durulurmu ya

ben geliyorum millet gidiyor aaaaa
ekinsu ne güel yaa komşu konusunda farkını attın şekerim süper denk glmiş.sizde kahveye gidip geliyomusunuz?
evet canım gidip geliyoruz ama aylin çalıştığı için çok sık görüşemiyoruz ramazandan önce Alishada buluştuk hepimiz en son , onun dışında hatice her akşam genelde dışarı parka çıkarıyoruz bebişleri hava alsınlar diye
evet cnm midemi rahatlatıyor, sanırım alıştımda:)
Ya aslında ben yemeklerime güvenemiyorum. Eşim herzaman beğenir ama ben herzaman tutturamıyorum. ya misafire denk gelirse
bi şey olmaz ne olucak güven sen yemeklerine çağır misafirini

günaydın incicim, sana da iyi pazarlar..
kahvaltı yapmaya kalktık ama pek başarılı olamadım. sonra tırnaklarını keseyim dedim, onu da kestirmedi.. sonra altını değiştirdim, donunu giydirmedi.. maymuna döndük el kadar bebenin elinde. ağlata ağlata yaptırmak mı lazım ya, parmaklarında oynatacaklar yakında bunlar bizi.

günaydın ekinsu..
gece iyi uyuyor mu peki?
berat gündüz 3-4 kere 1er saat uyuyor, ama gece nerdeyse saatte 1 uyanıyor.

evet cnm, hastanedeydi..talya da uzun zamandır giremeyince merak etmiştim..az önce burdaydı ama, yazmaya fırsatı olmadı sanırım..Rabbim acil şifalar versin babacığına da, monte nin ablasına da..
çok üzüldüm Allah acil şifalar versin
nazlıcan yerleşebildiniz mi evinize, karstı di mi..a bak oralar çok soguk olurmuş..boşver sen kilo vermeye calışma, önümüz de kış..bünyen zayıflamasın, kuzuna bakamazsın sonra..
yerleştim gerçi hala bazı ufak tefek şeyler var salı kayınvalidemler geliyor kızımı getirecekler onlar burdayken bitiricem imşallah
ben seni bekledim bişi yazmayınca dvd izledim yattım yazcağını bilsem açardım canım.ama kitap okumak da çok güzel
emelcim benim egede uzun zamandır öle gündüz uykusu çok kısa ve 2 kez.bu arada komşuluğunuza bayıldım çok süper denk gelmişkaydirigubbakcemile5.
herkese de tünaydın annişler güzel pazarlar

slm hanımlar... ekinsu bizde aynı senin durumundayız.. aybüke 11,30 da zar zor uyudu 12 olmadan uyandı..bidahaki uykusu anca üç saat sonra olur galiba... Sürekli oyun istiyor afacanlar...

dagevi canım sormaya valla altını değiştirmek çağanında yarım saatimi alıyor nerdeyse ay birde ayaklanırsa yandık artık peşinden koşa koşa değiştircez galiba:)
emel benimkide ündüz iki defa uyuyor ama akşam üstü 7den donra 1 saat uyuyor onunla gece 1e kadar oturuyor valla bende anlamadım sabahın köründede ayakta ay ben dayanımıyorum o nasıl dayanıyor anlamayorum drada sorduk biz nomal 1 yaşına kadar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…