2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar hanımlar kimslere kalmamış ben gelinceye
duygucum alamadık montu beğenemdim valla bakalım çarşıda bir iki yere daha bakıcam ay koca izmite doğru düzgün çocuk eşyası satan yer yok ya yada bizmi ince eleyip sık dokuyoz anlamadım ama bende haklıyım nerden baksan bir 100 ytl vercen bari iyi bişey olsun diyorum neyse işallah kafama göre bulrurum oğluşa bir mont bugün abimler geliyor bizede yani memleketten dönüyolar ist bula geçerken burdaki abimleri bırakçaklar bizede uğrucaklar yemek falan hazırlıcam bnede zaten havada soğuk burda br yere çıkılmaz buarada başak sormuşssun canım ilk arabamı öle düşme durumu falan yok eğer ayaklanmadıysa ve bir iki adım atmıyorsa şiddetle tavisye ederim iki güne yürür bununla biz aldık çağan iki güne daha düzgün yürümeye başladı keşke daha önce alsaymışısz bir sürü oyuncağındanda daha kullanışlı önündeki aparatlarıylada oynuyor
aybükeyede geçmiş olsun canım ıhlamur içir içerse iyi eliyor bizim dr bile önce onu tavsiye ediyor c vitamni bol bol aman ateşini kontrol et sürekli
neyse hanımlar öptüm hepinizi görüşmek üzere
haklisin canim insan alinca en iyisini ve kalin olmasini istiyor malüm havalar sogudu dikkat emmemiz gerek insallah icine sineni bulursun

hayırlı bayamlar hanımlar nsl sınız görüşmeyeli :emir_bebek:
sanada iyi bayramlar
inci ben kereme zaradan aldım çok güzel montlar var
ama bende senin gibi düşündüğümiçin en kalınını aldım
çok da güzel bi bak istersen içi yün hatta çok güzel
mothercareden de aynı renk bere aldım klaklarını kapatıp çene altında çırt çırtlanıyo süper heryerini kapatıyo
ama istediğim gibi bi bot bulamadım henüz onuda halletmek lazım en kısa zamanda
güle güle giyinsin
merhabaaa:))
ben bugün iptal oldum kısslar,hem misafirim vardı hem de nil 15 dk uyudu,şimdik artık gece uykusuna yatırdım ..
incicim ben de ankaradan aldım montunu burda da hiç bişi yok ,olanda haketmediği fiyat..
kerem de güle güle giysin cicilerini..
filizzz nası kesicen memcişi??
opuyorumnanaktan

seninkiside iyi günlerde yiyinsin canim

bende metin e benetton da barbeur tarzı bir mont begendim fiyatını hatırlamıyorum aynısından bende de var indirime girsin alıcam bir tane....şimdilik yigenimim montunu giyiyo zaten bir yere de cıkmıyoruz...malum iki çocuk annesiyimkafamçokkarıştıyedikleri helal giydikleri haramkaydirigubbakcemile3
kızlar bugun metin inanna teyzesini birde 155 i aramıs nil e ulasamayınca care 155 de olmus koca rehberden en yaramaz arkadasını aramıs bizimki:1shok:
neyse babamız ilk arabam almıs iki gün sonra getircek umarım begenir oglum ...
duygu bugun hiç emzirmedi gece emzircem birkaç gün sonra günasırı filan bakalım basarılı olcak mıyım neyse ben yatıcam cok uykum varkaydirigubbakcemile4

canim sütünü arada sag ki biraz rahatlarsin zamanla sütün kesilir tekrar tebrik ederim

selamlar kıslar çok az uyudum valla çokta yorgunum ama sizede bakmadan edemdim dün malum abimler geldi gece bizde kaldılar yemekti çaydı yoruldum arkasından diğer abimler geldiler onlarada yemekti çaydı gece 2de yattım sabah 7 de kalktım kahvaltı hazırladım abimleri yolcyu ettik çağan uyandı yedir giydir altını al uyut şimişde çorba yapıyorum kabak çorbası buarada kabağı dorarken elimi kestim allahtan fazla kesmedim hemen yara bandıyla kapattım
başakçım burda zara montcare falan yok bacım ya bakalım bugün çarşıyada gidelimde ulurız işalah gzüel mont
duygucum bak ne güzel sen ankaraya gidip geliyosun valla orda aradaığını bulursun ben liseyi ankarada okumuştum çok severim o şehri özellikle keçiören kalabayı
buarada güle güle giysinler montlarını kuzucuklarım lilk arabamı alanlarda güle güle kullansınlar güzel güzel yürüsünler sürsünler yavrularım
ben şimdilik çıkıyorum öpüğyorum hepinizi

selam kızlar uzun süredir giremiyorum ama...
herkesin bayramını kutluyorum geçte olsa...kusura bakmayın...
bayram dolayısı ile fazla giremedim birde kayınvalidemin beli tutuldu bu yüzdende
1 haftadır yatıyo...varya bebek kayınvalide ev iş yemek canım çıkıyo yani...
gözümü açamıyorum oğlumu uyuttum az ewel de ondan oturdum biraz işimde bitti bugun erken...
bebişlere yeni ciciler gelmiş hepsini güle güle kullanıp giysinler...yavrular...

merhabaaa:))
nassınız işallah..
hadi bitsin tatil de gelin evlerinize bakayımmkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

uarada kıslar gene mont bulamadık pançoda bulduk aradığımız gibi buseferde beden yoktu benettonda kapalıymış lcw soobee baktık yok malesef birde kocişle kavga ettik mont yüzünden elimiz boş döndük yani galiba bu gidişle almıaz mont var olanı giyecek kuzum :((

babamı cuma günü kaybettik kızlar,mekanı cennet olsun inşallah,beni arayıp soranlar ve merak eden arkadaşlar için kısacıkta olsa bişiler yazmak istedim.şimdilerde duygularım karışık henüz tam anlamıyla ağlayamadım bi durgunluk var üzerimde herşey bi hayal perdesi gibi, sanki bunlar bi başkasının yaşadıkları ve ben seyirciyim ,sonra vuracak vurgun biliyorum ama şu an uyuşmuş gibiyim.neyse kızlar uzun bir süre yazabilirmiyim bilmiyorum sizlere ,hepinizi öpüyorum.
zeynep

slm kızlar kimsecik yok kahvaltıya misafirlerim gelcek harika bir masa hazırladım artık hergün altı bucukta kalkıyorum yoksa gün yetmiyo bütün işlerim bitti kahvaltı öncesi kahve içerken de kk ya takılıyom işte...
kızlar bebek sütten nasıl kesilir yaaaa dün hiç mzirmedim gögsüm tas gibi oldu rahatsızlık verdi sagılmaması da gerek dogal olarak kendi üretio eee nasıl yapcam....

Canım, emzirmeyi kesmek istiyorsan göğüslerin dolduğunda ara ara sağ.Ama tamamen boşaltma, sadece rahatlatacak kadar sağ.Tam bitmediği için göğüsteki süt, yavaş yavaş süt üretimi keslir.

babamı cuma günü kaybettik kızlar,mekanı cennet olsun inşallah,beni arayıp soranlar ve merak eden arkadaşlar için kısacıkta olsa bişiler yazmak istedim.şimdilerde duygularım karışık henüz tam anlamıyla ağlayamadım bi durgunluk var üzerimde herşey bi hayal perdesi gibi, sanki bunlar bi başkasının yaşadıkları ve ben seyirciyim ,sonra vuracak vurgun biliyorum ama şu an uyuşmuş gibiyim.neyse kızlar uzun bir süre yazabilirmiyim bilmiyorum sizlere ,hepinizi öpüyorum.
zeynep

Zeynepçim çok üzüldüm.Mekanı cennet olosun inşallah.Allah rahmet eylesin.Bir taraftan çektiği acılar son bulmuştur zeynepçim.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Böyle durumlarda ne söylersek söyleyelim bu acıyı dindirmek imkansızdır.Sana ve ailene sabır dilemekten başka söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok.Kendine ve kızlarına iyi bak.

Zeynep başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.. Son zamanlardaki sıkıntılarıyla günahları dökülmüş olarak Rabbimin huzuruna çıkar inş baban... Teselli mümkün mü bu durumda, sanmıyorum!!! Allah sana ve geride kalanlara sabır versin...

zeynep

canım üzüldüm başın sağ olsun....

iyi geceler kızlar kimse yok gerçi..

zeynepcim başın sağolsun çok acı, acısı asla unutulmayacak,allah sabır versin arkadaşım..
babanız yattıkça allah sizlere uzun ömürler versin..

Talya;10281757]babamı cuma günü kaybettik kızlar,mekanı cennet olsun inşallah,beni arayıp soranlar ve merak eden arkadaşlar için kısacıkta olsa bişiler yazmak istedim.şimdilerde duygularım karışık henüz tam anlamıyla ağlayamadım bi durgunluk var üzerimde herşey bi hayal perdesi gibi, sanki bunlar bi başkasının yaşadıkları ve ben seyirciyim ,sonra vuracak vurgun biliyorum ama şu an uyuşmuş gibiyim.neyse kızlar uzun bir süre yazabilirmiyim bilmiyorum sizlere ,hepinizi öpüyorum.
zeynep[/ başın sağolsun allah sana sabır versin sizlere uzun ömür versin allah u teala :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
zeynepçim başın sağolsun,nur içinde yatsın işallah,mekanı cennet olsun babanın...
Allah size sabır versin,ömür versin.

zeynep başın saolsun allah sabır wersinn,daha dün gibi hatırlıorum babanın hastalığını öğrendiğinde nasıl şaşırmıştınız ne çabuk ilerlemiş hastalık çok şaşkınım,bende babasını kaybetmiş biri olarak senı çok ii anlıorum,yeri hiç dolmuo,tekrar başınız saolsun

Back
X