2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar geçen gün kim soruyordu katı meyve sıkacağını Tuğbamıydı ben aldım geçenlerde bir hevesle eve geldim kutuyu açasım gelmedi koca kutu üşendim şimdi onu aç parçalarını yıka sonra meyveleri soy yıka at içine 1 bardak sık sonra yine yıka parçaları sonra koca makineyi nereye koysam derken aaaa ben neden aldım bunu dedim ve aldığıma pişman oldum birde maliyeti çok dünya kadar meyve alıp sıkman lazım o paraya kutu kutu meyva suyu alırım dedim veee dün akşam kutuyu hiç açmadan gittim iade ettim çok uzun anlattım ama belki almakta kararsızdın ya sana fikir olur canım , oğluma sıktığım zaten 1 portakl 1 mandalina 1 elma onuda elde hallediyorum işte kolaycacık

Günaydınlar herkeseeeee,Bugün burada çok güzel bir güneş var.Aylinciğimin koyduğu kar resimleriyle tezat oluşturuyor ama hepsinin ayrı bir güzelliği var.

Teşekkürler canım resimler için.Bu arada geçmiş olsun eguşada.Aranızda hasta ettiniz bebişimi..

Geçmiş olsun canım, iyi ki gitmişsiniz.
Erkekleride boşver güzelim:)))Takma kafana, daha fazla hasta olursun:)))

Kızlar ben gündüzleri giremiorum benim merak ettiim çocuklar konuşmaya başaladımı Emir sadece anne diyor..
Bizimki anniii, dede, baba, de (gel), aa (aç ya da al), diii(hadi),annennene (anneanne) ve anlamadığımız bir sinirlendiğinde konuştuğu dıdıd dıdıdıdı:))))
Tabii bunların hepsini canı isterse söylüyor.

Emir de çok komik kuru üzümü çok sevior bu akşam gitmiş mutfağa karanlıkta kedinin ciğere baktığı gibi kavanoza bakıyor bi taraftan da eliyle gösteriyor:))
Maşallah yaaa bunlara.Çok komikler:))))

Kızlar ben kaçıorum hepinize ii geceler..
Bu arada söylemeden edmiycem dün aldıım kadın bu sabah kaçtı yaa bütün manyaklar benimi buluyor anlamadım alsanaalsanasmile
İşin zor canım yaaaa, senden diil, 4 çocuktan kaçıyorlar:))))

Maşallah canım miraya.Çok tatlı, tam ısısrılacak yanaklar var:)))))

ay çok tatlı miraycık maşallah aylin sen de güzelliğinle karları erition anacım:)
ben de katı meyve sıkacağı kaynanamlardan ödünç aldım 1ay snra iade ettim aman o ne ya kocaman bütün tezgahı kaplıyo yıkaması ayrı dert, elimle sıkıyorum 2dkda çok daha pratik.
ben naz 6aylıkken falan oyuncaklarının resimlerini yapıodum o zaman bile tepki veriodu yan yana koyunca seviniyodu şimdi herşeyi o kadar dikkatli izliyo ki eğitici bişey yapmaya gerek duymuorum mesela eskiden kitaplarına bakardık sıkılırdı hemen şimdi ben gazete okurken geliyo gazetede gördüğü hayvanları komik karikatürleri falan gösteriyo kendi kendine uu uuu anlatıyo:)

kitabım bitti şimdi de kimse yok
o kadar etkilenmişim ki vampir oğlum oldu rüyamda çokta sevimliydi sabah bi uyandım rüyaymış içim acıdı

edward kitabı çok sevdiimi duymuş uçtu geldi foto çekildik beraber aman kocam görmesin:))

gülmeyin can sıkıntısı iştee:))

jacob da naz için geldi:))))9

merhaba:))
ay hepsini okudum ama kaaççç saatte..o yüzden hiç cevap yazmıorum..
nil yedi bitirdi beni..hepinizi öpüorum ve azcık uyumaya gidiorumopuyorumnanaktan

ay ayşegül naza çokgüldüm ilahi Allahda seni güldürsün bu sinir bozukluğuna çok iyi geldi sağol

gelin olmuşş gidiooorsuuun

bende mönü yaptım oğluma aslında kocam aylardır söylüyorda bir türlü yapamadım ne gerek var dedim ama yok planlı gitmek lazım dengeli beslenmesi için yok bugün et verdim yok dünmü tavuk vermiştim sebze ne zaman vermiştim diye düşünmemek için yaptım sizede veririm fikir olur en azından 3 ana öğün 2 ara öğün

aman ne olsun Meral bizimki sabah 7 den beri ayakta daha 10 dk önce uyudu , uymamak için deliriyor çığlık çığlığa kendini atıyor ama bu arada da bu çığlıkların çoğu uyumak istiyorum diye atılıyor gözleri kapalı salonda sağa sola yalpalaya yalpalaya düşe kalka yürüyor sinirlerim oynadı valla hem uyutmaya çalışmaktan hemde tamam uyutmuyorum seni oğlum deyip ağlamasını kesmek için

onat ve yaramazlıklarının sonucu olarak yaptığı kaslar

:))))) çıldırtmış seni bu sabah yine anlaşılan:))))
Geçecek bu günlerde.Bir gün gelecek , sen uyuma oğlum ders çalış diyeceksin, yok anne ben uyuyacağım, çok uykum var diyecek:))))))
Şimdi saat 7 de uyanan çocuk, okula başlayınca sen 8 de kaldırmaya çalışacaksın, anne bi 5 dk daha diyerek çıldırtacak seni:))))

ekşnsu bi taraftan dertli. ayşegül almış başını gidiyo. ama kızma haaa çok hoşuma gitti fotolar. nası yapıyosun bunları. bende oğlumu daltona kılığına sokmak istiyorum. çizgili pijamasıyla dalton lara benzetiyo herkes..

ayşegül kız benim oğlummu o siyah kıvırcık saçlarla ne kadar değişik, tenide esmer orada benim oğlum pamuk gibi ama (

kızlar bizde 6.hastalık geçirdik döküntüler çıkana kadar emin olamadık dr. olabilir 6.hastalık ama döküntü çıkınca emin olacaz demişti 2 gün oldu ..döküntülere çok huzursuz herşeye ağlıyo geçiren arkadaşlar sizlerinde böylemiydi huzursuzluğu baki mi kalcak yoksa(
bilmiyorumkismile yavrum neler kan verirken çok ağladı idrar bekledik saaatlerce..neyseki şimdi sadece huzursuz çok şükür buna da ..kaç gündür nler yasadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…