2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben gündüzleri giremiorum benim merak ettiim çocuklar konuşmaya başaladımı Emir sadece anne diyor..

aylincım resımler çok güzel ya keşke bızde oyaya bılsek seneye ınsallah oğlumla beraber oynarız bızde

serpılcım kalb kalbe karsıymış bak başka bırsey ısteseydın o da olacakmış
sen bakıcı işini ne yaptın canım

eymene geçmiş olsun canım ya bu erkeklerın hepsı aynı aynı fabrıka urunu gıbıler benımkıde durtmeden bırsey yapmıyor.

nazo sen anlat canım benımkıde tam olarak gostermıyr ama kuzu kedı nerede dedığım zaman kıtabını alıp yanıma gelıyor bu bu deyıp duruyor her çocuk için aynı zman da olmasını bekleme

bakıcı mı one kimm..
anlayacağın yok bişey canım. kar manzarasını düşlediğim anda onu dileseymişim olcakmış bak..
kaçırdık gönül kapımızın açık olduğu anı..

Kızlar ben gündüzleri giremiorum benim merak ettiim çocuklar konuşmaya başaladımı Emir sadece anne diyor..

eymende anne diyor babasınada aba diyorbilmiyorumkismile gel hadi gittiyi söylüyor..

rapnzel iyi dileklrin için teşekkürler...demek erkekler aynı fabrika çıkışlılarkaydirigubbakcemile3

anam iki dakka mama yapmaya gittim ne çabuk kaynatmışınız
valla kızlar gösteriyom ama ne zamandır pek sormuyom gerçi her bi gün deişiklik gösteriyo şimdilerde elinde kaşık bi bize bi kendine yediriyo ayakkabısını ya kendi ayağına ya bizim ayağımıza çıkan çorabını giymeye çalışıyo heee bide en büyük zevki ne bulsa koltuğun altına sıkıştırıyo bide marifet gibi alkış yapıyo

Emir de çok komik kuru üzümü çok sevior bu akşam gitmiş mutfağa karanlıkta kedinin ciğere baktığı gibi kavanoza bakıyor bi taraftan da eliyle gösteriyor:))

bu çocuklar fılm gıbı nazo ya benımkıde mınık ordeklerımız var onları ağzına sokup ban vermeye calışıyor

blooms benımkı de kuru uzumu çok sevıyor dolabı açmayalım ver dıye ağlıyor

sorma rapunzel yaaaa aynen her anı ayrı macera geçen sabah masada zeytin vermiyoruz die eliyle masaya vuruyo sert sert mamma mamma yapıyo oğlan çocuğu gibi öfff benimki çok haydut saç baş bi yerde yerlerde yuvarlansın boğuşsun istiyo ya aaaa en önemlisini unuttum bu ara bize can yapıyo sımsıkı sarılıyo sonra suratımıza bakıp dişlerini sıkarak hıııı die sırıtıyo eğerki ona bakma eğiliyo eğiliyo içine gircek gibi gözünün içine bakıyo

çok hızlı hiç bır sey anlamadım o kadar çabuk buyuduu kı eşime dıyorum bır tane daha yaparsam doya doya yaşayacağım
bakalım onu da zaman gosterecek

ayy evet nazo bizimkide öle eğilio ben varya bitiorum o harekete bunlar tartışmasız ALLAH'ın bize hediyeleri yok böyle bişey çok şanslıyız..

ay ne çabuk büyüyorlar dimi. yaşı bile geçti bebilerimizin. aslında her anın tadını çıkarmak lazım . bi bakıcaz bu günlerde geçmiş gitmiş..

benim oğlum sadecebaba diyo. bazan cici hadi gel ane gbi bişeyler diyo ama bi gün diyo sonra demiyo.
kitapların sayfalarını çevirip bakıyo. bu ne der gibi gösterip hıh diyo.
yürümüyo. ama iki gündür çaba var. bu gün 3 adım attı.
bide komşumuz geldi bugün memleketinden. 11 gündür yoklardı. yani abisi geldi oğlumun. çok özlemişler hemen geldiler bugün unutmuştur dedik ama unutmamış abisini. görünce gözlerinin içi parladı. sonra abisi her zzamanki yerine saklandı çağan direk gidip onu buldu. çok şaşırdık unutmuş olması gerekiyo normalde ama unutmamış abiciğini.

neyse ben ders çalışıyordum. arada bakarım yine..

Kızlar ben kaçıorum hepinize ii geceler..
Bu arada söylemeden edmiycem dün aldıım kadın bu sabah kaçtı yaa bütün manyaklar benimi buluyor anlamadım alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…