Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkese
yeşim iyi eğlenmişsiniz vallahi...
duygu hayra yor rüyanı hayır olsun..
benimde canım sıkkın eşim işe gitti yine off birgün bakıveren olsa çocuğa o bana tatil gibi gelecek...
3.5 yaşına kadar demek istedin cnm heralde anlamadım tam ama ben inanmıorum bu istatistiklere..bebekler çok çabuk huy değiştiriolar merak etme mümkü olduunca geceleri aynı saatlerde aynı şeyleri yaptır rutin oluşturmaya çalış, biz 8gibi muhallebi, sonra yorana kadar oyun, alt alma,mama verioruz 9da uyuyo..8den itibaren ışıklı odada tutmuoruz bi dene bakalımbi haber. bebek 8 aylık olupta hala uyku sorunu var ise 3,5 aylşık olduğunda da bu sorun devam ediyomuş iyimi. eşim okudu bugün erken başladın ağlamaya dedi. uyumuyo bu çocuk yaa. kafayı yiycem sonunda o olacak...
:1rolleyessaol cnm ama kzıımm 8 gün sonra 10 aylık olcak teyzesi:hulya:
takvim sadece ayını gösterioo gününü göstermioolmaz:
günaydın:)))
ii pazarlar..benim için de güsel bi brunch yapın:))
kötü bi rüya gördüm silahlar aldatmalar..başım ağrıdı valla..şu rüyalarımı unutmasam süper bi yazar olmuştım:))
nilll ve bennnnopuyorumnanaktan
nice yıllara incicim oğlun ne aldı sana:) elvin nazın da 9.ayı kutlu olsun:)
merhaba:))
incicim hatırladı işallah kocan yoksa çeker valla elinden:)
bu domuz gribi işi beni de gerio ya,nile vurduracağım aşıyı(araştırmadım daha)ama bize yok..biz ölürsek kuzum naapar?:sinifsinif:
teşk ederiz yeşimcim
kızlar ilk arabam diye bi oyuncak var alan oldu mu, geçen bi arkadaşta vardı naz çok sevdi alıcaktım ama bulamadım nereye baktıysam nerde vardır acaba.ebebeğe bi de irembebeye sordum
çok soal cnm...inş..evet hiç kıyamıyomuşş gerçekten anne olmak çok zormuşş..burcu çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir insan hiç kıyamıyormuş çocuğuna yaa
merhaba kızlar
moralim çok bozuk bugün Onatı yataktan düşürdüm, tek kişilik bir yatak vardı onun üzerindeydi giydirecektim yatıyordu bir anda kalktı oturdu vede denize dalar gibi yataktan attı kendini yere kafaüstü düştü tabi hemen kızardı kafası bizde saç yokya belli oluyor hemen ömrümden ömür gitti çok üzüldüm hemen doktoru aradık gözlemleyin kusma ve şuur bozukluğu olursa hastaneye gidersiniz dedi buz koyun lasonil sürün dedi, şimdi oynuyor iyi görünürde bir şey yok ama yüzüne baktıkça içim gidiyor, çok suçladım kendimi bir anda arkamı dönmemle oldu olan dönmemeliydim zaten hasta yavrum oturdum ağladım ben bu çocuğa iyi bakamıyorum diye Allah bütün yavrularımızı korusun beterinden saklasın