2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız bizde ilk arabam da aldık metiş de ilk kazasını yaptı kafa üstü cakıldı:)))))))eeeeeeeeee olcak o kadar şu toplardan da alıcam...
nazlı nbr metiş de sıralıyo ama yürüme yok masallah ezgi ye esraaaaaaaaaa ne güzel bir foto bu....

ya bende alıyım diyorum bu ilk arabamdan ege doğmadan daha hevesim vardı
geçen gün baktım bi sitede kargoyla 51 e buldum siz nerden aldınız filiz
bu arada metişe geçmişolsun olur o kadar bizim ki hergün bi kere falan düşüyo artık pek ağlamıyo sayılır düşünce alıştı sanırım

Merhaba kızlar, nasılsınız_?
Montişşşş, nasıl gidiyo kız hamişlik_?Yarın görün bakalım bebişi:))Çok heyecanlı ama di miii_?
Güle güle kullanın arabalarınızıda:))
Esracım ilk yürümeye başladığında bence ayakkabı kullanma.Biraz adım atmaya başlasın, ondan sonra kullanırsın oropedik ayakkabıyı.
Egehanda artık, canı isteyince 8-10 adım atıyor.Ama karşısında benim ya da babasının olması lazım.Düşecek olursa tutacağımızı biliyor çünkü:))))))

oooooo egehanımıza da maşallah çok biliyor bizim bebeler ya
ege de aynı elimden tutmadan yürümüyor elini bırakmaya çalışınca hemen oturuyor

aaaa nazlı cevap yazmıştım sana çıkmamış
bu kk bugun çok fena walla
iiz canım saol berrakta sıralıo işte

büyük oyuncak mağazalarında indirimli canım şu an ama sen orda bulamayabilirsin

filizz nbrr ,saol canım bayram fotomuz
aa geçmiş olsun bak tehlikelimiş ilk arabam aman dikkat edin

merhaba herkese,çok uzun oldu girmeyeli.geçmiş bayramınız kutlu olsun.kızımın kolundaki alçıyı çıkardık,herşey normale döndü çok şükür.bu arada dişleri hala çıkmadı diyordum 2 dişimiz çıktı.
talyaydı galiba babası vefat eden yanlış okumadıysam.başınız sağolsun.Allah sabır versin.
kızlar bişey sorucam d vit veriyormusunuz,dr bana yazın bırak demişti bidaha sormadım tekrar başliyimmi diye ve bir sorum daha olacak domuz gribi aşısı yaptıran varmı çocuğuna,biz eşimle aşım olduk iremi korumak için,iremede yaptıracaktım ama ateşlendi onun için yaptırmadım.

merhaba kizlar
bizde haberler cok kotu 2 gundur bogaz agrisi cekiyordum
dun doktora gittim, ve maalesef domuz gribine yakalanmisim
feci durumdayim. Suan da defnede birsey gozukmuyor allahtan.
onada baktirdik. bogazda sorun yok dedi dr. bu hastalik bogazdan basliyormus.
suan gunde 13 tane kadar hap iciyorum ve tabi tamiflu.
emzirmeyi kestim , sutum bu sefer kesin gidecek
defnede cok keyifsiz
zor yemek yediriyorum bu halimle onunla ugrasmak cok zor
maskeyle dolasiyrum evde ins ona bulasmadan atlatirim.
umarim onun keyifsizligide distendir aksini dusunmek istemiyorum
cok halsizim kizlar mahvetti beni bu grip
aksama kadar yatsam baska birsey istemiyorum ama ne mumkun.
kendinize dikkat edin maskesiz disari cikmayin asla.

Günaydın hanımlar..
herkesler iyidir umarım..
Yeşim çok geçmiş olsun,inşallah Defne'ye geçmeden atlatırsın..

günaydın kızlar

2-3 gündür girememiştim

Zeynepcim başınız sağolsun canım babacığının mekanı cennet olsun nur içinde yatsın Allah geride kalanlara sabır sağlık verdin canım

Yeşimcim sanada çok geçmiş olsun okurken inan çok üzüldüm inşallah hemen iyileşirsin defneye bulaşmaz sütünde gitmez inşallah, nerden aldın mikrobu acaba hani yabancı ülkedesin öyle çok sıkda dışarı çıkamıyorsun diye biiyorum evin içinde eşinde bir şey varmı? bende çok korkuyorum elimden gelse kimseyle görüşmüyeceğim valla bayramda evdeydim zaten

Yürümeye başlayan bebişlere aferin maşallah bizimki daha yürümez , ben ortopedik ayakkabı giydirmek iyi değil diye biliyorum bir kaç doktordan duymuştum düşündüğümdede bana mantıklı gelmiyor hangimiz yürümeye başladığımızda hemen ortopedik ayakkabı giydik ve o ayakkabılarla büyüdük, gereksiz olduğunu söyleyen doktorda bu ayakkabıları ayağında problem olanlar için giyilmesi gerekir demişti

ya bende alıyım diyorum bu ilk arabamdan ege doğmadan daha hevesim vardı
geçen gün baktım bi sitede kargoyla 51 e buldum siz nerden aldınız filiz
bu arada metişe geçmişolsun olur o kadar bizim ki hergün bi kere falan düşüyo artık pek ağlamıyo sayılır düşünce alıştı sanırım

naber canim seni buralarda gormek cok guzel
Ilk arabami Ezgi 9 aylikken aldim hic kullanmadi iki gundur onunla geziyordu dun birden ellerini birakip yurumeye basladi

Ikinci el bebek esyalari satan site var anneler satiyor oralara bakin cok uygun fiyatlilr ben birkac oyuncak aldim yari fiyata

evet komşucum iş başındayım bugün :)
bende seni düşündüm saat 11 olsunda arıyayım diyordum
kaç gündür görünmüyorsun acaba bir yeremi gittin dedim..onat nasıl ne yapıyor?

Derya ne haber Ezgi yürümeye başlamış maşallah,nasıl iyimi ?

bende alsammı diye düşünüyorum şu arabadan ama evde fazlalıkta olsun istemiyorum
ben karar verene kadar ço cuk koşmaya başlıyacak zaten :)

Back
X