2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık bende kahvaltıya farklı farklı şeyler eklemeliyim... Ramazandan önce beraber yapıyorduk kahvaltımızı, yediğimiz herşeyden veriyordum ama şimdi tek yaptığı için yemiyor...

yaa kızlar bişey soracağım... Bu çekmeceleri tutan bi araç varmış. Bebekler açıp-kapayamasın diye(elleri sıkışıyor benim kızın).. bileniniz varmı? veya alanınız? nerden satılır...

NOCHOY bebek mağzalarında var nettenden alabilirsin tabi ,güvenlik bölümüne bak nette ararken
iyi pazarlarrr herkese...

merhaba herkese iyi pazarlar

bizde bugün güne eymenin yaramazlıklarıyla başladık.yatak odasında komidinin çekmecesine parmaklarını sıkıştırmış.sonra ben çamaşır asmaya gittim eşime emanet ettim birde ama eymen tuvalete girmiş.deterjanları oynamış allahtan kapağı açılmamış.zaten onu daha açamazda.sonra viledaya dayanıp kalkmaya çalışıyormuşki eşimin haberi olmuş bana koş diye bağırıyor.biraz eymene kızdım en çokta eşime.birde benim gibi yemek temizlik çamaşır işi yapsan bu çocuğu nerelerde bulcan kimbilir dedim.

bende tuğbanın sorduğunu sormuştum.ben yazıncaya kadar zaten 1 saat geçiyor otur kalk.sonra yazacağımıda unutuyorum.

.

ay ben b u erkekeleri anlamıyorum balım valla sana koş dicene kadar alsaya ilgilenseya benimkide aynı kızıyorum bana gel bak dicene kadar sen bak dimi yok nerde

haklısın inci.zaten tuvalein kapısını benmi açık bıraktım tam emin olamadım o açık bıraksaydı birazda o yüzden söylenirdimde:jeyyar:

:)) bu adamları toplayıp babalık, sorumluluk konularında iyi bir eğitmeleri gerek ya..işte onları da yetiştiren birer kadın..aman kızlar biz bari oğullarımızı güzel yetiştirelim, yoksa zamanı geldiğinde bunlar da birilerini çoook üzer..

bugün eymene bende farklı bir kahvaltı hazırladım.dün akşam irmik helvası yapmıştımya birazı kalmıştı.irmik helvasının içinde süt ve terayağı varr zaten.bende 100 cc devam sütü yapıp 1 yemek kaşığı irmik helvasını ısıttım sonra yavaş yavaş devam mamasını ekleyerek karıştırdım.ne çok katı ne de çok sulu oldu.eymen yedi yediğine göre beğendi sanırım.beğenmeseydi ağzını açmazdı.

tekrar merhaba biz biraz uyuduk geldik ceylin uyuduğunda ben de uyuyorum çok hoşuma gidiyor bu ama 40 dk da uyanıyor sizinkiler gibi ama ben daha uyumak istiyorum
halbuki evimde o kadar çok yapacak işim var ki o uyurken yapsam ya demi
bizimki de 2 kere uyuyor günde en fazla 1 saat ikinci uykusu 4-5 gibi şimdi ben o saati bekliyorum dört gözle
o zamana kadar evimi toplayım da
bu arada inci ve ayça çok haklısınız

birde bu uyku konusund benim doktorum 6.aydan sonra gündüz uykusu azalır bu normal demişti.eymende ya 2 ya da 3 defa uyuyor genelede.yarımsaat komşunun geveze oğlu yoksa 1 saat uyuyor.

sağol balım bende deneyim benim helvam da arttı hiç olmazsa mama yemiş olsun
bir de yine evdeki sebzeleri tavuk suyuyla haşlamaya koyayım
birgün milupa çorba veriyorum birgün kendim haşlıyorum

bugün ben de kaynattığım kuru meyvelere irmik ekledim..biraz ceviz ve pekmez bi de..hepsini yemese de kapasitesine göre iyiydi..emmeden de yattı..
benimki hazır çorba hiç içmiyo, benim yaptıklarımı eh işte..çözemedim daha çorba işini..bugün kavrulmuş un da eklim bakalım sebze çorbasına onu içmezse sade un çorbası verim..

eymende şehriye çorbasını çok seviyor.problem yaratmadan yediği tek çorba.

milupanın falan hazır kavonoz mamalrından aldım hiç biriisini beğenmedi.birde bizimle oturp herşeyi karıştırarak yerse yiyor öbür türlü asla ağzını açmıyor.

bizimki de biz yerken hevesleniyo..balığa, tavuğa o şekilde başladı..ekmeği de öyle istedi..bak geçen ben de tavuklu şehriye çorbası yapmıştım..en çok yedirdiğim çorba o oldu..heronun, cerelac ın çorbaları, kavanoz mamaları hepsine ıı ıı dedi..agzını açmıyo valla..ama meyvelerini güzel yiyo..dışardayken iyi oluyo kavanoz mamaları.

ayy, maaşallah subhanallah..ne güzel alkış yapıyo :))) çok tatlı yaa, aşmış artık eğlence hayatını :)

ayy bayıldıkbizde ailece izledik maşallah diye diye. çağanda çok heycanlandı bi taraftan masaya vuruyo bitaraftan eymene gülüyo. bzimkinide o an görüntülemek lazımdı valla.ç....

:)) ya kızdırıyo di mi bu veletler..az önce ben de hayır, uyuyacaksın diye sert konuştum..nasıl mahsunlaştı gömdü kafasını dikkat dagıtıcı hareket yapmadı bidaha..ama ben kendime çok kızdım onu öyle görünce. biran o kadar masum, çaresiz göründüki..bidaha asla yapmıcam dedim. of bilmiyorumki dogrusu ne..hayırı ögrenmeleri de gerek, ama benim içim hiç dayanmıyo..çok mu şımartıcam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…