slm kizlar nasilsiniz 1ay ayri kaldim tatildeydim.cok mutsuzum kizlar oglum halayürümüyor hala dogru dürüst anne demiyor.nedeni ise beynininin motor bölümüne yakin bi yerde bi bosluk olmasi.bu kesin türkiyedeki doktorlarda onayladi bunu.bizi cok zor günler bekliyor.doktor devamli terapi ve özel ilgilenilmesi gerekiyor diyor.bana sen 1cocuklu anne degil 3cocuklu annesin diyor.ona göre ne kadar zorlancagini e 2.cocuk icin acele etmemi geektigini dedi.2.cocuktada risk var ayrica ,tekrar bi bebk 3cocuk daha demekmis.yeniden anne olma istedigimde genetik tetsler yaptirmami söyledi.oglum yürücek sana anne diycek bigün ama ilerde zeka seviyesi ne olur bilmiyoruz dedi.oyüzden nerdeyse günün her saetinde onunla ilgilenmem ve devamli ögretici olmam gerekiyor.ALLAHIM bu nasil bi sinav diyorum bazen.esimde bende kahrediyoruz kendimizi.doktor bana muhakka pskiyatrise gitmem gerektigini söyledi.ben iyi olmaliyimki o daha iyi olsunmus.nasil iyi olum kizlar.gecmis paylasimlarinizi okuyamiyorum bile icim sizliyor,cünki siz cocuklariniz neler yaptiginizi yazdikca benim icim sizliyor.burayi boslamiyorum ama okuyamiyorumda.kizlar arkadaslarim ne olur dua edin yavrum icin ,devrimim icin dua istiyorum sizden.rabbim herkesin yavrusunu iyilestirsin diyorum.iyi geceler kizlar kuzucuklari öpüyrum.
günaydınlarr nerelerdesiniz daimi yazıcılar :)))
kızla size bişey sorcaktım unuttum ama bşka bişey sorcam sizinkilein ayak nosu kaç benimki ayına göre çok büyük geliyo acaba normalde banamı büyük geliyo gerçi 45cm doğdu ama ayaklarının maşallahı vardı
slm kizlar nasilsiniz 1ay ayri kaldim tatildeydim.cok mutsuzum kizlar oglum halayürümüyor hala dogru dürüst anne demiyor.nedeni ise beynininin motor bölümüne yakin bi yerde bi bosluk olmasi.bu kesin türkiyedeki doktorlarda onayladi bunu.bizi cok zor günler bekliyor.doktor devamli terapi ve özel ilgilenilmesi gerekiyor diyor.bana sen 1cocuklu anne degil 3cocuklu annesin diyor.ona göre ne kadar zorlancagini e 2.cocuk icin acele etmemi geektigini dedi.2.cocuktada risk var ayrica ,tekrar bi bebk 3cocuk daha demekmis.yeniden anne olma istedigimde genetik tetsler yaptirmami söyledi.oglum yürücek sana anne diycek bigün ama ilerde zeka seviyesi ne olur bilmiyoruz dedi.oyüzden nerdeyse günün her saetinde onunla ilgilenmem ve devamli ögretici olmam gerekiyor.ALLAHIM bu nasil bi sinav diyorum bazen.esimde bende kahrediyoruz kendimizi.doktor bana muhakka pskiyatrise gitmem gerektigini söyledi.ben iyi olmaliyimki o daha iyi olsunmus.nasil iyi olum kizlar.gecmis paylasimlarinizi okuyamiyorum bile icim sizliyor,cünki siz cocuklariniz neler yaptiginizi yazdikca benim icim sizliyor.burayi boslamiyorum ama okuyamiyorumda.kizlar arkadaslarim ne olur dua edin yavrum icin ,devrimim icin dua istiyorum sizden.rabbim herkesin yavrusunu iyilestirsin diyorum.iyi geceler kizlar kuzucuklari öpüyrum.
kizlar hepinize tesekür ederim iyiki varsiniz.tabiki sükrediyorum RABBIME iyikide o benim oglum diyorum.ama ise yinede anne baba olarak üzülüyoruz.
Merhaba kızlar,slm kizlar nasilsiniz 1ay ayri kaldim tatildeydim.cok mutsuzum kizlar oglum halayürümüyor hala dogru dürüst anne demiyor.nedeni ise beynininin motor bölümüne yakin bi yerde bi bosluk olmasi.bu kesin türkiyedeki doktorlarda onayladi bunu.bizi cok zor günler bekliyor.doktor devamli terapi ve özel ilgilenilmesi gerekiyor diyor.bana sen 1cocuklu anne degil 3cocuklu annesin diyor.ona göre ne kadar zorlancagini e 2.cocuk icin acele etmemi geektigini dedi.2.cocuktada risk var ayrica ,tekrar bi bebk 3cocuk daha demekmis.yeniden anne olma istedigimde genetik tetsler yaptirmami söyledi.oglum yürücek sana anne diycek bigün ama ilerde zeka seviyesi ne olur bilmiyoruz dedi.oyüzden nerdeyse günün her saetinde onunla ilgilenmem ve devamli ögretici olmam gerekiyor.ALLAHIM bu nasil bi sinav diyorum bazen.esimde bende kahrediyoruz kendimizi.doktor bana muhakka pskiyatrise gitmem gerektigini söyledi.ben iyi olmaliyimki o daha iyi olsunmus.nasil iyi olum kizlar.gecmis paylasimlarinizi okuyamiyorum bile icim sizliyor,cünki siz cocuklariniz neler yaptiginizi yazdikca benim icim sizliyor.burayi boslamiyorum ama okuyamiyorumda.kizlar arkadaslarim ne olur dua edin yavrum icin ,devrimim icin dua istiyorum sizden.rabbim herkesin yavrusunu iyilestirsin diyorum.iyi geceler kizlar kuzucuklari öpüyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?