iyi geceler kıslarr uzuunn bi tatilden sonra dipdiri bir deniz karşınızda
çok yorgunum fzla kalamayacağım daha sonra görüşürüz
öpüyorum hepinizi çok özledim...
iiyi geceler tekrar...
günaydın kızlar
bize tatil falan yok pazar günü bile sabahın 6.5 unda ayaktayız sağolsun çalışkan oğlum
Günaydın,iyi pazarlar herkese
uzun zamandır okuyorum ancak yazmaya fırsatım olmuyordu.Ececiğimin dişi çıktı bugün çok mutluyum .dün çok iştahsızdı bütün gün hiçbişey yemedi uzun uzun emdi,baya üzülmüştüm.meğer nedeni buymuş.umarım herkesin keyfi yerindedir..inciyide merak ettim doğrusu inş. orta yolu bulmuşlardır.
sevincimi ilk sizlerle paylaştım..
tünaydın buarada her güzel şey çabuk bitermiş, annemi yolcu ettim, elveda tatlı hayat
merhaba herkese nasılsınızopuyorumnanaktan
duygu inci ne oldu size...inşallah biran önce herşey yoluna girer..
eymen ve ben grip olduk...
geçenlerde eymen ev telefonunu ele geçirmiş teyzesini aramış dünde benim arkadaşı aramış...tekrar arama tuşuna basmış nasıl isabet ettirdiyse...sapık sanmışlar eymenin burnuda kapalı olduğu için hırıltı çıkarıyor telefonda tabi benim haberim yok sonra beni aradılar gülmekten kırıldım ya....
birde alo dede diyorum hemen telefonu kulağına götürüyor...
Merhaba kızlar,
Geçmiş olsun faziletçim, havalar birden bire soğudu, sanırım alışamadı çocuklar bu havalara. Bir an önce atlatırsınız inşallah.Bu arada eymene kocaman bir alkıs:)))
Allah kavuştursun ayşegül, tatil gibi gelmiştir annenin yanında olması:)))
Filiz çok güldüm yaaa, der mi derler hayatım bunlar, benim büyük oğlan 12 yaşındayken biz arkadaşlarla ev tutacağız demişti:)))Egeden, daha küçük yaşlarda bekliyorum bu cümleyi:))))
Hoşgeldin deniz, maşallah oğluşuna.
İncicim çok teşekkürler bilgiler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?