2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm hanımlar.. kahvaltıya komşularımı çağırmıştım... mutfağı toladım geldim ama aybüke uyanabilir heran...

ii akşamlar kızlar,
walla ben hiç vakit bulamıorum artık buraya bakmaya,aklımda sizde kalıo,
umarım herkes iidir
geçmişi okuyamıorum,deryanın kızı ezgi nasıl oldu,birde shedayı gördüm kapsama dışı olmuş ne oldu??

evet seydayı engellemısler neden oldugunu o da bılmıyor canları sıkıldı besbellı :kızgın: bugun son gun yarın gelıyor sanırım kaydirigubbakcemile2

uzun zamandır giremedim nete,herkes iyidir inşallah...naz hasta 1 haftadır ,çok ateşlendi ama 2 gündür ateşi yok maşallah.tam uykusu düzene girdi demiştim herşey yine tepetaklak oldu,düzen müzen kalmadı çok huysuz ,sürekli beni istiyor hep kucağımda olacak,ne yürüteçte duruyor artık ne oyun parkında,çıldırmama az kaldı...çok bunaldım kızlar 1 haftadır uyku muyku yok bu saatlere kadar ayaktayım,kız uyuyor ama bu seferde benim uykum kaçıyor bende alıyorum elime bir kitap uykumun gelmesini bekliyorum,neyse ben yatıyım artık,tabi naz uyanmazsa,iyi geceler herkese:))

ben bı okuyuyayım kuzuma nazar mı degdı nedır yahu bunlarda amma ters bırı ıyı oluyor dıgerı kötu kaan sımdı uyuyor yıyor cok sukur bu kezde bızım gelın tuhaflastı :uhm:
neyse gecmıs olsun ınsallah yakın zamanda duzene gırer hersey :1hug:
a.s.

günaydın hanımlar...
talyacım geçmiş olsun benim oğlumda grip

sızede gecmıs olsun denızcım
allahım butun hasta yavrularmıza acıl şifa versın aksama bıseycıklerı kalmamıs olsun ınsallah

balım sızede cok gecmıs olsun naptınız nasıldı bugun hava

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. kızlar bunlar sizler içinn

merhaba herkese

az sonra eymeni kendi doktoruna götüreceğiz bütün gece uyumadı hiç birşey yemiyor dün gece şurup içirmeye çalıştım sonra kustu...sabah yine içiremedim hiç bir iyileşmede yok....allatan ateşi yok ama çok halsiz ve öksürüyor boğazları ağrıyor sanırım...bende çok kötü oldum grip geçmek bilmiyor...

özlem teşekkür ederiz...burasıda yağışlı ve rüzgarlıydı geceden ama şimdi iyi...

teşekkür ederiz teyzelerii...
şimdi daha iyi gibi ama huysuzluğa full devamm...
iyileşemedi yavrum yaa...

balımcım sizede geçmiş olsun...

ayşegül hayırdır :bbo:
bu kız kafayı yedirtti bana esra-tatlicadiarzu-
çooook yaramaz ya, geçen herzamanki gibi kucaamda yemek yaparken yağ şişesine bi patlattı bütün mutfak yağ, hergün bişey kırıyo o kırıyo ben süpürüom o döküyo ben temizliom imdaaattttt
duygudan haber yok mu merak ettim çok ya

TuĞbacım yenı dıŞınız hayırlı olsun bızımkıde
2. Ye uĞraŞıyo patlatamadı hala bugun yarın patlatır...

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAR, NASILSINIZ_?Hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.Çok zor valla hasta bebişlerle uğraşmak.Hasta bebişleri olanlara da sabır diliyorum.

alıstım canım okula annem kaldıgı için bende yemek ütü ve metiş işleri ona kaldıkaydirigubbakcemile3sadece cok gerginim eşim 2 aydır hastane de evde oldugunda da uyuyo yıprandım kocamı özledimsenağlama
fazilet eymenin videosunu metişle izledik tam not verdikşakkıdı
meraaaaaaaaaaaaal kuzum görüşemiyos
Evet canım yaaaa , sen giriyorsun ben çıkıyorum, hiç denk gelemiyoruz.Ablan nasıl oldu.Eşin 2 aydır hastanede olunca senin içinde çok zor olmuştur.Ama işe gitmek bebişleri, ev işlerini annelere yıkmakta biraz rahatlatıyor insanı:)))Şanslıyız güzelim o konuda hiç olmazsa.

slm esracim Ezgi iyi 6. Hastalik gecirdi birde 6. Dis geldi :)) bugun 10 aylik oldukk heryerde geziyor tutunarak yurumesi yakindir bence
Maşallah ezgiye, Ege de tutunuo yürüyor yaklaşık bir aydır, ama daha cesaret edip ellerini bırakmak istemiyor.

maşallah derya ezgiye yerim ben onu.bizimde 6.dişimiz çıktı 7.de gelio..azılar da fena kabarmış..yaklaşık 1.5aydır tutunarak yürüyo adımda atıyo ama kendi ama hala yürümedi merakla beklyrm bakalım tek isteğim bayrama kadar yürümesi
İnşallah yürür burcu bayrama kadar, bende inşallah yürür diye dört gözle bekliyorum.

uzun zamandır giremedim nete,herkes iyidir inşallah...naz hasta 1 haftadır ,çok ateşlendi ama 2 gündür ateşi yok maşallah.tam uykusu düzene girdi demiştim herşey yine tepetaklak oldu,düzen müzen kalmadı çok huysuz ,sürekli beni istiyor hep kucağımda olacak,ne yürüteçte duruyor artık ne oyun parkında,çıldırmama az kaldı...çok bunaldım kızlar 1 haftadır uyku muyku yok bu saatlere kadar ayaktayım,kız uyuyor ama bu seferde benim uykum kaçıyor bende alıyorum elime bir kitap uykumun gelmesini bekliyorum,neyse ben yatıyım artık,tabi naz uyanmazsa,iyi geceler herkese:))
Hoşgeldin canım, nasılsın.Geçmiş olsun naz hanıma.

merhaba herkese

az sonra eymeni kendi doktoruna götüreceğiz bütün gece uyumadı hiç birşey yemiyor dün gece şurup içirmeye çalıştım sonra kustu...sabah yine içiremedim hiç bir iyileşmede yok....allatan ateşi yok ama çok halsiz ve öksürüyor boğazları ağrıyor sanırım...bende çok kötü oldum grip geçmek bilmiyor...

özlem teşekkür ederiz...burasıda yağışlı ve rüzgarlıydı geceden ama şimdi iyi...
Geçmiş olsun eymene, çabucak atlatın inşallah.

çooook yaramaz ya, geçen herzamanki gibi kucaamda yemek yaparken yağ şişesine bi patlattı bütün mutfak yağ, hergün bişey kırıyo o kırıyo ben süpürüom o döküyo ben temizliom imdaaattttt
Aaaa bana çok tanıdık geldi bu haller, çekmecelerin içind ne varsa, açıp alıyor, ondan sonra da kavanozlar, bardaklar ne bulduysa yerde.Şangırtısına koşuyoruz, nerede olduğunu farketmeden halledip dönüyor beyeefendi.Geçen gün calpol şişesini atmıştı yere.Her taraf şurup, bir de içine girip yürüyeceğim diye uğraşıyor.

Evet yaa, duygu nerelerde, göremiyorum uzun zamandır onu.

günaydın hanımlar...
talyacım geçmiş olsun benim oğlumda grip bende de uyku
felan kalmadı....şimdi uyuyo da dinleniyoru azcık...

evet ya çok aşağıya inmişiz. gün geçtikçe zorlaşıyor buralara bakmak. işti güçtü derken..

hasta bebişlere geçmiş olsun.

kızlar domuz gribi ile ilgili kimse doğru dürüst birşey diyemiyor. eşim intaniyeci demiştim o bile net birşey demiyor. ancak bizim son kararrımız şu tabi bu karar sadece bizi bağlıyor belirtmek isterim. eşim yaptıracak çünkü hastanede o mikropla karşılaşmaması imkansız ordan mikrobu alıp eve getrime ihtimnali çok yüksek yani. ben ve oğlum yaptırmıycaz. okula giden çocuklarında yaptırması gerekiyor bence çünkü onlarda taşıyıcı olarak ta risk grubu içinde. tamam şu ana kadar normal grip te ölüm sayısı daha fazla ancak bu yeni olduğu için neler yapabileceği hakkında net bir fikir oluşmuş değil. bu yüzden de kimse net konuşamıyor.

evet seydayı engellemısler neden oldugunu o da bılmıyor canları sıkıldı besbellı :kızgın: bugun son gun yarın gelıyor sanırım kaydirigubbakcemile2

ben bı okuyuyayım kuzuma nazar mı degdı nedır yahu bunlarda amma ters bırı ıyı oluyor dıgerı kötu kaan sımdı uyuyor yıyor cok sukur bu kezde bızım gelın tuhaflastı :uhm:
neyse gecmıs olsun ınsallah yakın zamanda duzene gırer hersey :1hug:
a.s.

günaydın hanımlar...
talyacım geçmiş olsun benim oğlumda grip

sızede gecmıs olsun denızcım
allahım butun hasta yavrularmıza acıl şifa versın aksama bıseycıklerı kalmamıs olsun ınsallah

balım sızede cok gecmıs olsun naptınız nasıldı bugun hava

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. kızlar bunlar sizler içinn

sağolun kızlar,uykusuzluk bi yana kızın huyu suyuda değişti ya ona yanıyorum:sinifsinif:

merhaba herkese

geçmiş olsun eymene,iyileşir inşallah kısa zamanda

kızlar bizim ikinci dişimizde patladı:)
hayırlı olsun dişiniz tuğbacım bizim kızın 7.dişi maşallah bz hızlıyız bu konuda:))

benim kız da odasında oyuncak rafı var 3-4 katlı,bütün gün onu dağıtmakla uğraşıyo o dağıtıyo ben topluyorum bakalım kim pes edecek,ben idmanlıyım ama ,bunun ablasıda böyleydi ama sonunda kazanan ben olmuştum:lepi:

MERHABA KIZLAR, NASILSINIZ_?Hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.Çok zor valla hasta bebişlerle uğraşmak.Hasta bebişleri olanlara da sabır diliyorum.

Evet canım yaaaa , sen giriyorsun ben çıkıyorum, hiç denk gelemiyoruz.Ablan nasıl oldu.Eşin 2 aydır hastanede olunca senin içinde çok zor olmuştur.Ama işe gitmek bebişleri, ev işlerini annelere yıkmakta biraz rahatlatıyor insanı:)))Şanslıyız güzelim o konuda hiç olmazsa.

Maşallah ezgiye, Ege de tutunuo yürüyor yaklaşık bir aydır, ama daha cesaret edip ellerini bırakmak istemiyor.

İnşallah yürür burcu bayrama kadar, bende inşallah yürür diye dört gözle bekliyorum.

Hoşgeldin canım, nasılsın.Geçmiş olsun naz hanıma.

Geçmiş olsun eymene, çabucak atlatın inşallah.

Aaaa bana çok tanıdık geldi bu haller, çekmecelerin içind ne varsa, açıp alıyor, ondan sonra da kavanozlar, bardaklar ne bulduysa yerde.Şangırtısına koşuyoruz, nerede olduğunu farketmeden halledip dönüyor beyeefendi.Geçen gün calpol şişesini atmıştı yere.Her taraf şurup, bir de içine girip yürüyeceğim diye uğraşıyor.

Evet yaa, duygu nerelerde, göremiyorum uzun zamandır onu.

iyiyim meralcim ne olsun ,sen nasılsınopuyorumnanaktan

özlemcim valla artık okuycanmı ne yapceksen yap senin bu gelin varya kaafyı yedirtcek bana,ama moralim biraz yerine geldi damadımın iyi olduğunu ve herşeyin normale döndüğünü okuyuncaopuyorumnanaktan:nazar:

kızlar ben yine kaçar bulaşık makinasını boşaltmam lazım ,akşam yemeğinde kayınvalidemler bende kirlileri koymaya yer açılsın,gece babamın yanına gidicez eşimle ,onlarda çocuklara bakıcaklar.birazda ütü yapmam lazım gitmeden önce babamın yatağının çarşafları değişecek akşama, birde güzel bi traş yaparız babama ,keyfi yerine gelsin.öpüyorum hepinizi:)))

ii akşamlar kızlar
zeynepçim çok geçmiş olsun naza inş düzelir
şahapta metinde düzelmemiş inş onlarda iileşir
duygu nerde gerçekten yaa bi ses ver kız meraklardayız..

slm kızlar nasılsınız...işten geldim pazar market alısverişi derken yoruldum metin in de uyku saatleri çok düzensiz 9 da kalkıyo 12 de yatıyo 2 de kalkıyo 5 de uzuuuuun bir uykuya geciyo gece de 12 den önce yatmıyo 12 ye canım cıkıyo aksam üzeri olan uykusunu iptal etmek istiyorum bakalım nasıl şimdi uykusu var ısrarla uyutmucam aglasın dursun 9 da aksam uykusuna gecsin ....
ayyyyyyyy cok cenem düştü dün eşimle nefes vatan sogolsun a gittim karamsar bir film türkiye nin acı gerceklerini yansıtıyo...
talya naz a da babana da gecmiş olsun
tugba dişiniz hayırlı olsun
aysegül metiş de herseyi kırıp döküyo salondaki saksıya takmıs topragını alıp halının ortasına döküyo biraz daha büyüsün bakalım napcak
unuttugum varsa özür
ben kactim kaydirigubbakcemile4

iyi aşamlar pc eşimdeydi anca girebildim hasta olanlara geçmi olsun dişi çıknlara hayırlı olsun bizim hala dişimiz yok aman sağlıklı olsunda aceleside yok çıkar işallah :)

Sağolun arkadaşlar...

Filiz bizde aynen senin gibiyiz... 9 a doğru kalkıp 12 de yatıyor. 2 de kalkıp, 5-6 gibi tekrar uyuyor.. Hala uyuyor. Birazdan kalkar ama 12 den öncede yatmaz... aslında bende öğle uykusunu 3 e kadar çekebilsem akşam 9 yatar ama bu seferde erken uyanır daha erken öğle uykusuna yatar.yine aynı şey:) görümcelerim burdayken zar zor oyalıyorduk 9 a kadar. biraz onlar biraz ben oynuyorduk. Şimdi çok zor tek başına oyalamak;:)

ya evet bizim hemşire arkadaşta hani hastane çıkışında bebeğin ayak izleri alınıyor ya bi tanede sana yapalım mı dedi kışın ortası çocuk iki saat çıplak kalmasın diye hayır dedim ama çok pişman oldum. bi yolunu bulursam dosyamı çıkarttırıp fotokopisini alıcam. çok iyi yapmışsınız bence. çağanın da 7 dişi var. 8. epey kabarmış. altta 3 oldu üstte 4 sıra sizde de aynı mı merak ettim.
bu arada bizimkide 7. ayından beri ayağa kalkıyo sıralıyo ama tutunmadan ayakta durmaya korkuyo. bana bile güvenmiyo illaki kendi tutunacak. haklıda güvenmemekte alimi tutsa bırakıvericem biliyo galiba benim sıpa

altta3 ustte 3 var bizim bayagida buyuduler cok sevimli oldu ay insanin kendi cocugu oldumu hersey guzel geliyor :)) bizimki ellerini birakiyor 3 adimm atti hatta sonra 1 hafta hastalandi geriledi bayagi

Back
X