Efe çok şımarık oldu sizinkiler nasıl
1 hafta annemlerde kaldım huyu suyu değişti istediği olmayınca ağlıyo
sürekli bi şeyşere sinir yapıyo kızıyo
aynen şeydacım bizimkide çok şimardı , istediğini alamayınca sinirleniyor bana bile vuruyor pat pat
mersi şeydacım, nazın saç rengi giibi gerçek saçım. herkes çok beendi bu saçımı görümcem hariç niyeysezemuszemus yaptır cnm kendini ii hissedersin ama iyi bi kuaföre yaptır yanmasın açarlarken
cnm yürütecin ayarları olması lazım kademeleri, ordan alışmış bence.bizimki tam basıyo yoksa ayakta duramaz kiherkese merhaba.umarım herkes iyidir.balım başınız sağolsun,Allah sabır versin.hasta bebeklere geçmiş olsun.monte senin arabanda hayırlı olsun.bende araba kullanmak istiyorum ama çocukla nasıl öğrenicemki tatildeyken 3 kez gittik direksiyon dersine,siirte gelince kaldı.
kızlar size 2 sorum olacak,birincisi bebekleriniz parmak ucunda yürüyormu,bizimki hep parmak ucuna basıyor,yürüteçte ayakları tam yere değmiyordu ondanmı alıştı acaba.ikinciside,kızım geceleri tam uykuya dalamıyor.sağa dönüyor,sola dönüyor,yüzükoyun dönüyor yani derin uykuya dalamıyor sürekli hareket halinde,sizlerde böyle oldumu,bu diş çıkarma belirtisimi?çok yazdım galiba.
cnm yürütecin ayarları olması lazım kademeleri, ordan alışmış bence.bizimki tam basıyo yoksa ayakta duramaz ki
gece sağa sola nazda başta dönüyo dalana kadar. ama bazen dalamıyo ayağımda sallıyorum, ellerini tutup ninni söyleyince sakinleşiyo.bence önce uykuya dalsın öle yatır yatağına.ama eğer uyanmadan dönüyosa yani ağlamıyosa gece bu onun normal hali de olabilir uykusunu alıyosa problem yoktur sanırım
canım yürüteci ayarlıyorumda,bi kademe aşağı alanca dizleri çok kıvrık oluyor,yukarı alınca parmak ucuna basıyor.bende ayaklarına zarar vermesin diye yükseğe ayarlamıştım.öyle alıştı galiba.ayrıca uyuduktan sonra yatağa koyuyorum,tam dalamıyor,gözleri kapalı ama sesler çıkararak sağa sola dönüp duruyor.
cnm uyku öğrenilen bişeymiş bizde ilk aylar çok uyku problemi yaşadığımız için çok araştırmıştım zamanla bebekler uyumayı, uykuya dalmayı öğrenirlermiş bu da aşama aşaama gelişirmiş senin kızın ya daha tam olarak derin uykuya geçemiyo bizim 6.aylarda dediin gibi naz mırıldanıyodu uykusnda durmadan sağa sola dönüyodu kendini sallıyodu sanki,ya da dediğin giibi huzursuzluğu var diş çıkarıyo ateşini ölçüomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?