kızlar size bişey danışıcam
şimdi ben ikinci çocuğa karar verdim fakat şöle bi durum var ben tabi en başta Allah verirse eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı tekrar kız evlat istiyorum eşimse illaki bir erkek çocuk istiyo ikinci kız olursa üçüncüyü deneriz diyip duruyodu şakayla karışık geçende ciddimisin dedim bilemiyorum dedi ben çok istiyorum erkek çocuğum olsun ama olmadıktan sonra yapcak bişey yok dedi şimdi en başta herşey Allahtan buna inanıyorum fakat duyduğum bi yöntem var ne kadra doğru bilemiyorum ama o yönteme göre deneyip takdiri tabiki Allaha bırakıcam ama kız olarakmı denemeliyim yoksaeşimin isteğinede kulakmı vermeliyim ben en çok kızım için kız istiyorum
itiraf edimi erkek olursa sevememekten korkuyorum komik ama öle işte ne bilim ya kızım gibi sevemezsem diorum ya ayrım yaparsam diorum hoş kız olsa bile aynı şeyleri düşünüyorum
günaydın hrkese.
iyi olmuş nazo gez tabii.
bişey alamasanda bak hava almışsın onu da alamayan var..
oğlum un ecesi n,n ananesi gelmiş bakıcıya bırakmıyolar oğlumda göremiyo tabi. dün akşam ece dedi. ben anlamadım önce
sonra tekrar ece dedi öpücük yaptı önce bi yanağını sonra bi yanağını en son da dudağını elledi ece yi hep böyle öperde. kuzum hasretlik çekiyo çok üzülüyorum çokk.
allahım diyorum iyikide dünyada benden bir parça ile devamımı istedin. ne kadar üzgün ne kadar sinirli olursam olayım bi hareketi ile gülebiliyorum ne mutlu. bundan büyük mutluluk olamaz herhalde..
bizde çağanlaa oynuyoruz. işleri boşverdim biraz bu aralar. o vaktide çağana ayırdım. eğitici kartlardan yaptık beraber. mukavvaları kestim o uyurken uyanıncada mukavvaların üstüne aynı boyda kestiğim renkli kartonları yapıştırdıkk.. ayy bide güzel yapıştırıyoo düzgün düzgünn.
üzerlerine resim çizecektim çizemedim. sonra kullanımdan kaldırdığımız çıkartma kitaplarınıdan birini aldı geldi dün akşam. aç aç deyip duruyo bende onları tekrar çıkardım pritle hazırladığım kartların üzerine yapıştırdık.
hayvanlar serimiz oldu onları uçanlar yüzenler diye sınıflandıracağız.
işte böylee. belki iki dakka oynancak ama hazırlanış aşamasında baya zaman geçirdik önemli olan da buydu bence....
kızlar size bişey danışıcam
şimdi ben ikinci çocuğa karar verdim fakat şöle bi durum var ben tabi en başta Allah verirse eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı tekrar kız evlat istiyorum eşimse illaki bir erkek çocuk istiyo ikinci kız olursa üçüncüyü deneriz diyip duruyodu şakayla karışık geçende ciddimisin dedim bilemiyorum dedi ben çok istiyorum erkek çocuğum olsun ama olmadıktan sonra yapcak bişey yok dedi şimdi en başta herşey Allahtan buna inanıyorum fakat duyduğum bi yöntem var ne kadra doğru bilemiyorum ama o yönteme göre deneyip takdiri tabiki Allaha bırakıcam ama kız olarakmı denemeliyim yoksaeşimin isteğinede kulakmı vermeliyim ben en çok kızım için kız istiyorum
itiraf edimi erkek olursa sevememekten korkuyorum komik ama öle işte ne bilim ya kızım gibi sevemezsem diorum ya ayrım yaparsam diorum hoş kız olsa bile aynı şeyleri düşünüyorum
ama şu bendede var
ikinciyi doğurunca ezgiciğimle eskisi gibi ilgilenemem daha çok küçük ilgiye çok ihtiyacı var falan gibi şeyleri kafamdan atamıyorum...
onun erkek olmasıyla alakası yok bence. ikinciyi birinci kadar severmiyim diye düşünüyosun ya o ayrı. bende olsa severmiyim diye düşünüyorum ama eminim severim. yani bunları nasıl bu kadar sevdik onlarıda en az bu kadar severiz merak etme...
seviceğimize eminim ama
ezgi daha çok küçük geliyor bana...
şimdi tek o var ve tüm ilgimiz onun üzerinde ikinci gelince çok ilgiye ihtiyacı olacak sürekli emzirmek vs... ezgi ne olacak o sırada ... ezgiye baksam bebek ne olacak...
ben ezgiyi emzirirdim kucağıma yatırırdım orada uyurdu odasına koymadım aylarca... başka odaya götüremedim hep salonda yanımda dizimde uyudu gündüz... gece zaten odamızdaydı.... ne biliyim ben bir garip çocuk bakıyorum :)) yapışık geziyoruz...
valla ezgi bana sorarsa kardeş neden yapmadın diye
senin yüzünden diycem... yaramazlıgından :))))))
dün varya evdeydik ya koltukların en üst kısmı düz bizim orada geziyor bir sola bir saga göbek atıyor sonra hop bana atıyor kendini... yok böyle bir şey yani...
koltuk tepesinde geziyor çok yaramaz dedikleri ezgi işte.....
eee öyle anneler heeepp kendinden veriyor.
çağan doğalı ilk defa onu evde babasına bırakıp arkadaşlarla dışarı çıktık. karda yürüyüş yaptık yarım saat falan oda lojman içinde. hava buz gibi bu gece - 18 lapa lapa kar üşüye üşüye yürüdük. biraz da kocaya nispet çıktım. gerçi o çık çık ben bakarım dedi hiç nispet yapmadı..
bizimkiler pek boğuşmuyo. çağanda pek hoşlanmıyo allahtan. bi gece yattıklarında bıdırdaşıyorlar o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?