2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
smrisk çok geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız. benimde en büyük korkularımdandır arı. daha hiç sokmadı beni bilmiyorumda ama korkuyorum vanda arı çok dehşet derecede hemde korkudan yavrumu balkona bile çıkaramıyorum inan.

balım geçmiş olsun inşallah düzene girer işleri de rahata erersiniz. özlem gözün aydın. sağlıkla yürüdükleri günleri görmek nasip olur inşallah..

kızlar biz galiba sünnet yaptırcaz. ikidir pipisinin ucu kızarıyo 5-6 gün sürüyo. yaptıralım bari dedik ama daha tarih belli değil. bide alt açtıkça eli hep orda nasıl koruruz bilmem..

Kızlar merhaba..Verdiğiniz cvplar için teşekkür ederim
Şüphelendiğim gıdaları kestim bakalım sonuç ne olacakCADIARZU
Ankara dan kimler katılıyor,ben Bade yi getirmeyi düşünüyorum bu sefer,gerçi bize ne kadar izin verir bilemiyorum ama
Kesin bi kulis yapalım,Şeyda telefonuna baksana hayatım aaaaaayerimseniben

Smrisk geçmiş olsun canım
Benim arıya alerjim lokal olarak var,arı sokmasından sonra soktuğu bölge acaip şişiyor.Örneğin el bileğimden soktuysa bütün kolum şişiyor ve soktuğu bölgenin etrafı morarıyor
O yüzden ödüm kopar piknikten falan
Kendini suçlama,şerbetlenmiş senin pıt pıt
ınşallah rahatsızlık vermez

Ben Multitabs kullanıyorum,demir de veriyorum ama bazen unutuyorum
D vitamini daha bitirememişim o kadar ihmal ediyodum yani..Şimdi de unuttuğum oluyor

Ankaralılar Gamzeyle konuştuk yarın saat 14:30 da buluşuyoruz başka gelmek isteyen yok mu???
Gamze özlem de geliyor bu sefer pek katılım yok 3 kişi olduk

herkese mrb bikac gundur gıremedm dun oğlm ateslendi 38.5 kadr ckt aksama kadar gayt iyiydi aksmdn snr ckt sabh yokt sanki gene cıkacak gb gripte dgl neden yukseldi bilemyrm

tskler sheeda dahada doktora goturmdk galb dişi cıkıck alttaki 3 ve 4. diş yerleri şişmş

slm kızlar kaç gündür giremiyorum dahada bi süre olamıycam sanırım evimize gittik yeleşme falan şimdide yeni eve taşınma faslını uzatmayalım dedik onun telaşesi başladı bakalım ne zaman yerleşices.hepinize ii akşamlar ve günler diliyorumm.en kısa zamanda buluşmak dileğiylee.hepinizi ve tüm bebişlerimizi öpüyorum.

bu günler iyiy günleriniz diyorlar bundn kötü günlerimiz nasl olck merak ediyorum sen naptn sac rengine karar verdin mi

ayşegül,semra çok geçmiş olsun...
bizde çok fena durumdayız sabahın 9dan beri daha yeni uyudu oda ayaklarımda bıraktığım an uyanıoo..kafayı yemezsem iiidir..dişler çok fena kabarık azılarda dahil...

iyi akşamlar... hasta bebişlerimize geçmiş olsun... Bizimde alttan bi dişimiz kabarmış yakında gelecek sanırım. şimdilik tek sişle gülüp duruyor, çok komik görünüyor... görümcelerimle beraber bayan bayana yemeğe çıktık, gezdik geldik.. güzel bir gündü. aybüke uyuyor... bende iki dakika bakayım çıkıcam:)

ay yok nerde hala saçımın bi kısmı kızıl bi kısmı kestane dolaşıyorum... henüz karar veremedim bir süre daha böyle rengarenk gezerim artık...

Merhaba kızlar, hepinize iyi akşamlar.
Ben deviti mart nisan gibi kestim, burada zaten sürekli güneş olduğu için.Zaten dr. ada sormuştum, haftada yarım saat çıplak olarak, 2 saatte kıyafeti ile güneş alması bizim bir haftada verdiğimiz ilaç kadar etkiliymiş.
Demir ilacını da hiç vermedim, açıkçası öncelikle test yaptırmak istiyorum, ondan sonra kullanıp kullanmayacağıma karar veririrm.

Hayatım iş hayatında oluyor böyle durumlar, geçmiş olsun size.İnşallah biran önce alırsınız parayı.

Geçmiş olsun, bende çok korkuyordum arı sokmasından.Neyseki yazı atlattık diyorum.
Şimdilik bu kadar, daha sonra girebilirsem tekrar girmeye çalışırım.
Bebişleri ve sizleri öpüyorum.Egehan uyandı.

GÜnaydın dıycem ama k,ımsecıkler yok nerdesınız kımlesınız nıye hgıÇ kımse gelmıyor artık aŞk olsun hepınıze :))

bebŞlerı ateŞlenen dıŞlerı Çıkan arkadaŞlara gecm,ıŞ olsun

ankaralılar gÜzel bırgÜn gecırmenız dıleĞıyle

Hani eski zaman masalları anlatır
Hüznümü huzura dolarsın
Kaşım gözümden çok içim bir parçan
Annem sen benim yanıma kalansın

Hani bir biblon vardı kırdığım
Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parçalandım
Annem ben senin yanına kalanım

Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep yüreğimde

Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde

Uzayan sohbet gecelerinde
Rolleri unutup dost oluruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız
Annem biz birbirimize kalanız

Ben kararlı uçarken yolumda
Sen çatık kaşlarının altında
Her yeni Güne sevgiyle başlarsın
Annem sen benim yanıma kalansın

günaydıııınn sabah sabah kahvaltım hazır, uykumu almışım, ev tertemiz, yemekler yapılmış..annecim iiyiki varsın..anneler olmasa biz kızlar naparız, kızıma da bana da anne annecim benim

aynı msj çıkmış site göçmüş bugün

Son düzenleme:
herkese mrb kimsecikler girmemş bugn şiirde cok guzelmş tam derindn vurmuşsn canm annm benm onu cok sevyrm allh onları başımzdn eksik etmesn

günaydınlar hanımlar umarım keyifler yerindedir öğleden sonra çağanın arkadaşları gelicek oynamaya bize haftada birgün toplanıyoz artıkın oyun grubu gibi yaptık dör beş aile bende kahve kek falan hazırlıcam annelerine hadi öptüm hepicinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…