balım pekmez verıomusun?bende aslında berrağın kansız olabileceğini düşünüodum,ewlenirken test yapmışlardı bende anemi çıkmıştı,genelde anemi annelerin bebekleride taşıyıcı oluo ama şükür öle bişey çıkmadı
alkisalkisalkis helal olsun esra valla değerini bil özel günlerde falan güzel hediyeler al ben olsam arada çiçek falan alırdım iş çıkışı ne kadar düşünceliymiş Allah razı olsun senin adına sevindim..bak ben az önce eşimi aradım acıkmıştır çorba verin die, karalahana var içmez mamasından veririz dedi görümcem..2kaşık tarhana karıştıramadılar yani bu kadar da olmaz, bendeki şansa bakın..:gitme:geçmiş olsun ayşegül,walla sizin babanneleri okuyunca bizimkini başımda gezdirmem gerek demekki,babannemiz ayın 2 haftası eşimin wardiyası gündüz ve gece olduğunda gelio,pazartesi gelip cumaya kadar kalıo,berrağa tüm gün bakıo ben ewe gelinceye kadar yemekleri pişirmiş olup üstüne bide çayın yanına kek börek bişey yapmış oluo,ben gelincede beni yatırıo 1 saat falan kestiriıorum,çamaşırı makineye attırıo bana akşamdan sabaha sermiş toplamış oluo,ewi bile süpüruo arada,ama ben ondan sadece berrağa bakın başka bişey yapmayın diorum duramam ki kızım dio,walla allah razı olsun kadından,yarında kendi annem gelio çok kalmıcak ama benim için daha ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?