2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mamasının içine pekmez koyuyordum ama iştahsız olduğu için bişey yemiyodiki...benim eşimdede anemi taşıyıcılığı var belki eymende taşıyıcı olabilir.

serpil oğluşun çok tatlı maşallah...geleceğin behlülü:)) çok yakışıklı olcak opuyorumnanaktan

HERKESE GÜNAYDINNN...

günaydın...

Serpil maşaAllah oğluna:)

Çok zor bir gece geçirdim kızımın sayesinde. Zaten bir de uyudu, saat başı uyandı, hatta hiç uyumadı desem yeridir. Aç yattı ne verdiysem yemedi. Gecede sürekli açlıktan ağladı. Biberonla mama içirmeye çalıştım içmedi. Emdi emdi sanki süt kaldı da

Son düzenleme:
tuğba geçen hafta berrakta öyleydi,sık sık uyanıp sadece beni emmek istıodu biberonda almadı,perşembe günü 2 dişi patladı üstten sebebi buymuş,muhakkak diş geliodur sizinde

Esra inş diştendir..Yoksa böyle hiç çekilmiyor cadı... Aslında iki gün önce dördüncü dişi çıktı.. ınş peşinden diğeride çıkarda sıkıntısı geçer...

ağlıyor.. ben kaçar.

merhaba:))
serpilcim maşallah ne tatlı bebişin:))maşallah:)
esracım demin kaçırmışım seni pardon nili uyutmaya çalışıorum da ağlıo içerdeydim..
bebekler daha ii işallah bugün.
benim memeler gene yara öle emdi ki gece??
neys opuyorumnanaktan

slmlar delirmiş bir anneden herkese mrb
naz 6da uyandı saat 11buçukta hala uyumayınca biraz sinirlendim bağırdım inat etti ağlaya ağlaya kusturdu kendini bu hafta 4.ye yorgan yıkıyorum, sonra babasının kucağında kustu halı koltuk mahvoldu bi yandan kadın perdeleri yıkadı onları takmaya uğraşıorz bi yandan hastalık bugün hiç ii diilim naz iyileşti gibi gece de uyudu ama ben boğaz baş ağrısından duramıorum neyse yolladım babanelerine evde çalışan kadını var bekar görümcem var yardım sıfır hiç acımıyolar bana 1saattir ordalar dönerler şimdi offf annemi istiorum

ah be canı n il biberonu aylardır almıo,bardakla da sadece su içio..denemediğim süt kalmadı..çok kötü oldum gene valla..

ah ayşegül hastasın ya daha zor şimdi,ama artık 5 saatten önce uykusu gelmio nilin de
bence de bırak azcık baksınlar,annelere yazık kimse anlamıo,eşim bazen annem 2 tane büyütmüş falan dio ama 5 tane kız kardeşi varmış annesinin!!ara bare getirmesinler sen de kestirseydin azcık ,kadın yaptığı kadar yapsaydı..

aynen duygu benim bi tane kız kardeşim olsa yakında başım sıkıştıında 2saat baksaydı daha ne isterdim..zaten hep anane teyzeler bakıcı olur babane hala anca sever, sevmesinler de zaten istemiorum böle sevgi mi olur

naber derya ezgi iyi mi peditus çok işe yarıyo ya bizim çok az burnu akıyo bugün

aslında haklısın..ohh ben de isterdim bi kardeşim olsun ama olsun bak senin annecin de var arada gidiosun ,değiştirip geliosun havanı..
az kaldı bak biz daha rahatız aslında yürüolar çünkü:)1 sene soona herşey rahatlayacak canım..

aysegulcum peditus bizede iyi geliyor bugun akmiyorr ezginin burnu gayet iyiyiz cok sukur

Sende ilac alsann benimde bogazim agriyor ilik balli sut iciyorum aksamdan beri iyi geldiii

Emelcim onatin iyi olmasina sevindim ben sonra gordum arandigimi tel No bilmeyince isle ilgilidir dedim kusura bakma kaydediyorum simdi telini canim

geçmiş olsun ayşegül,walla sizin babanneleri okuyunca bizimkini başımda gezdirmem gerek demekki,babannemiz ayın 2 haftası eşimin wardiyası gündüz ve gece olduğunda gelio,pazartesi gelip cumaya kadar kalıo,berrağa tüm gün bakıo ben ewe gelinceye kadar yemekleri pişirmiş olup üstüne bide çayın yanına kek börek bişey yapmış oluo,ben gelincede beni yatırıo 1 saat falan kestiriıorum,çamaşırı makineye attırıo bana akşamdan sabaha sermiş toplamış oluo,ewi bile süpüruo arada,ama ben ondan sadece berrağa bakın başka bişey yapmayın diorum duramam ki kızım dio,walla allah razı olsun kadından,yarında kendi annem gelio çok kalmıcak ama benim için daha ii olur

boğaz fısfısı kullanıorum pastil ıhlamur falan içiorum süt içemem ya hiç sevmiyorum.diğer çocuklar nasıl oldu acaba ya biz hafif atlattık sayılır bu haftasonu çıkmazsak ii oluruz

alkisalkisalkis helal olsun esra valla değerini bil özel günlerde falan güzel hediyeler al ben olsam arada çiçek falan alırdım iş çıkışı ne kadar düşünceliymiş Allah razı olsun senin adına sevindim..bak ben az önce eşimi aradım acıkmıştır çorba verin die, karalahana var içmez mamasından veririz dedi görümcem..2kaşık tarhana karıştıramadılar yani bu kadar da olmaz, bendeki şansa bakın..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…