hayırlı olsun denizcim sağ salim bebişini kucağına alman dileğiyleCanım kısmet bakalım rabbim sağ salim versin gerisi sorun diil...
geçmiş olsun canım zor anne içinkızlaaaar az önce bi haber aldım canım sıkıldı yengem abimin eşi hamileydi ya bebeğin kalbi durmuş 9 haftalık falan yarın kürtaj olucak((((
inanna ile görüşen varmı merak ettim..geçenlerde rüyamda gördüm allah hayıra çıkarsın inşallah pek güzel bir rüya değildi.eymenin bir kaç resmini ekliyim dedim uyumuşken ama beceremedim neyse başka zaman artık...
merhaba kızlar
hayırlı olsun denizcim sağ salim bebişini kucağına alman dileğiyle
geçmiş olsun canım zor anne için
inanna ile cuma günü görüştüm iyiydi hemde yüzyüze, aylin ben o buluştuk istanbulda, çok tatlı çok sevdim hele Nile hayran kaldım çıtırcık bir kız
iyiyim incicim saol onatda iyileşti pc açık kalmış ben yoktum aslında aylinde vardı kız buluşmamızdaemel naber canım aşağıda sen grünüyosun onat napıyor uyudumu duygylada buluşmussunuz valla seni frumda herkesle görüşebilen anne seçiyorum aktif anne seni
nazocum bu buluşma gibi değildi yani çok plansızdı duygu anadolu yakasına geçiyorum dedi apar topar bizde ayarladık işlerimizi tanışabilmek için 1 saat falan buluştuk o kadar duygu dönecekti çünkü bir dahaki planlı buluşmada haberleşiriz canımya şu görüşmeleri ben dönüncede yapalım nolur yaaaa
merhaba kızlar
canım teşekkür ederim...sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. salı günü bursada zübeyde hanım doğumevi var güzel bi hastane esasında... oraya gidicem bakalım yeni bebişle ilgili ne dicek doktor amcası:)
ben varımmm sedacım. nasılsın?
kızlar teşekkür ederim...bu arada başakçım sana geçmiş olsun...
iftarda dün bizimde görümcemler vardı 10 kişi onlardı 5 de eşittir :15 kişiydik öldük yorgunluktan...
iftar kalabalık olunca güzel evet ama bir okadar da yorucu..
merhaba kızlar
geçmiş olsun canım zor anne için
inanna ile cuma günü görüştüm iyiydi hemde yüzyüze, aylin ben o buluştuk istanbulda, çok tatlı çok sevdim hele Nile hayran kaldım çıtırcık bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?