2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meral nasılsın
görüşemioruz walla artık,egehan nasıl yürüyormu?
Merhaba esracım.Nasılsın_?Dün gece ben çıkmışım, sen girmişsin sanırım.Mesajını bugün gördüm hayatım.Biz iyiyiz allaha şükür.Egehan yürümeye başladı.Bacakları daha tam düzgün tutamasada denge sağlamak amaçlı açık açık yürüsede yürüme çalışmaları tam gaz gidiyor.Düşe kalka evin alt katında her yere gidiyor:))))
Berrak nasıl_?O yürümeye başladı mı_?Sen nasılsın_?

Geçmiş olsun aylincim.İyi hemen atlatmış.
Sıpalar ne olacak, istedikleri gibi anlıyorlar.Belki de özellikle yapmıştır, annem yorulmasın, ben onun kucağında olayımda rahat rahat otursun diye:)))))

Çok tatlısınız hepinizde.Deryacım seni ilk kez görüyorum.Çıtı pıtı çıkmışsın:)))Ezginin kilosu ve boyuna bakınca 12-13 yaşında sana yetişecek sanırım.Maşallah bebişime benim:))))

mşllh bücürlerede sizede ...
bende gördükçe çok özeniyorum size yaa bi gün buluşmanıza gelcem valla taa buralardan

slm arkadaşlar,
eguşa çok geçmiş olsun valla resimler süper artık büyüdüler ve arkadaşlarıda oldu maşşallah hepsine. bende çok isterdim aranızda olmayı ama malum çalışdığım için katılamadım inş yaızn hepinizle tanışmak kısmet olur.

derya ezgiye maşşallah çok güzel allh sağlık versin.

buarada geçmişe bakamadım hasta bebişlere gecmiş olsun.

selamlar hanımlar
aylinim geçmiş olsun canım bak sen şu yaramaz eguşa annesini yanlış anlamış :))
buarada ayşegül fotolar yine süperler bayıldım hepsine maşallah kuzulara
anneleride kıskandım buarada hepsi zayıflamış tığ gibi olmuş ay ben gelseydim yanınızda fil gibim kalırdım valla acaba benim oğlan beni görerekmi yemöiyor aman annem gibi şişko olurum deyip
:))

bebişlerede sizlerede kocaman maşallah

egeyede geçmiş olsun inşallah benimm oğlumda atlatır..dün gece ateşi yine 39 oldu..

hava çok kötü internette gelip gidiyor...inci çekilişte bana kim çıktı burda fırtına var internetim giderse bir kaç güne gelmez haberim olmaz o yüzden şimdi söylesen olurmu_?

ah balımcım geçmiş olsun canım hayatım bende bilmiyorum liste eşimde adil olsun diye ona yap dedim içim eahat etmez çünkü akşam 6da zaten listeyi sonlandırcam artık akşam o gelince yazarım oldumu

meral,inci,balım,semra,duygu teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için,

balım sizede geçmiş olsun,hemen geçer inşallah sizinde..

ayşegül sağol resimleri eklemişsin..oğluşum resimde de görüldüğü gibi baygın baygındı
cicilerimizi bile giyemedik eşofmanlarıyla durdu hep..

Meralcim Derya çok çıtır dediğin gibi çokta zayıf,bir daha görüşmeme kararı aldık zemuszemus
komplekse giriyoruz diye :))ama ezgi annesini geçer maşallahı var hem enine hem boyuna allah nazardan saklasın..

incii yok yok ben varım sana arkadaşlık edecek rahat ol yani :))

Son düzenleme:
aylincim bugun nasil egecik daha iyi insallahh

Valla kizlar hic yanilmamisim hakkinizda hepinizin cok samimi ve cok tatlisiniz yillardir gorusuyorum gibi hissettim gerci aylardir tanisiyoruz

Hepiniz citirsiniz ayrica en citirr aysegul ben kart kaldim :))

Aylincim pastanin tarifini yazarmisin misafir gelicek yapim sana zahmet cok lezizdi eline saglik

fotolar süper hepiniz cok tatlısınız deryaaaaaaaaa yakında ezgiyle bir giyinirsiniz:)
moralim bozuk metiş e bakıcak kimse yok seminerim basladı 15 gün sabah 7 de evde cıkcam aksam 8 den önce gelmicem cocugum kaldı ortalarda işe gidiyorum gezmeye gidiyomus muamelesi görüyorum bosa koyuyorum almıyo dolu zaten dolu cıldırmama az kaldı birde bunlar yetmiyomus gibi 2. bir bebek öööööööööööööööööööffffffffffffffffff hayatımın hiçbir dönemi böyle karamsar olmamıstım alt tarafı yarım gün calısıyorum tam gün calısmak zorunda kalıp da bebegi cocugu için işini kariyerini bırakan anneleri çok iyi anlıyorum ...allahım bana bir kapı ac

o kadın eşimin arkadasının annesi hatır için bakarım paraya ihtiyacım var ama yaslandım bakmıyorum artık cocuk zorda kaldıgınız için sadece bakarım dedi yüklü de para söyledim kem küm etti seminer olayım yeni cıktı onu da duyunca bakmam dedi yarım gün bakarmıs eeee ben 8 de gelcem nolcak metin 1 den 8 e kadar annem bana getir bende kalsın zaten emmiyo diyo onu da eşim istemiyo derya napcam ben yaaaaaaaa

bu arada ezgi fotolarda harika cıkmıs allah nazarlardan saklasın annesi kızım olursa cicilerinize talibim:)

bu arada ezgi fotolarda harika cıkmıs allah nazarlardan saklasın annesi kızım olursa cicilerinize talibim:)

dogum gununde giydircem siyah elbiseyi valla oyuncak bebegin sanki diyor Esimm giydirip susluyorum cok keyifli sen dogur kizida yenilerinide aliriz cicilerin bebismize

Boyle seyleri kadinlar organize eder kocalar cok karismaz annenn en uygunu guzelim seminerde o baksin sonrada baska bir kadin bull ajanslar var yarim gun Is arayan cok bulursun muhakkak

filiz annen sende bakmıyormuydu metine ne oldu ?
dur hemen karamsar olma allah bir kapı açar inşallah..

deryacım pasta tarifini vereyim ama birkaç saat buzlukta kalması lazım..
bu arada tembel pastam meydana çıktı :))

2 paket krem şanti,bir paket halley
krem şantiyi soğuk sütle yapıyorsun,
sonra halleyleri küp küp kesip içine atıyorsun
içine muz ve ceviz koyuyorsun fındıkta olur..
hepsini karıştırıyorsun..silikon kalıbın varsa içine dök ve dondurucuda bir gece beklemesi iyi olur ama
birkaç saat kalsada olur..eğer normal bir kaba koyacaksan içine strec yayki kolay çıkarabilesin.
donduktan sonrada üstüne hazır soslardan çikolata sos yapıp döküyorsun..
bitter çikolatayı benmari usulü eritip onuda dökebilirsin..
çok basit ama leziz bir pasta oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…