günaydın kızlar
Balım onatda aynı çıkartmaları ben çıkartıyorum o çıkartamıyor yapıştımıyorda gel yapıştıralım diyorum yapıştıryoruz hemen geri çıkartmak istiyor kızıyor yani bize görede değil henüz , boya desen bizim bütün duvarlar boya içinde duvarları çiziyor sedece kendi odanı çiz diyorum arada kaçamak yapıp salonada geliyor , hamura gelince başımın ve halılarımın belası oldu :)) onat tam bir hamur manyağı sabahtan akşama kadar o hamur elinde olacak oda mıncık mıncık edip parçalayacak halılara koyup ayağıyala bastırp eziyor halının tüylerine yapışıyor çıkmıyor bende sinir oluyorum
kızlar ya nil bugün bez istemedi ben de takmadım,12.30dan 7 e kadar hiç çiş yapmadı soona 2 kere altına yaptı 3.cüyü lazımlığa yaptı,gece de bağlamadım bakalım ne olacak,artık bağlamayacağım bahane olsun di mi??ne yapmalı şimdik?
resmi açamadım ama bende pembe çizmelere bayıldım, hatta yağmurluğuna da ama numarası 24-25'ten başlıyomuş sanırım, benimki daha 22 giyiyo.bende bu çizmeyi beğendim Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya ama denemeden alamam,bugün alışveriş merkezine gittim sanki indirim vamış gibi çok kalabalıktı tchibo bakamadan döndük.
selam kızlar..canım çok sıkıldı bakıcım aradı işi bıraktı salak zaten evim hanımı gibi davranıyodu ama kızım yüzünden hep içime attım kardeşim bakıyo şimdilik aradım geldi ama nasıl bulucam bilmem işe girip alışana kadar iyiler sonra yerleşince vay haline :))
ah ahh izin versen dert vermeden dert!!neys çıkıomuş seninkiler,bizim de sehpadan çıkııodu ama aynı boya olmasına rağmen pembeler çıkmadıayy duyguu sen gelsende bizim evi görsen duvarlar renk renk çizgiler dairelerle dolu koltuklar hamur ve boya hele halının üzerinde her renk her desen var allahtan mobilyalarım hemen silince çıkıyor
bu arada Ahu ben parmak boya aldım iğrenç bir şey balçık gibi hemde öyle güzel boyanmıyor biraz daha büyümesi lazım onun için zaten üzerinde 3 yaş diyor
maşallah canım ezgiye ama nil'i öle bi odada tutamazsın,hamuru falan alıp minik minik koparır atar,attiiiah dertli anneler
size hemen bir küçük masa biz sadece onun üzerinde oynuyoruz oyun hamuruyla hiçbir yere bulaşmıyor...
parmak boyaya gelince hergün yapıyorlar kreşte başlatın çocukları ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?