2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm herkese nasilsiniz ocak anneleri görüsmeyeli baya oldu umarim herkes iyidir ...biz iiyiz cok sukur aysima ustteki disleri cikardi ,ama bronsit oldu kuzum azmis ama yine de hastalik tabi dr umuz ilac verdi kullaniyoruz insallah gecer hayirlisiyla....

bengüzar kolaylık diliorum sana..aysimaya da geçmiş olsun..
ezgi nası oldu annesi??
demetçim merhaba:)

ee sen çıkmışsın bile ,ben de kaçıorum ..
CİMBOMBOMUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖÖLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİMMMM:))
RERERE RARARRA GASSARAY GASSARAY CİMBOMBOMM:))

Aslıcım geçmiş olsun merak ettik seni çok açtın arayı

Bengüzar bizimkide bir ara öyleydi neyseki şimdi 2-3 saatte bir kalkıyor, ama dün gece sapıttı 2.30 da bi kalktı 4 e kadar uyumadı oynaştı durdu yatakta sonra uyudu 6.5 da tamamen kalktı inşallah bu gece düzgün uyur

Duygucum
mazinde bir tarih yatar yaşaaaa fenerbahçe
ne mutlu seni sevene yaşaaaa fenerbahçe

selamlar nasılsınız kıslar umarım herkesler iyidir çağan uyurken bir bakim dedim artık çok zor oluyor pc başına oturmak çağan evde iyice yaramaz oldu anca parka falan gidince etrafa sallanırken dinlenioz artık
dünürüm naber

iyi akşamlar hanımlar... Keyifler iyidir inşaAllah.... Eşimin ablaları geldi.. çocukları kayınvalideme bırakmışlar.. sabah süpriz yaptılar.. Aslında çok iyi oldu aybüke için büyük bir değişiklik:) Bir hafta pek uğrayamam...

ayni canim hala atesli dokuntu falanda olmadi bekliyoruz kafayi yedik esimle boyle beklemek cok zor yaa nee oldugunu bilmeden

(
geçmiş olsun, çok zor, biliyorum, Allah kolaylık versin, hem size hem yavruya..
inşallah yarın güzel haberlerini alırız..

Kızlar iyi gecelerrr
Size birşey sorucam,tek kolda alerji olur mu?
Kızımın sadece sağ kolunda kabarcıklar oluşuyodu..Uzun zamandır ,3 aydır falan ara ara..
dikkate almadım,minik böceklerden şüphelendim habire
Ama bazen kafasının içinde de görüyodum böcek ısırığ gibi..Bi arkadaş alerji olabilir dedi kafam karıştı
Ben,domates,ceviz,yumurta faln veriyorum
yarın bi deniycem bakalım..Kesicem sıra sıra..

ii geceler:)
fenerbahçeyi tebrik ederim diyeceğim ama kazıma ve hakeme çok sinirliyim!!
deryacım Allah kolaylık versin,umarım düzelir biran evvel..
gamzecim bence tek yerde olabilir alerji benim de bi kaç sene yumurta yediğimde kolumun bi kısmı oluodu..ama tabi dr bilir..
incicim ii dielim ii olsun aynı yorgunluk bende de var:))
heheh siz de aybükeyi bırakın halalarına gezin:)
ben uzanmaya gidiorumopuyorumnanaktan

günaydın kızlar
bugün açılışı yapmak bana kısmetmiş ayy deli olucam sabah 5.5 da kalktı bizimki iyimi iki gündür sapıttı hiç böyle yapmazdı gece 2-3-4-4.5-5 ve en son 5.5 deli gibi uykusuzum , uyumadığı gibi birde durmadan zırlıyor

günaydın arkadaşlar

derya çok çok gecömiş olsun inş bian önce düzelir kızın tabiki adını bilmediğin bi hastalıkla uğraşmak insanı iyce bunalıma sokar allah yardımcın olsun inş bugün yarın ateşi düşer iyi haberler vermen dileğiyle,

filiz sanada gecmiş olsun. kurbanınızıda allah kabul etsin.

lajo dikkat et bakalım ne çıkıcak inş önemli bişey değildir.
nohcoy senin ablan doğum yapmışdı sanırım, durumuna çıok üzüldüm niye bukadar acı çekdirmişler ya yazık kadıncağız mafolmuşedur. yurt dışında normal yapdırcaz diye son ana kadar uğraşdırıyorlar. neyseki kurtulmuş bebiyle güzel sağlıklı günmler dilerim.

emel nasılsın buluşmanızdan kareler gördük çok şeker çıkmışlar allah hepsini bağışlasın. inş bidahaki sefere bende katılırım aranıza.

Günaydınnn

Gamzecim ben şimdiye kadar tek taraflı alerji duymadım ama belki olabilir.. Kadir tuğcuya sorsana bilse bilse o bilir , o yol gösterir :))

Efe artık geceleri deli gibi ağlıyo , susturmak neredeyse imkansız oluyo gece gece oyunlar oynayıp önce ağlamasını kesip sonra tekrar uyutmaya çalışmaktan çok yoruldum... Hayır bi sorunu var dicem ama gündüz gayet mutlu anlamıyorum bu çocuğu... Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı sanki ateşe atmışsın gibi bağırıyor...

Kızlar yarın buluşuyoruz di mi?? Aranızda grip olan falan yok di mi?? :))))

şu saatlerin alınması çok kötü oldu tüm uyku yemek düzenimiz değişti .. sinir oluyorum saatlerin alınmasına

günaydın kızlar,çocukların dersleri yoğunlaştukça benimde buraya girmeye vaktim olmuyor ancak bazen bakıp çıkıyorum ezgi hastaymış snırım geçmiş olsun,herkese iyi günleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…