Ben deviti mart nisan gibi kestim, burada zaten sürekli güneş olduğu için.Zaten dr. ada sormuştum, haftada yarım saat çıplak olarak, 2 saatte kıyafeti ile güneş alması bizim bir haftada verdiğimiz ilaç kadar etkiliymiş.slm tekrardan ya kızlar bi ikikere daha sormuşdum ama net cvplar gelmemişdi düzenli olarak demir ve kan ilacını kullanmyıyan varmı aranızda.
ben düzenkli olarak kullanmıyorum vede içimde hep pişmanlıklar var nezamn bugün başlıycam desem unutuyorum sizce çok önemlimi bu kan ilacıyla demir ilacı
Hayatım iş hayatında oluyor böyle durumlar, geçmiş olsun size.İnşallah biran önce alırsınız parayı.bu arada herkese günaydın...
canım çok sıkkın o kadarda sinirliyimki..eşimin işleri iyice durdu bu da yetmiyomuş gibi cam aldığı adama çek yazmış..bu adi herifte çekin üzerindeki miktarı değiştirmiş nasıl değiştirdiyse...çekte yazılmış bankadan aramışlar eşim tamam ödeyeceğim demiş miktarını söylemişler eşim şok olmuş...aramış pislik herifi çok sıkışıktım o yüzden yaptım 2 güne göndercem çekini demiş..ama hala çek yok..bende diyorum git dava aç diyorum dava açsam hemen gelicekmi çekim diyor...gelmezse gelmesin yaptığı pisliği çeksin...ama eşim beni dinlemiyor bir defa dinlese keşke
Geçmiş olsun, bende çok korkuyordum arı sokmasından.Neyseki yazı atlattık diyorum.arkadaşlar cmt akşamı evin içinde arı vardı vurduk düşdü ama bulamadık neyze aklıma geldi miray görürde eline alır diye ama bulamadık bi türlü neyse üzerinden yarım saat gecdi bir çığlık bi döndüm miray mama sandalyesinin altındaydı ağzının kenarında erı aklım çıkdı telaşlandım elim ayağım titredi ne yapcağımı şaşırım mirayı sallamaya başladım eline falan vurdum o sıra ablam koşdu oda çok korkmuş çıyan falan gördüm diye korkmuş neyse mirayın eli şişdi sanırım eliyle alamya çalışdı allahdan ağzına götürmedi allah korusun ağsına soksaydı dili faklan şişseydi nefes alamasıda zor olabilirdi, baş ğparmağı şişdi ama çok ağladı bende çok korkdum o an aklıma gelince kendime kızıyorum neden arıyı biraz daha aramadım diye veya niye okadar panik yapdım ben anneyim soğuk kanlıı olmam gerekmesmi diye, ya böyle işde işin komik yanıda kısım eline bakıp bakıp ağlıyordu bide baş parğaı havada oooooo oooo demesiydi. neyseki başka bi böcek ısırığı değildi arı kardeş parmağımıza bal koydu gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?