Doğum günün kutlu olsun Filizcim.Nice mutlu yıllar sana ailenle.slm kızlar sevda kolay gelsin canım nasıl cocuklar ....
nazlının dediği gibi soguktu bugun tatili evde gecirmek istemezdim ama evdeyim kac gündür eşime bir yere gidelim iki günlüğüne dedim cocuklarsız gitmem dedi onları istemedim zaten yakın mesafeye bile iki bavul yapıyorum tatil yorgunluk olur birde havalar soguk böyle olunca gitmedik bir yere birde benim eşim cocuklara cok ilgili kendimi üvey anne gibi hissettiriyo bana herseyi benden önce düşünür atlamaz gece kaana mama verir metin in sütünü hazırlar yıkar onları altını filan alırsıkıldım bu durumdan sanki ben yapamam yapma kardeşim
birde benim yarın dogumgünüm her sene cok özel kutlardık farklı sehirde filan ama bu sene bos gecicek galiba sanırım unuttu hiçbir heyecan ve hazırlık belirtisi hissetmedimben en iyisi sabah arabaya atlıyım cocuklarla anneme gidiyim iki gün kalır dönerim gerilmişim iyice
Araştırayım canım, marmaris içi mi olsun, çevreden de olur mu_? Köylerinden filan_?badeciğe çok geçmiş olsun, ishal çok zor yaaa bizler bile dayanamıyoruz...
Meral'cim senden yardım istiyorum, bu sene tatil için eşim Marmaris diye tutturdu, bize önerebileceğin tatil köyü, otel var mı? Erken rezervasyondan yararlanacakmış!!!!
Aslı dün bana sıkı sıkıya sarıldı kudum kudum (kuzum) diye sırtıma yavaş yavaş vurdu, acayip hoşuma gitti.
Filiz şimdiden doğum gününü kutluyorum, malum hergün nete girmeye fırsatım olmuyor, çocukların ve kocanla mutlulluk içinde bir ömür geçirirsin İnşallah.
merhaba...
ayy dünden beri yazıorum çıkmıo işallah çıkar bu mesaj..
ben de defneye çok üzüldüm içim ürperdi duyunca,oğlunu düşündüm..fifoş ii tanımlamışın annesizliği..her yaşta öle olacak,evlene,baba olsa..hep yalnız..
fifoşummm iiki doodunnnayy kocanı valla merak ediorum:26:
serpil bi dr a git hafif bi ilaç al canım hiç çekmeye değmez..
ayşegül başınız sağolun,nur içibde yatsın
ben de nile kardeş istiorum hatta burak da..ama bi sıkıntı var ilişkimizde bi türlü çözemioruss
ayşegül başınız sağolsun.
hhayatında herşey yolundaysa ikinci çocuk neden düşünmeyesin benim yok ama herşey yolunda olsaydı yapardım..
offfff kızlar içimsıkılıyo benim deprresyona giriyorum sanırım. sıkıldım herşeyden. lanet okuyasım geliyo herkese herşeye. çağan olmasa hayatımda çoktan bırakmıştım ipin ucunu. direniyorum şimdi.
vandan sıkıldım evimden eşyalarımdan eşimden iş arkadaşlarımdan ki aslında hepsini de çok severdim ama sıkıldım.
hele karda başlayınca iyice sinir oldum. karda burda hiçbiyere çıkılmıyo aman neyse işte böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?