2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlarrr..

Erkenciler uğramıyor buralara artık..

ınci allah korumuş Çağanı,çok yaramazlar bu sıpalar ama seninkiyle balımın Eymen başı çekiyorlar
aa birde Naz var onu da unutmayım :))

Esra Allah kolaylık versin hem çalışıp hem ev hem çocuk çok zor ,ama evdekiler bizden çok ağlıyor valla :))

Derya doğum günün tekrar kutlu olsun,hediyen de çok şekermiş :)

görkemse bizim arkadaş vermişti hopplayı oyalıyor bayağı sevmişti benim oğlum..

hatice sende hoşgeldin,güle güle büyüt yavrunu..

günaydın kızlar

deryacım doğum günün kutlu olsun

duygu benim oğlanda bu gece ilk kez uyandı 2 saat uyumadı yatakta döndü oturdu tutundu kalktı mırıl mırıl konuştu güldü bir şeyler yaptı bende uykusuzum kısacası senin gibi arkadaşım:)

bende sizlerdenim miray hiç uyumadı diyebilirim çok uykusuz bir gece sonrası bide işe gel valla çekilmiyor.

benim morelim çok bozuk aslında 8 yıldır burda çalışıyorum gercekden rahatım kendi işim gibi oldu artık,ama mayısda işyerimiz avrupa yakasına taşınıyor, bende artık çıkmak zorund akalıcam, ne yapıcağımı bilemiyorum, yeni bir işmi bulsam yoksa kızımlamı ilgilensem, çalışmam hem sigorta açısından hem maddi açıdan iyi oluyordu. karmakarışığım ne yapcam bilmiyorum. yeniş bulmakda zor.

Semracım kötü olmuş iş yerinin taşınması..
nereye gidecekler,servis falan olmazmı onunla gidip gelsen..
eğer maddi açıdan çok sıkıntı olmayacaksa kızını büyüt,onunla ilgilen..
ama tabii maddiyat zorlarsa çalışman lazım..
hepsinden önemliside sigorta olması..

bahçeşehire taşınıyor öyle servis olayı falan yok. sigortamı dışardan öderim. ben kendi paramı azda olsa kendim kazanmayı öğrendim, nasıl yapıcam bilmiyorum eşimden haşlık istemek biraz zor olucak alışmadım bide henüz 27 yaşındayım bu yaşda evede kapanmak bana göre değil, neyse allahdan hayırlısı zamna abırakmak en iyisi olucak galiba.

oo baya uzağa gidiyorlarmış..servis olsa bile zor..
gün doğmadan neler doğar Allah bir yol gösterir elbet..
eve kapansanda çok daha önemli bir işin olacak ama üzülme şimdiden..

belki daha iyi olur diye düşünüp kendimi yatıştırıyorum. mayısdan sonra deniz sezonu açılır artık bende sizlere katılırım denize gideriz bol bol :)))

pardon duygucum esas onu yazmam lazımdı :)) Nil cadısı üzme artık anneyi :)
duydun mu eşşek sıpası:tomato:
günaydın kızlar

deryacım doğum günün kutlu olsun

duygu benim oğlanda bu gece ilk kez uyandı 2 saat uyumadı yatakta döndü oturdu tutundu kalktı mırıl mırıl konuştu güldü bir şeyler yaptı bende uykusuzum kısacası senin gibi arkadaşım:)
ah ah her gün yeni huy..ilk kez derken??:uhm::roflol:kolay gelsin canım sana da..
bende sizlerdenim miray hiç uyumadı diyebilirim çok uykusuz bir gece sonrası bide işe gel valla çekilmiyor.

benim morelim çok bozuk aslında 8 yıldır burda çalışıyorum gercekden rahatım kendi işim gibi oldu artık,ama mayısda işyerimiz avrupa yakasına taşınıyor, bende artık çıkmak zorund akalıcam, ne yapıcağımı bilemiyorum, yeni bir işmi bulsam yoksa kızımlamı ilgilensem, çalışmam hem sigorta açısından hem maddi açıdan iyi oluyordu. karmakarışığım ne yapcam bilmiyorum. yeniş bulmakda zor.
ah ah sana da kolay gelsin..
iş de kötü olmuş tam alışılmış iş nie taşınıo ki??:olmaz::oklava:
umarım istediğin gibi bi iş bulursun ,ben de istiorum bazen çalışmak ama patronu ben olacağım:roflol::roflol:
belki daha iyi olur diye düşünüp kendimi yatıştırıyorum. mayısdan sonra deniz sezonu açılır artık bende sizlere katılırım denize gideriz bol bol :)))

hihoyyythihoyyyt

günaydın faziletçim duygucum aylincimi görüorum nabersiniz
ayy az önce çok çılgın bişey yaptım buzluğu açtım misss gibi süper ev mantımı haşladım sarımsaklı yoğurt yaptım tereyağı sosunu yaptım veee koccaman bi tabak mantıyı mideye indirdim şuan çok pişmanım bu kadar da yenmez yaa
hee sorunlarımı çözdüm merak eden arkidişler varsa söliim, eşim sabah yarım saatte!aşı kartını ve nüfus cüzdanını halletmiş bizim gitmemize gerek yokmuş
bu sabah regl oldum sinirlerim yatıştı
araba aş ermiorum bugün profiterol falan istiorum:)))
happy birthday deryaaaaaaaaaaaaaaaa benim kız da anca dgünüme anne der(1 haz)

kızlar kadir tuğcuya ne sorıyım sorusu olan varsa yazsın

iyidir ayşegülcüm bakıyorum bugün sakinleşmişsin :)
afiyet olsun boşver akşama kadar bişey yemezsin sende :)
ayy profiterol olsa da yesek bende çok severim,avucumu yalayım bari :))
bak gördünmü kocacın hemen halletmiş adamın günahını alıyorsun birde :))

ayşegül benim kız sürekli kabız 3 gün 4 -5 gün de bir yapıyor denilebilir,ama ilaç falan vermiyorum öyle veya böyle yapıyor çokda zorlanmıyor ama çok az yapıyor sorarsan çok mutşlu olurum.

her söz dinleyen kocanın arkasında cadoloz bi karı vardırkötükedihüsokaydirigubbakcemile3

benimde canım mantı istedi, akşam alıp bende yapıcam ooh bol sarmısaklı yarın işde yok koka koka yatarım :))

sorarım cnm, bence de çalışma sen de bizimle buluşmalara gelirsin:)

çok saol canım. evet öyle yapıcam benim neyim eksik yavvv bend egezmek istiyorum,

cadııı msn de nie yoksuunn

Back
X