günaydın kıslar nasılsınız...
waterfull dün doğum gününmüş iyiki doğdun canım...
tuğbacım pek hamaratsın maşallahhh...
şu y/t yi bende okudum dün netten ama cesaret edemiyom
hep ayağımda sallıyorum yatırırken direk uyuyo..
şimdi uyumaz öyle kesinlikle diye düşünüyorum onun için
cesaret edemiyorum...
gunaydin meralcim nice yillara
günaydın herkese
meral abla doğum günün kutlu olsun...iyiki doğmuşun:))
derya ezgi diil miydi kızının adı 2 isimmi koydunuz saol süper oyunlar buarada, ben de kitap alıcaktım oyun için ama bunlar bile yeterli1)İlk oyun Akıllı Bebekler Akademisi kitabından.Üç boş pet şişenin içine -düşünce ses çıkarması için- birer avuç fasulye doldurdum..Ece'yi yaklaşık bir metre uzağa oturttum.Önce oyunu anlatarak gösterdim.Sonra topu birlikte atıp şişeler düşünce alkışladık.Sonra topu eline verdim.İsabet ettirdikçe alkışlamaya başladı.3-5 dakika oynadı,sonra şişeleri incelemeye dalıp oyunu bıraktı:)Bu oyun bebeklerde el-göz kordinasyonu ve birden fazla şeye odaklanabilme (topu atma,şişeleri yıkma) becerilerini geliştiryormuş.18 aydan önce bebeklerin iki şeye aynı anda odaklanabilmesi çok zormuş ancak bu tür egzersizlerle destekleyerek bu becerinin gelişmesi sağlanabilirmiş.
drları çok dinlememeye karar verdim cnm ben de, en doğrusu bu galiba..buarada nice yıllara inşallah herşey gönlünce olsun yeni yaşındaopuyorumnanaktanKızlar, bence herkesin düşüncesinin değişmesi gibi dr.larda farklı düşünceler içinde olabiliyor.Ben rahat bir anne olarak, k. tuğcunun yazdıkları bana uygun geliyor. Ben inek sütünü büyük oğlumda 10 günlükten itibaren kullanmak zorunda kalmıştım.Ama bir sorun yaşamadım.Çocuklarımda çok fazla dr.ların dediklerine de uymadım açıkçası.Biraz kendi bildiklerimden birazda çevremdekilerden yardım alarak büyüttüm.
Ama tabii bu herkes ve her çocuk için geçerli değil.Bazı çocukların süte alerjisi olabilir, sorun yaşayabilirler.Bunlara da dikkat etmek gerekiyor.Öyle bir sorun yaşamadığım için rahat bir şekilde büyüdüler çocuklar.Kendime göre doğruları kendim belirledim ben.
Bu nedenle de dr.ların herşeye çok fazla takılması beni rahatsız ediyor.Bu hamilelikte de geçerliydi, bebeğimin büyümesinde de.
Sanırım ayşegülde biraz rahat davranmak istiyor, çok fazla takıntılı olan dr.lar onu rahatsız ediyor.Onu çok iyi anlıyorum.
hiç sorma derya bak yarama bastın gene bizim evde her yol arabaya çıkıyo zatenaysegul ben arabamı satıyorum gel sana satıyım :))
bayandan temiz bak...
kadir t. hakkında yorum yapmak istememiştim ayşegül nazı götürüyor diye ama
madem konu açılmış bence kadir t. diğer dr lardan değişik yorumlar yapıp fark yaratarak ünlü olmaktan başka bi şeyi yok.. yani hakkaten bi o doğru biliyo sanki tüm dr ların tersine
böylee iinsanların tuzaklarına düşmemek lazım bence
birde internet dünyasında meşhur olan hiç bir dr a güvenmeyin
gerçekten akademik kariyeri olan başarılı insanlar olsalar internet ve medya dünyasına
bu kadar vakit ayıramazlarr
merhaba kızlar
laylincim bi ara anlatacağım canım
bugün üçüncü günümüz ve keremin gündüz uykuları bir hayli uzadı
geçmişe bakayımm benkaydirigubbakcemile2
derya ezgi diil miydi kızının adı 2 isimmi koydunuz saol süper oyunlar buarada, ben de kitap alıcaktım oyun için ama bunlar bile yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?