2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar,
hasta bebişlere geçmiş olsun biri hastaymış ama kim aklımda kalmadı , kusura bakmayın bu kadar az uykuya yine iyi bazı şeyleri hatırlayabiliyorum...

Efe de aykat durbiliyo bir kaç adım atıyo ama sadce karşısında ben varsam yapıyor 2-3 adım atıp boynuma sarılıyo .. Düşerse korkar yürümesi gecikir dikkat et falan diyolar bi arkadaşımın kızı tam yürümeye başlamış sonra düşmüş 2 ay hiç yürümemiş..

Ankara çok soğuk ona rağmen daha 2 gün önce yanmaya başladı ...

Bebişlersiz bişeyler yapmak gerçekten güzel bi şey .. Biz bu hafta da başka arkadaşlara gidicez , kocamla başbaşa :) Çocuksuz ailelere Efesiz, çocuklulara Efeyle gitme kararı aldık... Yalnız erken gidip erken kalkıyoruz :))

ben de ilk defa bugün yaktım:)
çok soğuktu bugün böle giderse yakılır bundan sonra

doğru bi karar almışsınız cnm, benim tatil kararım var öle, 10gün yapmam 5gün yaparım ama nazsız, bebekle tatil tatil değil zehir oluyo, hiç gitmem daha ii

nilede geçmiş olsun..
teşekkür ederim..
günaydın burda olmak isteyipde olmayan 2009 ocak anneleri,

henüz gecmişi okuyamadım inş herkez iyidir. hasta olan beb,işlere gecmiş olsun dilerim şimdiden
saol:)
teşekkürler:)
saol canım..
hayırlısı olsun canım işallah yeni eviniz:)
duygucum geçmiş olsun neden çıktı acaba ateşi

hayırlısı olsun özlemcim inşallah istediğin gibi olur

dünürüm sen nasılsın iyimisin
valla bi anda oldu ya gerçi bana yüzü soluk geliodu 2 gündür ama?saol:)
ah incicim ah,kelin merhemi olsa..
nile noldu geçmiş olsun güzelim evde düşmedimi hastaneye gittiniz ateş için. bizim 40 lara çıktı ama biz evde düşürdük hastanede harap ediyorlar çocuğu ya
düştürdm ateşini ama işte tedbir amaçlı bi acile gittik ,şurup ,iğne ve soğuk uygulama yapıldı ,zaten o kadar kalabalık ki..
size de geçmiş olsun canım..teşekkür ederim..
geçmiş olsun..
hayırlı olsun:)
aferin naza balonu görünce attı adımı ha:)
ben en son arog a gitmiştim
ben de ilk defa bugün yaktım:)
çok soğuktu bugün böle giderse yakılır bundan sonra

eylül sonundan beri her gece ,2-3 gündür de tüm gün yanıo burda..

merhabalar:))
ben çok yorgunum ,ruhum yorgun ondan sanırım,daha bişi yemedim,gitmem lazımopuyorumnanaktan

ne oldu canım sana böyle..

gerçi bende delirecek gibi hissediyourm kendimi ama senden tamamen depresyon kokusu alıyorum.

Filizcim electrolux kullaniyorum depolu cok memnunum arcelik vardi once o ise yaramaz siemenste guzel muhakkak all cok memnun kalirsin

Galerry a avm deli oyuncakcida playskool urunlerinde yuzde 30 indirim var ilk arabamdada var

günaydın kızlar
duygucum geçmiş olsun
maxitoys da da indirim var playskool ürünlerinde biz yaramaz toplar aldık çok güzel ama kızımın topları yakalaması için bir 15-20 güne daha ihtiyaç var

günaydın kızlar

bugün çok yağmur var dışarıda çok güzel çok severim yağmuru vede yağmurda uyuklamayı ama nerdeee uyuklamak Onatla birlikte , Allahtan sabah babamız aldıda sağolsun bende biraz uyudum kendime geldim

bugün herkes evdedir topic şen şakrak olur dedim ama kimsecikler yok yine

slm kızlar 10 aydır girmiyordum kk ya allaha şükür herkes bebeğini almış kucağına allah sağ salim büyütmrk nasip etdin herkese

bugün 7. dişimiz çıkmış. 8 .de yolda. ay benim oğlan elyın gibi kaşık kadar surat 7 diş...

ne oldu canım sana böyle..

gerçi bende delirecek gibi hissediyourm kendimi ama senden tamamen depresyon kokusu alıyorum.
depresyondayım...
günaydın kızlar
duygucum geçmiş olsun
maxitoys da da indirim var playskool ürünlerinde biz yaramaz toplar aldık çok güzel ama kızımın topları yakalaması için bir 15-20 güne daha ihtiyaç var
saol canım..hop hop oynayın toplarla:))
bugün 7. dişimiz çıkmış. 8 .de yolda. ay benim oğlan elyın gibi kaşık kadar surat 7 diş...

kolay gelsin ,diş zor valla,maşallah da diyelim kolayca çıksın

merhabalar:)
gece hiç uyumadım umarım nil hemen uyanmaz da ben de yemek yerim..cokacimcoook
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benin keşke yakınlarda olup birbirimize destek verebilsek. herhalde herşey daha güzel olurdu. keşke bişeyler yapabilseydim senin için..

selam...
ben de diyodum off ne cok birikmiştir kaç gündür giremiyorum..herkes bakayaymış ya kaydirigubbakcemile3

kızlar, havalardan mı bunalıyosunuz noluyo böyle..gelin laflayalım da havamız değişsin..bizde sorun her zamanki gibi..emre yememenin doruguna ulaştı, hareketliliğin de..nerden alıyo bu enerjiyi bilmem..artık düşe kalka yürüyoruz, acaba bunun heyecanından mı reddediyo yemek yemeyi bilmem..dayıyoruz sütü bakalım, memmeeem diye istiyo vermeyince..biberonu bu arada, keşke öyle istekli beni emseydi..biberon biberonluktan çıktı, ucunu ısırmış iyice şırıl şırıl dökülüyo, başka biberon da almıyo, aman az gider agzına..

maşallah çagan a..ne çok çıkarmış öyle, nerdeyse tamamlanacak :)) bir resmini görmek isteriz bu sevimli elyının :)))

slm kızlar 10 aydır girmiyordum kk ya allaha şükür herkes bebeğini almış kucağına allah sağ salim büyütmrk nasip etdin herkese

selam canım, neden o kadar uzun ara verdinki..denizliyi de, denizlilileri de pek severim, sen de sağlıkla büyüt meleğini..

sağol tatlım bebişi büyütmekle meşguldum birde evde pc kullanmıyoruz işe başladımda aklıma geldi noldu acaba bizim kızlar diye maşallah herkez burda

canım benin keşke yakınlarda olup birbirimize destek verebilsek. herhalde herşey daha güzel olurdu. keşke bişeyler yapabilseydim senin için..
keşke canım..saol...ama ancak kendim çözerim sanki:))

nil de 1 parça ile yemio biberonda almıo zati anca memme dio başka yok,dün gece sadece 3 ile 4 arsı emmedi bitirdi beni;
sağol tatlım bebişi büyütmekle meşguldum birde evde pc kullanmıyoruz işe başladımda aklıma geldi noldu acaba bizim kızlar diye maşallah herkez burda

biz burdayız bugünlerde tam kadro olamasak da,sen de hoşgeldin:)

iyi geceler kıslarr uzuunn bi tatilden sonra dipdiri bir deniz karşınızda
çok yorgunum fzla kalamayacağım daha sonra görüşürüz
öpüyorum hepinizi çok özledim...
iiyi geceler tekrar...

günaydın kızlar

bize tatil falan yok pazar günü bile sabahın 6.5 unda ayaktayız sağolsun çalışkan oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…