evet canım gidip geliyoruz ama aylin çalıştığı için çok sık görüşemiyoruz ramazandan önce Alishada buluştuk hepimiz en son , onun dışında hatice her akşam genelde dışarı parka çıkarıyoruz bebişleri hava alsınlar diyeben geliyorum millet gidiyor aaaaa
ekinsu ne güel yaa komşu konusunda farkını attın şekerim süper denk glmiş.sizde kahveye gidip geliyomusunuz?
bi şey olmaz ne olucak güven sen yemeklerine çağır misafirinievet cnm midemi rahatlatıyor, sanırım alıştımda:)
Ya aslında ben yemeklerime güvenemiyorum. Eşim herzaman beğenir ama ben herzaman tutturamıyorum. ya misafire denk gelirse
çok üzüldüm Allah acil şifalar versinevet cnm, hastanedeydi..talya da uzun zamandır giremeyince merak etmiştim..az önce burdaydı ama, yazmaya fırsatı olmadı sanırım..Rabbim acil şifalar versin babacığına da, monte nin ablasına da..
yerleştim gerçi hala bazı ufak tefek şeyler var salı kayınvalidemler geliyor kızımı getirecekler onlar burdayken bitiricem imşallahnazlıcan yerleşebildiniz mi evinize, karstı di mi..a bak oralar çok soguk olurmuş..boşver sen kilo vermeye calışma, önümüz de kış..bünyen zayıflamasın, kuzuna bakamazsın sonra..
ben seni bekledim bişi yazmayınca dvd izledim yattım yazcağını bilsem açardım canım.ama kitap okumak da çok güzelsepetçi bari sen cevap ver..kime laf attıysam gitti valla..kırk yılda bir oturdum başına, laflayacak kimse kalmadı..ya da döneyim kaç aydır okumaya çalıştığım kitabıma yaa..boşuna dememişler kitap en iyi arkadaştır diye :1closedeyes::dilcikar::jeyyar:
emelcim benim egede uzun zamandır öle gündüz uykusu çok kısa ve 2 kez.bu arada komşuluğunuza bayıldım çok süper denk gelmişkaydirigubbakcemile5.günaydııın herkese iyi pazarlar
kızlar benim oğlan uyumuyor ya sabah 7 de uyandı daha şimdi 11 de uyudu ancak tam 4 saat sonra oda zar zor hemde bazen sadece günde 1 kez uyuyor o uykuda 40 dk falan günde 2 kez uyudumu seviniyorum bebek bu daha tüm gün 40 dk uyku ile durulurmu ya
evet canım gidip geliyoruz ama aylin çalıştığı için çok sık görüşemiyoruz ramazandan önce Alishada buluştuk hepimiz en son , onun dışında hatice her akşam genelde dışarı parka çıkarıyoruz bebişleri hava alsınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?