2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fotolara bayıldım ama kıskandımda...dünürüm demek onat naz naz die uyudu heeesenağlama

ay dünürüm olurmu hiç öyle , nazz nazz dedi ama neden dedi bir sor , naz dövdü oğluşumuda ondan uyurken dedi ki : nazz nazz intikamımı alacağım bir dahaki sefere yaktım seni nazz nazz dedi ağladıysa yani canı yandı oğluşumun ondan, görmedin mi fotoları ispatıda var yani :))))))

temmuz annelerinde tam hatırlamıyorum bebeklerimizi büyütrken diye bir topik var ben ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum..çok güzel bilgiler var...

maşallah bebişlere pek tatlılar. ezra yeni tarifler lazımdı iyi oldu. ya kızlar böyle değişik tarifleri fırsat buldukça yazsanız hani varya bi sayfamız daha ek besin tarifleri diye. seviniriz yanııı

bende misafirlerime genelde şu çorbayı yaparım. eşim bayılıyorda misafir bahane:
2 y.k un yağda kokusu gidene kadar kavrulur.
üzerine 5 su.brd su eklenip hemen iki adet knor tavuk bulyon atılır ve kaynayana kadar aralıksız karıştırılır.
bir kase yoğurda bir yumurta sarısı eklenip kayymak gibi olana kadar çırpılır
kaynayan suya eklenir iyice çırpılır. bi taşım kaynatılır. tabi karıltırılarak

bebişler için direk tavuk suyu koyabilirsiniz hatta içine biraz tavuk parçasıda ilave ederseniz güzel oluyor.
tavuk suyu kullanacaksanız tuzunu ayarlamanız lazım. ancak bulyonla yapacaksanız (tuz eklemeye gerek yok) mutlaka knor olmalı diğer bulyonlarla bu lezzet yakalanmıyor.

ay dünürüm olurmu hiç öyle , nazz nazz dedi ama neden dedi bir sor , naz dövdü oğluşumuda ondan uyurken dedi ki : nazz nazz intikamımı alacağım bir dahaki sefere yaktım seni nazz nazz dedi ağladıysa yani canı yandı oğluşumun ondan, görmedin mi fotoları ispatıda var yani :))))))

tmm o zaman...kaydirigubbakcemile5kıyamam ben ona...opuyorumnanaktan

yarın misafirim var kızlar
şimdiden tasası çöktü
ew temizlenecek,tiramisu ile kurabiya yapiim diorum kayınwalidemde börek açıcakmış getircek yarın,zaten çiğ köfte yapacaklar yanına soğuk meze tarzı bişeyler yapıcam,rus salatası mesela,başka ne yapsam fikir verirmisiniz?

daha ne olacak yeter canım,boşver tasa etme ..bilmiolar mı sanki??eşine bi sor ya da bişi istio musun bunlar bunlar olacak de..ona göre:))

hihoyyyt hihoyyyt Bir yeğenim daha olduuuuuu.... hihoyyyt hihoyyyt 5. kez teyze oluyorummmmm... Kalabalık aileyi çok seviyorum hihoyyyt hihoyyyt

günaydın bayanlar.. Dün almanyadaki ablam sezeryanla doğum yaptı.. henüz ayrıntıyı bilmesemde çok sıkıntılı geçtiğini biliyorum.. Zaten gününü dolduralı 10 gün olmuştu. Suni sancı verdiler olmadı. Ertesi gün bebek strese girince sezeryana aldılar. Ama ablam çok kötü... Uyuşmamış, bağırtabağırta ameliyat ettiler diyor. Uyuşmadığını söylemiş iki üç iğne daha vurmuşlar ama işe yaramamış. Ablam daha önce gözünden ameliyat olduğunda da uyuşmamış yine iki iğne yapmışlardı... dün öğleden sonra doğum yaptı ama bugün sabaha anca ayağa kalktı, ilaçların etkisi anca geçti:(

ayy esra benimde misafir almam gerek.. Eşim sınav için akşamları kursa gidiyor onun bahanesiyle erteliyoruz.. haftaya almaya başlıcam ama şimdiden düşünmeye başladım ki seninkiler yarın gelecek...

ya işte insan yetmezse die şüphe edio,ewet bencede yapmiim başka zaten köfte yendimi bişey yenmıo arkasından

tuğba gözünüz aydın canım:))

duygu nilin saçları ne güzel uzamış,bizimkinin hala kabak arkası,öndende bi tutam var,ayyy sokağa çıktıkmı erkekmi die soruolar yaa,önune toka tutturuom artık somasınlar die:)))

derya nasıl oldu ezginin ateşi?

mrb kızlar tam okuyamadım ama buu sayfada gördüm deryacım biz 6. hastalığı geçirdik hatta dr kızamıkçık sanmıştı diilmiş 6. hastalıkmış, 4gün falan ateşi çıktı iştahsız huzursuzdu 5.gün vücudu kolları, göğsü özellikle kırmızı kırmıızı döküntü oldu, dr a bu aşamada gittik kan tahlili yaptı değerler normal çıktı ilaç vermedi, hastalık döküntüyle sonlanmış hafif atlatmışız çok şükür, bütün bebekler geçirirmiş 1yaştan önce geçirmesi daha iyiymiş.umarım sizin de 6. hastalıktır ve hafif atlatırsınız bi an önce ezgicik iileşir cnm benm

Canim cok sagol Ezgi agir geciriyor dun gece 40.2 oldu titredi yavrum cok banyoyada soktuk kusmasi var dunden beri o yuzden cok halsiz 2 gun bitti 3 gunumuz kaldi allah yardimcimiz olsun

TALYAcim dislerinide cok kasiyor ama dr dis 40 derece ates yapmaz diyor be bilim

Bebekler cok tatli masallah hepssine

Back
X