2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese

yeşim iyi eğlenmişsiniz vallahi...

duygu hayra yor rüyanı hayır olsun..

benimde canım sıkkın eşim işe gitti yine off birgün bakıveren olsa çocuğa o bana tatil gibi gelecek...

yeşim eşinde iyi cesaret varmış,ben bizimkiler küçükken tırtıla bindirmiştimde düşürücem sanmıştım onları sonra bidaha kendim bile binmedim biraz cesaretsizim galiba.

merhaba herkese

yeşim iyi eğlenmişsiniz vallahi...

duygu hayra yor rüyanı hayır olsun..

benimde canım sıkkın eşim işe gitti yine off birgün bakıveren olsa çocuğa o bana tatil gibi gelecek...

hayır olsun işallah:))
ah be canım ben günden geçtim 2 saat olsa bana tatilgamyoncuiremsu

Slm hanımlar.. Tam aybükeyi uyuttum evi toparlayıp geldim, telefonun sesine uyandı tıytılım. Şimdi odasında oynuyor. Gelmeden biraz bakayım...

Yeşim adrenalin dolu bir gün olmuş. Bende bu yaz rangere b,mdim eniştemle.. Acayip bişeydi ya.Ama ben bağıramadım hep kahkaha attım yavf:) Eşim binemedi..:)

selam kızlar sıkıcı bi pazar gününden..
yeşim geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsınız
bakimm geçmişe biraz naz uyurken

bi haber. bebek 8 aylık olupta hala uyku sorunu var ise 3,5 aylşık olduğunda da bu sorun devam ediyomuş iyimi. eşim okudu bugün erken başladın ağlamaya dedi. uyumuyo bu çocuk yaa. kafayı yiycem sonunda o olacak...
3.5 yaşına kadar demek istedin cnm heralde anlamadım tam ama ben inanmıorum bu istatistiklere..bebekler çok çabuk huy değiştiriolar merak etme mümkü olduunca geceleri aynı saatlerde aynı şeyleri yaptır rutin oluşturmaya çalış, biz 8gibi muhallebi, sonra yorana kadar oyun, alt alma,mama verioruz 9da uyuyo..8den itibaren ışıklı odada tutmuoruz bi dene bakalım
saol cnm ama kzıımm 8 gün sonra 10 aylık olcak teyzesikaydirigubbakcemile4:hulya:
takvim sadece ayını gösterioo gününü göstermioo:olmaz:
:1rolleyes:pard cnm o zaman 1hafta sonra kutlarım:)
günaydın:)))
ii pazarlar..benim için de güsel bi brunch yapın:))
kötü bi rüya gördüm silahlar aldatmalar..başım ağrıdı valla..şu rüyalarımı unutmasam süper bi yazar olmuştım:))
nilll ve bennnnopuyorumnanaktan

biz yaptık brunch ama iki görümcemde geldi:umursamaz: naz da pek rahat vermedi
bende berbat rüyalar gördüm hatta eşimi uyandırdım biara, cinlere minlere karışıodum mazallahkafamçokkarıştı

sagol Aysegulcum, fotografini cok guzel :)

duygu ya evet ben cok asabiyim, en ufak sapmada heyheyler geliyor, geriliyorum
halbuki robot degilki oda kucuk olsa insan :)
hersey duzenli olsun stiyorum, oda herzaman mumkun degil tabi,
demin yatirdim agladi kaldirdim babsiyla oynuyor simdi
ama gozlerde kizarmis durumda

tubacim valla iyi cesaret esimdeki ben hayatta yapamam, boslukta durdu bir sure asili
bide fotografini cektiler , aman ben aklimi yerdim valla o kadar uksekten
bana tren yetti :)

teşk ederiz yeşimcim
kızlar ilk arabam diye bi oyuncak var alan oldu mu, geçen bi arkadaşta vardı naz çok sevdi alıcaktım ama bulamadım nereye baktıysam nerde vardır acaba.ebebeğe bi de irembebeye sordum

nice yıllara incicim oğlun ne aldı sana:) elvin nazın da 9.ayı kutlu olsun:)

saıol b,iatnem :)

merhaba:))
incicim hatırladı işallah kocan yoksa çeker valla elinden:)
bu domuz gribi işi beni de gerio ya,nile vurduracağım aşıyı(araştırmadım daha)ama bize yok..biz ölürsek kuzum naapar?:sinifsinif:

yok canım hatırlamdı gece 11 de ben hatırlattım efendim neymiş ayın 10 u pazartsi anıyormuş falan kalktı o satatte pasta almaya gitcekti boşuna gitme yemem dedim geçti artık ama çok kırıldığımı belli ettim vede bunu asla unutmucam sanada unutturmucam dedim :oklava:

teşk ederiz yeşimcim
kızlar ilk arabam diye bi oyuncak var alan oldu mu, geçen bi arkadaşta vardı naz çok sevdi alıcaktım ama bulamadım nereye baktıysam nerde vardır acaba.ebebeğe bi de irembebeye sordum

toyikide görmüştüm canım bende orayada bakabilirsin
selamlar herkese iyi pazarlar diliyorum umarım keyifler yerindedir sabah oğlanı parka çıkardım geldim mama içirdim uyyor uyanınca çorba vericem bakalım buaralar kahvaltıda hiç bişey yemiyor bu oğlan yarında dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek

haftasonu diye kimsler yok galiba serpil bengüzar nasılsınız kıslar burda gözüküyosunuz ama pc başındamısınız bilemedim :))

Cnm bizde aybükeyle kahvaltı krizleri yaşıyoruz.. Mamaları yrmiyor.. kahvaltıda küçük bir domates rendesi içine bir yumurta eziyorum bunun bile hapsini bitiremiyor...Allahtan çorbaları seviyr

herkese ii pazarlar kızım çok ateşlendi sabaha karşı yine boğazları iltihaplanmış acile gittik iğne vurdular...çok sinirim bozuk kendi drum antibiyotik vermedi ondan ilerledi halbuki verseydi böle olmucaktı...yarın başka dra gidicem acildeki dr 4 tane daha iğne verdi..eşim hiç dayanamıoo elvinin ağlamasına akşama vurdurmucaz iğne inş ii olur kızım...sanırım dişler zorluo bu kadar..ama bende hiç moral kalmadı dokunsalar ağlıcak gibiyim...muayene bile edemio dr zorla yırtıo kendini ağlamaktan anlıo odaya girince başlıo ağlamaya kolay değil kaçıncı iğnesi bu...umarım herkes iiidir...
ayşegül fotonuza bayıldım ikinizde süpersiniz maşallah
yeşimcim geçmiş olsun allahtan size bişi olmamış...eşine de helal olsun valla...

bende ceyline kahvaltıda kuru kayısı suyuna mısır unu pişirdim içine labne büsküvi ve 1 mandalina suyu koydum tabi yemedi haklıydı da bebişim tadı iğrençti kayısı suyu tatlı mandalina suyu ekşi
onu döktüm 1 danino 3 büsküvi meyveli kavonoz maması 1 kaşık kuşburnu ve pediasurelu kahvaltı hazırladım onu yedi Allahtan

burcu çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir insan hiç kıyamıyormuş çocuğuna yaa

merhaba kızlar

moralim çok bozuk bugün Onatı yataktan düşürdüm, tek kişilik bir yatak vardı onun üzerindeydi giydirecektim yatıyordu bir anda kalktı oturdu vede denize dalar gibi yataktan attı kendini yere kafaüstü düştü tabi hemen kızardı kafası bizde saç yokya belli oluyor hemen ömrümden ömür gitti çok üzüldüm hemen doktoru aradık gözlemleyin kusma ve şuur bozukluğu olursa hastaneye gidersiniz dedi buz koyun lasonil sürün dedi, şimdi oynuyor iyi görünürde bir şey yok ama yüzüne baktıkça içim gidiyor, çok suçladım kendimi bir anda arkamı dönmemle oldu olan dönmemeliydim zaten hasta yavrum oturdum ağladım ben bu çocuğa iyi bakamıyorum diye Allah bütün yavrularımızı korusun beterinden saklasın

geçmiş olsun dünürüm hastalık zormuş gerçekten biz ilk kez tanıştık ki allahtan çok da ağır geçmiyor hafif geçiyor başında gittik belkide ondan hiç ateşlenmedi dr çok önemli ama dediğin gibi doğru zamanda doğru ilaç kullanımı önemli

burcu çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir insan hiç kıyamıyormuş çocuğuna yaa
çok soal cnm...inş..evet hiç kıyamıyomuşş gerçekten anne olmak çok zormuşş..
merhaba kızlar

moralim çok bozuk bugün Onatı yataktan düşürdüm, tek kişilik bir yatak vardı onun üzerindeydi giydirecektim yatıyordu bir anda kalktı oturdu vede denize dalar gibi yataktan attı kendini yere kafaüstü düştü tabi hemen kızardı kafası bizde saç yokya belli oluyor hemen ömrümden ömür gitti çok üzüldüm hemen doktoru aradık gözlemleyin kusma ve şuur bozukluğu olursa hastaneye gidersiniz dedi buz koyun lasonil sürün dedi, şimdi oynuyor iyi görünürde bir şey yok ama yüzüne baktıkça içim gidiyor, çok suçladım kendimi bir anda arkamı dönmemle oldu olan dönmemeliydim zaten hasta yavrum oturdum ağladım ben bu çocuğa iyi bakamıyorum diye Allah bütün yavrularımızı korusun beterinden saklasın

ayy çok geçmiş olsun cnm suçlama kendini allahtan bişi olmamışş..off ne yapıcaz bu çocuklarla bilmem herkesin başka bi derdi var...

benimde 2dir ömrümden ömür gitti geçen akşam ben mutfakta çay koyarkken poşet bulup koparmışş..naylonda boğzına yapışmış eşim içrde sözde...görmüş ama olan olmuş..neyse bi geldim öğürüo nasıl elimi attım ağzına bişi yok ta boazına kadar soktum ama..defalrca kustu aklım çıktı..çocuğun içi çıktı resmen damağına bakıom yok boğazına bakıom yok devamlı ksuuooo...sonra bi ksutu ağzına bişi geldi çiğnio elimi bi akttım ki naylon...ölecektim az kalsın...boğazıana yapışmış....dün akşamda misafirliğe gittik arkadaşlara kızlar var onlarında kız avonun katoloğuyla oynarken elvin kaşla göz arasında ısır onu kopar baktım yine öğürüoo...koparmış kağıdı bu seferde damağına yapışmış...zorla çıkardık...bu kız bi gün öldürecek...bende bölemişim küçükken...ne bulduysm burnuma sokuyomuşum defalrca hastaneye gitmişiz...silgi,boncuk,leblebi zemuszemus:sinifsinif:

çok saol dünürüm...bizim bu 3..gerçektende acayip zor...dün gece uyanmasam ateşini görmücektim mesela ama rabbim yardım edioo..koruyo yavrularımızı..perşembe günnü gittik dra çok ileri değil daha fena olursa tekrar getirin dedi ya sen bize önlem olark ver antibiyotik çünkü iltihap peditusla geçmioo..illa ateşlenmesi mi lazım...oda ilaç kullanmak istemio ama olan oluyo işte

Back
X