2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geliyorum millet gidiyor aaaaa
ekinsu ne güel yaa komşu konusunda farkını attın şekerim süper denk glmiş.sizde kahveye gidip geliyomusunuz?

anaaaa 5. dişmi maşallah maşallah bravo.bizdede tık yok.zaten egecim ablasına çekerse daha yaşına kadar diş çıkarmaz

iyi akşamlar kızlar ayça,talya naber nasılsınız?
biz bu akşam kayınvaldemdeyiz eceNin düzeni bozuldu tam bir saat uğraştım uyutana kadar
bide kızlar çok mutluyum oruçla 5 kilo verdim en son aldığım kıyafetler bol geliyo çook mutluyum çoook..

iyi akşamlar kızlar..
barcli hayırlı olsun 5. dişiniz, maşallah elvin e..
talya nasılsın, baban nasıl canım..?

durusu iyiyiz diyelim iyi olalım cnm..valla biz evimizdeyiz de düzen müzen kalmadı..benim velet sabrımı zorluyo valla..işte uyanıyo,ilgilenim gelirim..

iyi akşaalr herkese nasılsınız hanımlar
barçlicim dişiniz hayrlı olsun ay bşzdede yok daha çocuk yürücek nerdeyse ama diş yok :))
durusu maşallah kıs 5 kilo vermişin bende ramazanda rahat 5 kilo alaırım anacım ramazanda iştahım dahada açılıyor valla (

inaysa ben emre diyetindeyim..hamilelikte aldığım 18 kiloyu 20 olarak verdirdi sağolsun :) ihtiyacı olanlara verebilirim -tatlicadiarzu-

bi günleri diğerini tutmuyo bu bebişlerin,bizimkide son bi kaç gündür düzene girmişti bugün gene bozuldu,incicim dikkat ediyorum ekmek çok az yiyorum zaten su ve çaydan yer kalmıyo ama iyi oldu 5 kilo daa vermem gerek inş. böyle devam ederim

ya kızlar ben 56 da takıldım kaldım 4 kilo yapıştı gitmiyo yaa ama kabahat bende hala emziyorum diye bl bol yiyorum

Son düzenleme:
ece tam 8 aylık olmuş, maşallah..nice nice sağlıklı aylara inşallah!
artık bebek statüsünden çıkıyo yavrularımız. bizi ne kadar yorsalar, çıldırtsalar da muhteşem bişey büyüdüklerini görmek. günden güne gözümüzün önünde gelişiyolar. canım oğlum, yaptığım yemekleri yemediğinde sinirlerimi laçka etsen de, seni çok seviyorum..

iyiakşamlar ayça,durusu nasılsınız
talyanın babası mı rahatsız?

evet cnm, hastanedeydi..talya da uzun zamandır giremeyince merak etmiştim..az önce burdaydı ama, yazmaya fırsatı olmadı sanırım..Rabbim acil şifalar versin babacığına da, monte nin ablasına da..

nazlıcan yerleşebildiniz mi evinize, karstı di mi..a bak oralar çok soguk olurmuş..boşver sen kilo vermeye calışma, önümüz de kış..bünyen zayıflamasın, kuzuna bakamazsın sonra..

sepetçi bari sen cevap ver..kime laf attıysam gitti valla..kırk yılda bir oturdum başına, laflayacak kimse kalmadı..ya da döneyim kaç aydır okumaya çalıştığım kitabıma yaa..boşuna dememişler kitap en iyi arkadaştır diye :1closedeyes::dilcikar::jeyyar:

slm arkadaşım. bende iki haftadan sonra burdayım. ev taşımıştıkta. bugünde ifatara misafirim vardı onlları yolladım hemen oturdum pc başına.. netime daha bugün kavuştum. selam almak beni mutlu etti.

aaaaaaaaaaa cevap yazdım ama göndermedi. zaten yorgunum bide bu iki kez yazmamı istiyo ayçaaaa

aynen bizimkinin de öyle bir elimde ceylin öbür elimle servis yaptım
yemek hazırlamak zor gelmiyor da servis zamanı huysuzlandıysa o zor oluyor
neyse 2 günlük misafirim kaldı
güzel şey ama şu iftar davetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…