2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol deryacım bende seni ve kızını çok sevdim ikinizde çok tatlısınız tekrar görüşmeyi çok isterim, fotoğraflarınız çok güzel maşallah nazar değmesin

doğumgünü çocuğu hastaydı bugün keyfi yoktu hiç yavrumun akşam ateşlenmiş biraz bugünde huzursuzdu bir yeri ağrıyordu herhalde biz dişe yorduk ama aylin akşam doktora götürecekti bende merak ettim nasıl olduğunu onun dışında doğumgünü iyiydi aylincim yine hazırlanmış bir sürü zahmet verdik , naz çok şeker yürüyor pıtır pıtır elinde bir şey taşıyıp duruyor aylin teyzesi ona minyatür ismini taktı , doğumgününden haberler bu kadar fotolar bende yok ayşegül koyar herhalde

Ayşegül nazıda merak ettim çok, gider ayak düştü ya, aradım seni ama eve gelmemiştin herhalde hoşçakalda diyemedim sana benim oğlan ağladı giyinince durmuyor hiç ağlıyor hemen dışarı atıyorum kendimi o yüzden apar topar çıktım

aaaa ne olmuş eguşa,geçmiş olsun umarım iidir şimdi..
naz kızımız da işallah kötü düşmemiştir..
herşey yolundadır umarım:)

Aman Allahım.. nasıl tatlı bişeysin sen öyle ezgiiii... Ne güzel pozlar vermiş:) Ben kızıma güvenemiyorum :)

İyi akşamlar kızlar, ancak girebşildim.Nasılsınız_?

Deryacım ezgi çok tatlı çıkmış::))Maşallah bebişime benim.
Ege'ye de çok geçmiş olsun, şimdi nasıl acaba_?
Naz'a da geçmiş olsun ayşegül.Bir şey oldu mu canım_?İnşallah bişeyi yoktur.

Duygu bende kıskanıyorum istanbulluları hayatım yaa.Onlar her hafta bir aradalar.Uffff, bizim burada da olsaydı ya bir kısmınız.Ne güzel gelir giderdik birbirimize bizde senağlama

ya kimin doğumgünü nerde toplandınız,bu arada önce bizim doğumgünleri var eguşunki nerden çıktı,walla artık takip edemıorum burayı

derya maşallah ezgiye ne güzel poz vermiş,dergi içinmiydi bunlar,bende doğumgününde fotoya gitmeyi planlıorum kısmetse

Ayşegül kız sen doğum gününe gitmedin mi? Sen rsimleri hemen koyardın. Anlaşılan bu gece ben göremeyeceğim..

Size iyi geceler hanımlar:)

selamlar hanımlar misafirleri yolladım detaylar sooona :))
zgiye maşallah eguşuma ne olmuş bakim geçmiş olsun kuzuma
naz düştümü tam anlamdım onada geçmiş olsun
hemşom aylin egeye erken doğum günü yaptı normlade 19 unda onunki buarada diğer taraftan bir numara seç güzelim yazdım seçilmeyen numaraları

evet ezgicik çok tatlı çıkmış allah esirgesin. buluşmanın fotolarını bekliyoruz. inci gözün aydın.

Günaydın hanımlar..
başım ağrıyor 2 gündür uykusuzum..
eguşum hasta oldu neyse ki çok fazla ilerlemedi bugün daha iyi
oysa ki 1 haftadır yalvarıyordum bu hafta hasta olma partilerimiz var
sonra ne zaman istersen hastalan diye ama ters anladı herhalde sıpa lmaz:

Deryacım dün geldiğin için çok mutlu oldum bir kez daha teşekkür ederim..
Ezgicikte çok şahane çıkmış fotolarda..

Kızlar dünkü erken doğumgünü partimiz çok güzeldi ama eguşun mızmızlığı yüzünden
fazla ilgilenemedim arkadaşlarımla,kucağımdan inmedi hep meme emdi
çaylarımızı bile ayşegül getirdi hatta ben koltuğa oturdum ayaklarımıda uzattım ege yi salladım
ayşegül bana çay ve tatlı getirdi, sağol ayşegülcüm :kedi:

aaa eks dünürüm nedemek sizin doğumgünleri var
benim oğlum sizinkilerden önce doğdu :dilcikar:

gecikmeden ötürü özür kızlar yorulduk dün giremedim ekliorum foto, bu sefer pek çekemedim ama çocuklar tatsızdı biraz 5i bi arada pek takılmadı kız kıza oynadılar genelde onat annesinin peşinde eguşta bütün gün annesinin kucağındaydı yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…