Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 6 ayından beri pütürlü veriyorum, artık sorun yaşamıyoruz, eline elma, erik, şeftali, armut ekmekNormal yemege 1 yasinda gec dedi bizim yedigimize
6 ayindan beri puturlu ver diyor bizimki corbayi falan catalla eziyoruz sebzeleri blendirla degil
Maşallah nile, sanada kolay gelsin artık canım, işin daha zorlaştı:))))ii akşamlar:)
heheh nil yürüoooo.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:uhm:
Büyük cesaret faziletçim, ama yaparsan ikisini birden büyütmüş olursun.eymene en kısa zamnda kardeş yapcam...tabi cesaret edersem...kendi dengi olan bebeklerle oynamaya bayılıyor...
Geçmiş olsun , gerçekten korkulacak bir durum.İşin zor canım.merhabalar ne zamandır giremiyorum iş metin ev alısveriş geldigimde de azcık uyuyorum gün nasıl geciyo bilmiyorum hepinizi cok özledimopuyorumnanaktanokulda 4 cocuk domuz gribi tedavi görüyo cok korkuyorum tasıyıcıyımdır diye gerci benim sınıfta degillerdi ama metiş i emzirirken bile huzursuzum inş. hepiniz bebişler iyidir
demeeeeeeeeet nbr
neyse ben kacvtım![]()
Maşallah şahapada, artık o da yürümeye başlamış annesi.günaydın hanımlar...
inanna canım ne güzel maşallah yavruma...
allah koştuğu günleride nasip etsin inşallah...
benim oğlumda daha 5 adım felan atıyo
gerisine cesaret edemiyo...
inşallah yakındır yürümesi...
Bence de verdiğimiz oyuncak paraları ile kendimize araba alırdık:))))İnşallah en yakın zamanda alırsın canım, çok kolaylık olur sana ist. gibi bir yerde özellikle.bizimki de çiş yapan bebeği vardı bacağını kopardı artık atraksiyonlu bebek almıycam hatta hiçbişey almıycam para biriktirip kendime araba alıcam bıktım bu sefaletten offffffffff
naz da yataktan koltuktan inmeyi öğrendi ii oldu bu ama rahat rahat bırakıyorum önce ayaklarını sonra göbüsünü sürte sürte iniyo yavaşça
Kıskandırdın vallaaaaaa, bizim kinin öyle kibarlıkları yoktur.Bazen düşünüyorum, onun kafasını resetleyip biraz romantik şeyler koysam içine.Ama konuşmaya bakarsan çok romantiktir, beni suçlar romantik değilim diye:))))ayy kıskandırayım azıcık sizi.. valla benim günüm güzel başladı bugün..
sabah işe gitmek için evden çıktım ,arabama bindim (ayşegüllll lülülülülülü) aa birde
ne göreyim yan koltukta,kocacım bana bir demet çiçek almış sabah gelirken arabaya koymuş
süpriz yapmış sağolsun :)
kaydirigubbakcemileşekerim zaten araba meselesine çatlamıyorum ki çiçeklere özendim ben , benim kocam benimle ilk buluşmasına elinde çiçekle gelmişti birde 3. buluşmasına sonra evlendikten taaa 4 sene sonra elinde bir buket çiçekle geldi eve oda meğer gittiği firmadan vermişler ona :)))
Ayyy, canım benim yaaa, artık çok dikkat edilmesi gerekiyor.Arkanı dönmeyeceksin bunlara:))))Bizimki de arabasında oturtup gezerken ayağa kalkıyor ya da ters dönüp arabanın içinden ayaklarını yere sarkıtıp iniyor.Kemerini bağlayınca da sıkılıyor beyefendi.ay kıslar çağan ömrümün yarısını götürdü gene mutfakta mama sandalyesinde oturuyordu bende yoğurdunu hazırlıyordum kaseye koymak için arkam ona dönüktü koydum kaseye yedirmek için bir döndüm benimki mama sandalyesinden çıkmış masanın üstüne oturmuş yerler beton çok kirleniyor diye ince bir kilim var sadece mutfakta halı falan yok masamız yüksekçe ay bir düşsse aklım çıktı Rabbim korumuş anlık olay çünkü bağırdım kızdım ona ağladı ama ağlasın napim ona bişey olsa ben ne yaparım valla tansiyonum falan düştü yani aertık bağlamadn asla oturtmam mama sandalyesine bugün zaten yaramazlıktada had safhadaydı çok yoruyor beni sürekli zararlı yerlerde peşinde dolalşmaktan anam ağladı valla ay daha 10 aylık bide böle giderse yandım ben
Hoş geldin canım.:ecrin_bebek:merhaba bende ocak annesiyim 19 ocakta doğum yaptım aranıza yeni katıldım benide kabul edermisiniz
Senin işinde çok zor esracım yaaa, gece zaten emmek için kalkıyorlar, bide sabah 6 da kalkmak tamamen zulüm gibi gelir.Egehan 7 de uyanıyor, 8 e kadar yatağında ya da benim yatakta biraz daha uyusun da bende uyuyamı diye uğraşıyorum.selam canım walla aynen dediğin gibi 6 da kalkıorum zaten iş için bu arada bizimki saolsun 5.30 gibi uyanıo gideceğimi anlıomu ne uytuncaya kadar 6 oluo zaten anlıyacağın 6 dan da önce kalkıorum artık bide gece 2-3 kere uyanmakda işin cabası
her gören aa yüzün solmuş çok yorgun görünüosun dio ,her sabah otobüste giderken okula uykuya dalıorum artık,2 gün önce ineceğim durağı kaçırmışım düşün inip tekrar dolmuşa binip geri döndüm halimi düşün artık:1no2:
oo maşallah siz 3 lemişiniz ,berrakta herşeyı ağzına sokuo yaa
Maşallah ezgiye, çok güzel bir doğum günü hediyesi vermiş cidden.ocak bebislerinin en yaramazi cagan valla:))
Kizlar bugun dogum gunum 30 oldum yaa Ezgi en guzel hediyeyi verdi bana sabahtan anne anne pesimde geziyor ilk defa soyluyor
günaydın:)))
uykusuz bi gece ve ben...
benim nil cadısını da unutmayın lütfen ..çook çekiorum ben de:))
günaydın kızlar
deryacım doğum günün kutlu olsun
duygu benim oğlanda bu gece ilk kez uyandı 2 saat uyumadı yatakta döndü oturdu tutundu kalktı mırıl mırıl konuştu güldü bir şeyler yaptı bende uykusuzum kısacası senin gibi arkadaşım:)
bende sizlerdenim miray hiç uyumadı diyebilirim çok uykusuz bir gece sonrası bide işe gel valla çekilmiyor.
benim morelim çok bozuk aslında 8 yıldır burda çalışıyorum gercekden rahatım kendi işim gibi oldu artık,ama mayısda işyerimiz avrupa yakasına taşınıyor, bende artık çıkmak zorund akalıcam, ne yapıcağımı bilemiyorum, yeni bir işmi bulsam yoksa kızımlamı ilgilensem, çalışmam hem sigorta açısından hem maddi açıdan iyi oluyordu. karmakarışığım ne yapcam bilmiyorum. yeniş bulmakda zor.
bu gece nerdeyse bütün ocak anneleri uyumamış anlaşılan. bende uyuyamadım. Aybükenin burnu akmaya başladı, gecede hep tıkandı durdu kızım ya. babasını kendi odasına gönderdi küçük hanım, kendi de benim yanıma ama yinede uyumadık...![]()
Fazilet siz daha şanslısınız cnm.. doğum günüde olması gereken asıl kişiler orda zaten. Büyükler yeterde artar bile.
Geçmşi olsun canım, egehanda çok deli yatıyor, kafa bir benim başımın hizasında bir ters dönmüş, bir ayaklar benim tarafımda, bir kafa.Ordan oraya atıyor kendini.tekrar merhaba..sabah okumuştum yazılanları ama hepsini unuttum..-tatlicadiarzu-
eymeni uyuttum geldim...her tarafım ağrıyor bugün...gece yatakta bir dönüyorum karnıma biirşey çarpıyor ya eymenin kafası ya da poposu yatakta sürekli dönüyor..o yüzden hiç rahat uyuyamıyorm..sabah uyanınca birde yataktan inişi var eşimle tekrar tekrar koyup inmesini izliyoruz...yüzü aşağı yatıyor geri geri sürünerek iniyor yere kaydirigubbakcemile3
bu aralar ha hu diye garip sesler çıkartarak kafasını sallayarak bişeyler anlatmaya çalışıyor...sizin bebeklerdede varmı böyle tuhaf sesler çıkartan...ben bu sesleri çıkartmasını değilde anne baba demesini bekliyordum...CADIARZU
evet yaş günleri yaklaşıyor bende çok heyecanlıyım...geçen yılki doğum dvd snin hepsiini doldurmamıştık bu doğum gününde çekicem...oğlum için çok güzel bir anı olarak kalıcak...ben çok kalabalık yapmayacağım sadece annemler kayınvalideler birde ablalarımızı çağıracağız...