2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok bilio onlar nil' e de soruolar ,yuh yani hem pembelerle hem tokalı :mymeka:
berrak kızımı öp benim için:))
canım yeter tabi köfte yemeğe geliolar zati kıvırcık yıka bol bol bana yeter:içelim:
nohcoyum adını unuttum yaw??Allah güsel kader yazsın işallah,analı babalı büyüsün bebiş,annesi de hemen ii olsun:))

Esra teşekkür ediyorum. dünki çorbanın tarifinide aldım bugün denicem.. ne yapsam diye düşünüyordum , iyi oldu gördüğüm...

Duygu teşekkür ediyorum. adım tuğba facede havva:)

bu arada bebişlerin fotolara bayıldım.. Ne kadar güzel şeyler onlar öyşe yaa...

:kedi:
pardon canım..
ya bence de süperler ..hepsini ısırasım var..bugün ısırma günümdeyim sanırım:))
dün gönderdiğim linke baktınız< mı ,nasıl şarkı??bi katabın şarkısı:)

ayy kıyamam ezgiye ya,allahım şifa versin hemen

duygu bende dıorum üstü başı pembe ama hala soruolar

tuğba bende dıorum bu havva kim face de,başımı döndürdünüzkafamçokkarıştı

bil bana her daim vuruo canım,psiko..bi de emerken artık iki göğsümün arasına avuç içiyle şak şak die vurup soonada gülüo(ben uyutmaya çalışıorum güya)
evet ayaklarıyla da tepik atıo ya yere y bana ama artık bağırıo sinirlenince..
deryacım ne dio drunuss?

ezgi ciğe çok geçmiş olsun. kıyamam yavrum benim.
ezra pilav yapcaksan belki bilirsin ben içine biraz safran atıyorum sarı renkli çıkıyor misafirler bayılıyor. havalı oluyor işte..

Havva ben,m cnm..

bu arada aybükede mama yedirirken ökçeleriyle bana vuruyor... iki gündür de eliyle ellerime vurup beni engellemeye çalışıyor..

aybüke uyanmaya çalışıyor gidip uyutmaya çalışayım...

bende beğendim çok güzel dinlendirıo ınsanı:))
safranlı pilav dışarda yerım ama ewde hiç yapmadım,benim eşim öle alengirleri sewmıoda:((

hihoyyyt hihoyyyt Bir yeğenim daha olduuuuuu.... hihoyyyt hihoyyyt 5. kez teyze oluyorummmmm... Kalabalık aileyi çok seviyorum hihoyyyt hihoyyyt

günaydın bayanlar.. Dün almanyadaki ablam sezeryanla doğum yaptı.. henüz ayrıntıyı bilmesemde çok sıkıntılı geçtiğini biliyorum.. Zaten gününü dolduralı 10 gün olmuştu. Suni sancı verdiler olmadı. Ertesi gün bebek strese girince sezeryana aldılar. Ama ablam çok kötü... Uyuşmamış, bağırtabağırta ameliyat ettiler diyor. Uyuşmadığını söylemiş iki üç iğne daha vurmuşlar ama işe yaramamış. Ablam daha önce gözünden ameliyat olduğunda da uyuşmamış yine iki iğne yapmışlardı... dün öğleden sonra doğum yaptı ama bugün sabaha anca ayağa kalktı, ilaçların etkisi anca geçti:(
gözünüz aydın cnm allah analı babalı büyütsün...ablanda benim gibiymiş...bende uyuşmadım sonra bayılttılar beni...tırnağım ameliyat olurken diri diri diktiler sanki uyuşmamak çok kötü...2.de direk bayıltsınlar ben..
Canim cok sagol Ezgi agir geciriyor dun gece 40.2 oldu titredi yavrum cok banyoyada soktuk kusmasi var dunden beri o yuzden cok halsiz 2 gun bitti 3 gunumuz kaldi allah yardimcimiz olsun

TALYAcim dislerinide cok kasiyor ama dr dis 40 derece ates yapmaz diyor be bilim

Bebekler cok tatli masallah hepssine
ahhh yavrum kıyamam ben ona yaa..geçmş olsun bizimde düşmesedi ateşimiz yatacaktık hastaneye ben dönüşümlü olarak fitil ve dolven verdim..inş düzelir..
bil bana her daim vuruo canım,psiko..bi de emerken artık iki göğsümün arasına avuç içiyle şak şak die vurup soonada gülüo(ben uyutmaya çalışıorum güya)
evet ayaklarıyla da tepik atıo ya yere y bana ama artık bağırıo sinirlenince..
deryacım ne dio drunuss?
ayy elvinde aynı şak şak vuruyoo...
bende biraz ortalığı toparlayım yapabilirsem
kolay gelsin cnm yeterli bencede yapacakların şimdide afiyet olsun...

kızlar pancarlarım vardı kabuklarını soyup düdüklüde pişrdim..bi tanesini rendeleyip elvinin yoğurduna karıştırdım severek yedi...sizede fikir olabilir

Çorbayı yaptım ek olarak karabiberde ekledim.. Aybüke çok sevdi.. zaten aybüke mamaları ve tatlı şeyleri sevmiyor.. ona çorba vereceksin:)

Back
X