:))) bütün dr ne derse kadir amca tersini diyor maşallah.
ateşi düşürmemek çok tehlikeli benim dr da anlattı bagışıklığının kuvvetlenmesi için 39 40 lara kadar bekle ılık duşa sok dedi.
üstünü örtmek ne kızım havalemi geçirtçeksiniz bebeklere kadir amca milattan kalmış bence :)))))))
dr arıyorsanız benimkine gidin international esra koton bir numara bence
kadir amca reklam sadece bir kaç tv ye çıktı ün saldı
arkadaşım gidiyordu ona bebegi 6. hastalık olmuş anlayamadı bir sürü test istemiş çocuk delik deşik oldu. hatırlarsın ayşegül yazmıştım bunu daha önce
meralcim doom günün kutlu olsunnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya ben de bugün bi deneyeyim dedim uyku olayını ama yatınca çığlık çığlığa ,sen ne kadar süre yatırıp kaldırdın bi de siz de ağlama oluo mu yatınca.nil hemen dikilip ağlamaya başlıo
bu gün nil bişiler yedi tanrım o kadar mutluyum ki..
kociş hasta bizim evde de..
Merhaba herkese
ben eymen için kitap değil ansiklopedi bitirsem yine uyguladıklarımın hiç faydası olmaz...bizde aynı memeden başka bişşey yok bu ay kilo vermiş delircem artık..bazen yemeyince tabağaı filan çarpıyorum sinirimden..ne yaparsam yapayım olmuyor işte...şimdi yeni zevki koltuğun üzerine çıkıp koltuktan koltuğa geçmek..başından hiç ayrılamıyorum...birde pencerelere tırmanıyor yakında örümcek adam gibi tavana tırmanmaya başlıyacak...
bugün hiç keyfim yok çok kötü bir rüya gördüm etkisinden kurtulamadım bir türlü...
DoĞum gÜnÜn kutlu olsun waterfulllll:)))
AĞLAMAZMI :))
ama önemli olan ağlatmamak
ağlar ağlamaz alıyorsun sakinleştirmek için yavrumun uykusumu gelmiş minik kuşum uyuyacak gibi cümleler kuruyorsun yumuşak uyku getirici seslerle kucağında okşuyorsun sakinleşir sakinleşmez tekrar yanından ayrılmak yok şşşş yapıyorsun ama bu yöntemi uykusu iyice gelince başlıyorsun ilk gece 1 saat 15 dakika sürdü uykuya dalması yatır kaldır yatır kaldır canım çıkıyo ama sonuca değecek umarım
kerem hemen ayağa kalkıp zıplamaya çalışıyo gülüyo oyun sanıyo ama izin yok ozaman hemen hop kucağa sakinleştirip tkrar..zor kolay değil
bi süre sonra sıkılıp ağlıyo artık uykuya dalmak istiyo ve yardım istiyo
noluyo ya eskiden böle uyumuyorduk oluyo
bugün daha kısa sürüyo uykuya dalması en iyisi uyuyum yat kalk yat kalk canımı çıkaracak annem yine diyo sanırımkaydirigubbakcemile3
en önemlisi oyundan kalktık hadi hop uyuyoruz yapmıycaz
bi uyku rutinimiz olacak mesela ben önce tüm ısıkları ve sesleri kapatıyorum uzaktan bi gece lambası sadece pijamaları giymek florumuzu içmek uyku oyuncağı yaptığımız rafi(geyik)yatağa yatırmak sonra kucakta sakinleştiri gezinti uykusunun geldiğinii ve birazdan uyuyacağını anlatmak tomy nin iyi gecleri var ben oonu açıyorum slaytlı bi müzük aleti uyku getirici ortam hazır kerem hazır olunca yatır kaldır başlıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?