2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar herkese umarım keyifler yerindedir yarın dha rahat girerim işallah sitedede bir sorun olmaz

selam kızlar..

ireme maaşallah..
ecenin dişi hayırlı ugurlu olsun..
balım, kısa zamanda atlatırsınız inşallah..eymene alkisalkisalkis
inaysa sağol canım bilgiler için..

iyi arkadasım kar yok da kar yagsa inan bu kadar soguk olmaz mısır nasıl:)

dikkat edin valla, özellikle trafikte dikkatli ol :))
iyiyiz biz canım ya, sıcaklık 25-30 arası..deniz mevsimini kapattık ama kaydirigubbakcemile2 takılıyoruz kuzuyla..son takıntısı yemeklerini kendi yiyecek..bi de meyveyi çıkarttı menüden..saldım çayıra, herşeyi çok biliyo..

milunyum cocugu bunlar bizimki de özgür takılmayı seviyo 5 yasında minik bir bavul hazırlayıp anne baba ben ayrı evde yasamak istiyorum derse metiş sasırmıcam:)

:))))
biz de onu konuşuyoduk şimdi..resmen kendi yönetiyo herşeyi, bizi..işine gelince beni çagırıyo, işine gelince babasını..olmadan önce aman yaşlandık artık yapalım bi uşak da ayak işlerine baksın diyoduk :)) hala umudumuz var.. biraz büyüsün de yapar canım diyoruz. belki de 30 una gelecek biz hala, biraz daha büyüsün canım diyecez

bak görün dicek sizinkileri bilmem ama benim ki der:)
ewt 30 olcaklar ah bir büyüse dicez ama biz küçülcez

ahh site çok yavaş ya, benden bugünlük bu kadar...
monte bari ananesine falan gitse :)) neyse kolay gelsin sana,
iyigeceler herkese

İyigeceler kızlar diyeceğim ama kimse yok..yine de diyim ben iyi geceler :)

iyi geceler kıslarr uzuunn bi tatilden sonra dipdiri bir deniz karşınızda
çok yorgunum fzla kalamayacağım daha sonra görüşürüz
öpüyorum hepinizi çok özledim...
iiyi geceler tekrar...

hoşgeldin Deniz evine..

günaydın kızlar

bize tatil falan yok pazar günü bile sabahın 6.5 unda ayaktayız sağolsun çalışkan oğlum

biz zaten çok erken kalkmıyoruz ama haftasonu oğlum 10 a kadar uyudu :) bugünde 2 saat öğlen uykusunu uyudu tabii bende uyudum fırsattan istifade :))

Gözünüzaydınn ağrısız sızısız çıkar tüm dişler umarım..öpüyorum Ece yi :)

Maşallah irem nehir e çok ttalı olmuş..

tünaydın buarada her güzel şey çabuk bitermiş, annemi yolcu ettim, elveda tatlı hayat

Allah kavuştursun Ayşegülcüm, kaldın yine başbaşa naz cadısıyla ,allah kolaylık versin :)

Geçmiş olsun size de hemen atlatırsınız umarım..
Eguş ta çok arıyor telefondan öyle, ilk öğrendiği şey aloo diyip elini kulağına götürmek oldu zaten teknolojik çocuk bunlar :)

günaydın güzel annişler
hoşbuldum aylincim saol...
nasılsınız bugun...
bu arada biz tatildeyken oğlum ilk dişini patlattı şimdi 2.ci yolda patlatmak üzere...
yeni oyunlar öğrendi ağızla yapılan...
teker teker 3 adım atabiliyo az kalmış yürüyecek...
birde dede baba anne teyze ve hala diyebiliyo...
bugun biz 10 aylık olduk...

Son düzenleme:
kızlar günaydın

bu sabah kanal d de doktorum programında çok güzel bir konu vardı çocuklarda davranış bozuklukları çok güzel şeyler anlattı bayan bir dr , şimdide mutlu evliliğin sırları konusu konuşuluyor

günaydın fıstıklar
hayırlı haftalar diliorum
domuz gribiyle ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi ya çok korkuorum, bebeklerle alışveriş merk, çarşıya gitmesek mi

merhaba herkese

bugün çok kötüyüm eymeni sabah doktoro götürdüm geceden tıkandı...gripti ama atlamış gibiydi akşam hiçbirşeyi yoktu doktor boğazını üşütmüş dedi şurup verdi gönderdi...bir kaç gün daha bekliyeyim geçmezse kendi doktoruna götürcem...iştahı kesildi kucağımdan inmiyor şimdi uyudu biraz rahatladım...

Merhaba kızlar,

Geçmiş olsun faziletçim, havalar birden bire soğudu, sanırım alışamadı çocuklar bu havalara. Bir an önce atlatırsınız inşallah.Bu arada eymene kocaman bir alkıs:)))

Allah kavuştursun ayşegül, tatil gibi gelmiştir annenin yanında olması:)))

Filiz çok güldüm yaaa, der mi derler hayatım bunlar, benim büyük oğlan 12 yaşındayken biz arkadaşlarla ev tutacağız demişti:)))Egeden, daha küçük yaşlarda bekliyorum bu cümleyi:))))
Hoşgeldin deniz, maşallah oğluşuna.

İncicim çok teşekkürler bilgiler için.

sağol meral abla iki gündür soğudu burası...dün eşimde egehanı soruyordu yürümeye başlamışmı diye...bende en son yürümüyordu bildiğim kadarıyla dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…