Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotolara bayıldım ama kıskandımda...dünürüm demek onat naz naz die uyudu heeesenağlama
ay dünürüm olurmu hiç öyle , nazz nazz dedi ama neden dedi bir sor , naz dövdü oğluşumuda ondan uyurken dedi ki : nazz nazz intikamımı alacağım bir dahaki sefere yaktım seni nazz nazz dedi ağladıysa yani canı yandı oğluşumun ondan, görmedin mi fotoları ispatıda var yani :))))))
mrb kızlar tam okuyamadım ama buu sayfada gördüm deryacım biz 6. hastalığı geçirdik hatta dr kızamıkçık sanmıştı diilmiş 6. hastalıkmış, 4gün falan ateşi çıktı iştahsız huzursuzdu 5.gün vücudu kolları, göğsü özellikle kırmızı kırmıızı döküntü oldu, dr a bu aşamada gittik kan tahlili yaptı değerler normal çıktı ilaç vermedi, hastalık döküntüyle sonlanmış hafif atlatmışız çok şükür, bütün bebekler geçirirmiş 1yaştan önce geçirmesi daha iyiymiş.umarım sizin de 6. hastalıktır ve hafif atlatırsınız bi an önce ezgicik iileşir cnm benm