2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GEÇENLERDE HEDıYEM YOK DıYE SIZLANMIŞTIM,AYÇA DA BANA HEDıYE GÖNDERMıŞ..ÖNEMSENMEK ÇOK HOŞ Bı DUYGU ,SANAL DA OLSAkaydirigubbakcemile5
CıDDEN ÇOK DUYGULANMDIM,Bı DAHA TEŞEKKÜR EDıYORUM AYÇACIMMM
BU ARADA GÜNAYDIN HERKESE,ATÖLYEDEYıM HEPıNıZı ÖPÜYORUM

aa hediye diyince >Özlem sana teşekkür etmeyi unuttum çok teşekkür ederim çanta çokkk güzel, çok beğendim

herkese merhaba bilgisayarım bozuldu giremiyorum yusuf emre zamkla üstüme yapıştı sanki wcde bile rahat yok kapıda ağlıyo.sürekli kafasını çarpıyo yürücem diye bi yerlerini vuruyo canı acıyointerneti iptal ettircem karar aldım nasılsa hiç giremiyoruminşallah tüm bebişler iyidir.büyüdükçe daha da zorlaştı bakmak Allah hepimize kuvvet versin.

Kızlar ya,benim kızım da kafayı oraya buraya çarpıyor
Geçenlerde AVM de bişiler yiyoduk,küüt diye kafasını masanın köşesine çarptı..Neyseki köşe yuvarlaktı alnının ortasını gömdü resmen

Faziletcim başınız sağolsunmirmirmirmir

Şeydacım merhabalar,Efe nasıl?Yürüme denemeleri falan var mı?Biz de diş de yok..Kıçının üzerinde dolaşıyor..Pek tembel,hırs da yok hiç..Oyuncağı almak için azcık çabalıyor,baktı ki alamıyor hooop bırakıyor başka şeye yöneliyor..Eşimin babası sa pek tenbel ayy o na mı benziycek acaba

irem bütün bebekler parmak ucund ayürür hatda kadir tuğcunun yazısında okumuşdum parmak ucunda yürüyen bebeklerde düz taban olayı olmazmış bu yüzden evde ayakkbı türü şeyler giydirilmemesi gerekdiğini ve bebeklerin parmak ucunda yürümesinin daha iyi olduğunu yazdığını okudum bence kafana takma tokadan başka bişey :))))

emelcim valla bend özledim önceden herkez burdaydı gırgır şamata gidiyordu şimdi geliyorum bi kaç arkadaşdan başka kimse yok eski yoğunluk olsaydı dahada güzel olurdu ama neyapalım tyakında düzelir bol muhabbetlerimiz olur inş.

Monte ...
Daha ilk arabana doğrudürüst binmedin bari bunu helaliyle kullan anacım..Hadi hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız inşallah

artık hareketlendiler kafalar tak tulk heryere vuruluyor mirayda öyle cmt günü bi kaçkere sehpaya tosladı, dünde çay içiyorduk hopp elini bardağın içine sokdu allahdan yanımızda su vardı dökdük hemen bişey olmadı ağladı falan susdu. ya miray mutfakda bi çekmece var ya sadece onunla uğraşıyor bşitane huni ve limon sıkacağı var onları kafaya takmış ben yıkayıp yerine koyuyorum o gidiyor geri alıyor bide alınca suratıma bakıp hızlı hızlı kaçıyor yan yan :))) aslında en iyisi ben o çekmeceye mirayın oyuncaklarını koyayım bari eline oyuncağı geçmiş olur :)) belki tertiplide olur burdan aldım buraya koyayım :))) kaydirigubbakcemile3

filiz yeni duydum araban hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle :)) kız seninki ne renk görünce şişt derim :))) ayline şişt diyorum oda hop diyor :)))

herkese merhabalar umarım herkes iidir..
geçmişi okurum inş..
sabah çok kötü bi haberle güne başladım ağlayıp duruyrm canım kardeşimin usta birliği hakkariye çıkmışmafoldumben...allahım tüm askerlerimizi koru

Gamzecim kendi kendine adım atamıyo ama elimden tutup bütün evi geziyo

boşver diş nasılsa çıkacak, poposunun üzerinde dolaşması kadar güzel bi şey yok keyfini çuıkar derim bizimki de sürekli düşüyor hatta dün alnını duvara çarptı morardı.. yaa biz hala badeyi göremedik kış gelmeden bi buluşsak

hanımlaaarr
benim kuzu artık tek başına yürüyo
biraz erken oldu ama ablasıda erken yürümüşdü zaten
darısı başınıza kazasız belasız inşallahopuyorumnanaktan

barcli allah kavuşdursun üzülmeyin

ashkom maşşallah kuzuna darısı bizimkilere inş.

selammmm kısçeler a.s.

maşallah bizim bebelere yürümeye bile başlamışlar

askom maşallah,bakalım yürüme sırası kimle devam edecek,hadi tahmin edelim bence bütün ilkler nil den geldiğine göre kesin o yürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…