2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim sıpa bana çekmiş, meyvayı çok seviyor.Mandalini dilim haline getirip sehpanın üzerine koyuyoruz, gidip gelip oradan atıyor ağzına.İlk başlarda sadece suyunu emiyordu, şimdi çekirdekli çekirdeksi kabuklu kabuksuz farketmiyor:))))

kızlar sız emzırmedığınız için mı sut verıyorsunuz?
ya ben hıç vermıyorum vermelımıyım

ben mandılınayı onune koyuyorum beyfendı sıkıp suyunu çıkartıyor
bırde bak bak deyıp dıyoryor paşam marıfet yatıya

daha önceleri püre yapıp veriyodum ama artık ısırarak seviyo elma muz mandalina armut çok sever pek reddettiği meyve olmaz ama ben pek eline veremiyorum henüz korkuyorum bazen çok büyük ısırıyo falan gerçi maşallah o konuda rahatım boğazına bişey kaçtımı hemen kendi geri çıkarıyo

Gunde 500 cc almasi lazm ben dr sordum yogurt ve muhallebinin icindeki sutude hesaba kat dedi

meyvayida suyu yerine lifiyle vermek lazimmis Ezgi elinde yiyor kivi mandalina portakal cok seviyor

Hepsini blendardan gecirip yediriyorum bazen icine biskuvi koyup bir ogunn yapiyorum Onu

Benim sıpam yoğurdun ve meyva suyunun içine herhangi bir şey koyduğumda kesinlikle yemiyor
o yüzden taze sıkılmış meyva suyu, yada eline verdiğim meyvaları yiyor.yoğurduda her zman sade

Nazo bizimkide bazen büyük koparıyor ama yutamayacağını anlayınca çıkarıyor, o yüzden çok endişlenmiyorum ben.

nazocum o konuda benım d ekorkum yok canım hatta gecen eşim kabak çekırdeğı yerken bır tane almış eşim ağzında çıkart falan dıyene kadar yutmuş bıle
çok şükür

Canim sabah kahvalti vermiyormusun yumurtapeynir gibi baslamalisin Ezgi 6 ayindan beri kahvalti veriyorum oglen corba sonra yogurt aksam yemegi ne varsa yatarken muhallebi aralarda meyve gece 1 gibi sut sabah 6 gibi sut

nazocum o konuda benım d ekorkum yok canım hatta gecen eşim kabak çekırdeğı yerken bır tane almış eşim ağzında çıkart falan dıyene kadar yutmuş bıle
çok şükür

birakk yesin cekirdek cinko var Ezgi cok sever biz yerken dikilir tepemize soyup avucuna dolduruyoruz tek tek yiyor

canım yerken yerıyorum ama babasıyla kalınca erkek işte kendını mı besleyecek çocuğumu kabukla yemiş
yutmuş yanı yoksa ben de verıyorum çok ta sevıyor

Egehanda kabak çekirdeğini çok seviyor, biz soyup veriyoruz.Öyle biriktirmeye falan gelmiyor basıyor çığlığı.
Daha önceleri biz daha kırmak için ağzımıza götürdüğümüzde ııh ııh diyor elimizden almaya çalışıyordu, şimdi öğrendi bekliyor:))))

canım yerken yerıyorum ama babasıyla kalınca erkek işte kendını mı besleyecek çocuğumu kabukla yemiş
yutmuş yanı yoksa ben de verıyorum çok ta sevıyor

Aa kabuklami yemis anlamamisin Onu :))

Meral bizimkide sabirsizlaniyordu ayni simdi ogrendi

Hadi ben kactim yemege gidiyoruz

benim kitap bitmedi kusur kalıorum burdan ya:)ben çekirdek vermiorum ya ceviz fındık falan aklıma geldikçe veriorum deviti bile unutuorum bazen allahtan sebze meyve et seviyo aa afacan çok şaşırdım nasıl 3öğüne geçmedin biz aylardır her öğün napıcaz düşünmekten bıktık

naz hala biberonunu tutmuyo kafayı yedirtti bize,merdiven çıkmayı öğrendi saklanbaç oynamayı biliyo çatalına yumurtasını batırıp yiyo herşeyi biliyo bi bunu öğretemedik belimiz koptu eğilmekten yatağına..huyu da yatakta yatıcak biz eğilip bi elimizle mama içiricez bi elimizle saçlarını sevicez şımarık kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…