2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
metin 9.200 73 cm bu ay 600 gr almıs ama hala tıfıl...
görümcem hala yogunbakımda 75 gün oldu zaman gecmiyo...semra
burcu nbr

Herkeslere merhaba, dışarlarda dolaşmaktan sabahtan beri bir girip bir çıkıyorum siteye.En sonunda yazmak nasıip oldu:)))))

Normal yemege 1 yasinda gec dedi bizim yedigimize

6 ayindan beri puturlu ver diyor bizimki corbayi falan catalla eziyoruz sebzeleri blendirla degil
Ben de 6 ayından beri pütürlü veriyorum, artık sorun yaşamıyoruz, eline elma, erik, şeftali, armut ekmek
ne bulursam veriyorum.Kemirip yemeye çalışıyor, büyük gelenleride ağzından dışarı atıyor zaten.

ii akşamlar:)
heheh nil yürüoooo.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:uhm:
Maşallah nile, sanada kolay gelsin artık canım, işin daha zorlaştı:))))

eymene en kısa zamnda kardeş yapcam...tabi cesaret edersem...kendi dengi olan bebeklerle oynamaya bayılıyor...
Büyük cesaret faziletçim, ama yaparsan ikisini birden büyütmüş olursun.

merhabalar ne zamandır giremiyorum iş metin ev alısveriş geldigimde de azcık uyuyorum gün nasıl geciyo bilmiyorum hepinizi cok özledimopuyorumnanaktanokulda 4 cocuk domuz gribi tedavi görüyo cok korkuyorum tasıyıcıyımdır diye gerci benim sınıfta degillerdi ama metiş i emzirirken bile huzursuzum inş. hepiniz bebişler iyidir
demeeeeeeeeet nbr
neyse ben kacvtım kaydirigubbakcemile4
Geçmiş olsun , gerçekten korkulacak bir durum.İşin zor canım.

günaydın hanımlar...
inanna canım ne güzel maşallah yavruma...
allah koştuğu günleride nasip etsin inşallah...

benim oğlumda daha 5 adım felan atıyo
gerisine cesaret edemiyo...
inşallah yakındır yürümesi...
Maşallah şahapada, artık o da yürümeye başlamış annesi.

bizimki de çiş yapan bebeği vardı bacağını kopardı artık atraksiyonlu bebek almıycam hatta hiçbişey almıycam para biriktirip kendime araba alıcam bıktım bu sefaletten offffffffff
naz da yataktan koltuktan inmeyi öğrendi ii oldu bu ama rahat rahat bırakıyorum önce ayaklarını sonra göbüsünü sürte sürte iniyo yavaşça
Bence de verdiğimiz oyuncak paraları ile kendimize araba alırdık:))))İnşallah en yakın zamanda alırsın canım, çok kolaylık olur sana ist. gibi bir yerde özellikle.

ayy kıskandırayım azıcık sizi.. valla benim günüm güzel başladı bugün..

sabah işe gitmek için evden çıktım ,arabama bindim (ayşegüllll lülülülülülü) aa birde
ne göreyim yan koltukta,kocacım bana bir demet çiçek almış sabah gelirken arabaya koymuş
süpriz yapmış sağolsun :)
Kıskandırdın vallaaaaaa, bizim kinin öyle kibarlıkları yoktur.Bazen düşünüyorum, onun kafasını resetleyip biraz romantik şeyler koysam içine.Ama konuşmaya bakarsan çok romantiktir, beni suçlar romantik değilim diye:))))

şekerim zaten araba meselesine çatlamıyorum ki çiçeklere özendim ben , benim kocam benimle ilk buluşmasına elinde çiçekle gelmişti birde 3. buluşmasına sonra evlendikten taaa 4 sene sonra elinde bir buket çiçekle geldi eve oda meğer gittiği firmadan vermişler ona :)))
kaydirigubbakcemile

ay kıslar çağan ömrümün yarısını götürdü gene mutfakta mama sandalyesinde oturuyordu bende yoğurdunu hazırlıyordum kaseye koymak için arkam ona dönüktü koydum kaseye yedirmek için bir döndüm benimki mama sandalyesinden çıkmış masanın üstüne oturmuş yerler beton çok kirleniyor diye ince bir kilim var sadece mutfakta halı falan yok masamız yüksekçe ay bir düşsse aklım çıktı Rabbim korumuş anlık olay çünkü bağırdım kızdım ona ağladı ama ağlasın napim ona bişey olsa ben ne yaparım valla tansiyonum falan düştü yani aertık bağlamadn asla oturtmam mama sandalyesine bugün zaten yaramazlıktada had safhadaydı çok yoruyor beni sürekli zararlı yerlerde peşinde dolalşmaktan anam ağladı valla ay daha 10 aylık bide böle giderse yandım ben
Ayyy, canım benim yaaa, artık çok dikkat edilmesi gerekiyor.Arkanı dönmeyeceksin bunlara:))))Bizimki de arabasında oturtup gezerken ayağa kalkıyor ya da ters dönüp arabanın içinden ayaklarını yere sarkıtıp iniyor.Kemerini bağlayınca da sıkılıyor beyefendi.

:ecrin_bebek:merhaba bende ocak annesiyim 19 ocakta doğum yaptım aranıza yeni katıldım benide kabul edermisiniz
Hoş geldin canım.

selam canım walla aynen dediğin gibi 6 da kalkıorum zaten iş için bu arada bizimki saolsun 5.30 gibi uyanıo gideceğimi anlıomu ne uytuncaya kadar 6 oluo zaten anlıyacağın 6 dan da önce kalkıorum artık bide gece 2-3 kere uyanmakda işin cabası

her gören aa yüzün solmuş çok yorgun görünüosun dio ,her sabah otobüste giderken okula uykuya dalıorum artık,2 gün önce ineceğim durağı kaçırmışım düşün inip tekrar dolmuşa binip geri döndüm halimi düşün artık:1no2:

oo maşallah siz 3 lemişiniz ,berrakta herşeyı ağzına sokuo yaa
Senin işinde çok zor esracım yaaa, gece zaten emmek için kalkıyorlar, bide sabah 6 da kalkmak tamamen zulüm gibi gelir.Egehan 7 de uyanıyor, 8 e kadar yatağında ya da benim yatakta biraz daha uyusun da bende uyuyamı diye uğraşıyorum.

ocak bebislerinin en yaramazi cagan valla:))

Kizlar bugun dogum gunum 30 oldum yaa Ezgi en guzel hediyeyi verdi bana sabahtan anne anne pesimde geziyor ilk defa soyluyor
Maşallah ezgiye, çok güzel bir doğum günü hediyesi vermiş cidden.
Bu arada tekrar doğum günün kutlu olsun canım.
Egehanda bayramın ilk günü babasına baba deyip bir hediye vermişti.:)))))

günaydın:)))
uykusuz bi gece ve ben...
benim nil cadısını da unutmayın lütfen ..çook çekiorum ben de:))

günaydın kızlar

deryacım doğum günün kutlu olsun

duygu benim oğlanda bu gece ilk kez uyandı 2 saat uyumadı yatakta döndü oturdu tutundu kalktı mırıl mırıl konuştu güldü bir şeyler yaptı bende uykusuzum kısacası senin gibi arkadaşım:)

bende sizlerdenim miray hiç uyumadı diyebilirim çok uykusuz bir gece sonrası bide işe gel valla çekilmiyor.

benim morelim çok bozuk aslında 8 yıldır burda çalışıyorum gercekden rahatım kendi işim gibi oldu artık,ama mayısda işyerimiz avrupa yakasına taşınıyor, bende artık çıkmak zorund akalıcam, ne yapıcağımı bilemiyorum, yeni bir işmi bulsam yoksa kızımlamı ilgilensem, çalışmam hem sigorta açısından hem maddi açıdan iyi oluyordu. karmakarışığım ne yapcam bilmiyorum. yeniş bulmakda zor.

bu gece nerdeyse bütün ocak anneleri uyumamış anlaşılan. bende uyuyamadım. Aybükenin burnu akmaya başladı, gecede hep tıkandı durdu kızım ya. babasını kendi odasına gönderdi küçük hanım, kendi de benim yanıma ama yinede uyumadık... :(

Fazilet siz daha şanslısınız cnm.. doğum günüde olması gereken asıl kişiler orda zaten. Büyükler yeterde artar bile.

Bu akşam tüm ocak bebekleri annelrini uyutmamış anlaşılan.Bizde doğru düzgün uyumadık.Zaten dün ateşi çıkmış biraz, eve gittiğimde sürekli kucağımda sürekli mızıl mızıldı.Gecede sürekli uyandı, ya mızıldadı, ya da kendi kendine konuşup durdu.Ama tüm bunların yanında memeyi ağzına alıp, hiç bırakmadan saatlerce emdi.Birşeyde yok, ne çekiştiriyorsun yavrum, bırak anne uyusun diyorum ama oralı bile değil yaniii.

tekrar merhaba..sabah okumuştum yazılanları ama hepsini unuttum..-tatlicadiarzu-

eymeni uyuttum geldim...her tarafım ağrıyor bugün...gece yatakta bir dönüyorum karnıma biirşey çarpıyor ya eymenin kafası ya da poposu yatakta sürekli dönüyor..o yüzden hiç rahat uyuyamıyorm..sabah uyanınca birde yataktan inişi var eşimle tekrar tekrar koyup inmesini izliyoruz...yüzü aşağı yatıyor geri geri sürünerek iniyor yere kaydirigubbakcemile3

bu aralar ha hu diye garip sesler çıkartarak kafasını sallayarak bişeyler anlatmaya çalışıyor...sizin bebeklerdede varmı böyle tuhaf sesler çıkartan...ben bu sesleri çıkartmasını değilde anne baba demesini bekliyordum...CADIARZU

evet yaş günleri yaklaşıyor bende çok heyecanlıyım...geçen yılki doğum dvd snin hepsiini doldurmamıştık bu doğum gününde çekicem...oğlum için çok güzel bir anı olarak kalıcak...ben çok kalabalık yapmayacağım sadece annemler kayınvalideler birde ablalarımızı çağıracağız...
Geçmşi olsun canım, egehanda çok deli yatıyor, kafa bir benim başımın hizasında bir ters dönmüş, bir ayaklar benim tarafımda, bir kafa.Ordan oraya atıyor kendini.
Bizim kide ellerini kaldırıp, çevirtip filan brrrı bırrrı bişeyler söyleyip duruyor:))))Çok tatlı oluyorlar o zaman ama, kelimeler henüz net bir şekilde çıkmıyor bizde de.

İyiyim canım , sen nasılsın_? Eymen nasıl_?Yürümeye başlayınca yaramazlıkları da artmıştır:))))
Egehanı getirmiyorum canım, annem bakıyor evde.

bende iyi sayılırım..yürümeye başlayalı iyice huysuzlaştı...gribide tam atlatamdı...kiloda vermiş...herşeyimiz problem yani

Canım benim geçmiş olsun.Dün hafif ateşi çıkmış, hemen huyu suyu değişti.Büyüyünceye kadar her gün farklı bir huy edinecekeler artık:)))

ay çok komik bi kızım ben alışverişe çıktık poşetleri yerleştiriorum şimdi aldıım şeylere bakarmısınız
araba şeklinde mause
hz aise diye bi kitap
bihterin parfümünden
naza mini etek
kendime mikili tişört:)))))

ayşegülcüm güle güle kullan yenilerini:))
meral meraba canım:))
nil de uyumadı:(
balım nil de dio bişiler ama??
off durmuo ben kaçıorum..

Güle güle kullan ayşegülcüm:)))) Herşey iyi güzelde bihterin parfümüne çok güldüm:))))
hz aise tam bugünlerde okunacak kitap sanırım, hani derler ya allah hz. ayşe sabrı versin diye, onun için aldın sanırım onu da:)))))

iyilik duygucum, seni sormalı_?

merhaba kizlar
masallah yurumeler konusmalar baslamis.
ozendim valla darisi basimiza :)
bizimki bu aralar yerlerde surunmekten hoslaniyor.
biraz yurutmeye calisiyorum koltuk altlarindan tutup ama tik yok
anne filan da demiyor :( bababa gibi sesler cikartiyor
cokmu konusmak lazim acaba cocukla
kalabalikta buyuyen cocuk bu konularda daha aktif oluyor sanirim
daha kolay konusuyor. burda butun benle yavrucak kos kos oturuyoruz
Allaha sukur bir saglik sorunu yok. ufak bir alerji geciriyor suan o kadar.

ben tabi sinava hazirlanmaya devam ediyorum elimden geldigince,
defneden firsat buldukca . bizde haberler bu kadar
umarim sizdede keyifler yerindedir.
son sayfaya baktigim kadariyla uykusuzluk sorunu var.
bende defneye gece 12 gibii (yani simdi) biberonla mama verecegim icin
gec yatiyorum. sabahta bizimki erken kalkiyor 7 gibi
buna sukur tabi 6-7 saatlik uykum oluyor oda olmasa yigilip kalirim herhalde
hepinizi kocaman optuk :) Şeniz

Merak etmiştim seni yeşim, iyi olduğunuza sevindim canım.Tabii sınavlara hazırlan, defneyle ilgilen, evle ilgilen fırsat bulamıyorsundur buraya girmeye.:)))
İyi uykula bu arada sana.

deryacım doğum günün kutlu olsun ne güzel anne demiş ezgi gözün aydın..
semracım sende üzülme kısa zamanda bulursun inş yeni bi iş
yeşimcim ii olmanıza sevindim...gerçekten buraya harcayacağn wakti ders çalışmakla değerlendirmek daha ii.
filizcim iiim cnm sen nasılsn??okulda durumlar hala aynı mı??

merhaba ocak anneleri uzun zamandir burayi takip ediyordum bende ocak annelerindenim benide araniza kabul edermisiniz

Back
X