kızlar sizde de oluyor mu yaaruh halim çok değişiyor. bi gün çok mutsuzum bi gün mutluyum karma karışık işte. bugün yine mutsuzum mesela senağlama
dünürüm benim oğlanda dönmeye çalışıyor ama tam dönemiyor bu seferde kızıp ağlıyor yavrum şimdiden başarızılığı hazmedemiyo :)))
oyy yerim onu ben:teytey:kollarına dikkat et ters olunca dönemiolar bu modellerkaydirigubbakcemile5
az önce nil çiş yapmış onu değiştiriodum krem sürerken birden elime kakasını yaptıklava:kapı da çalmaz mı aynı anda ..sucu geldi,üstümde müsait diildi -tatlicadiarzu-halimi görseniz acırdınız valla ama hemen hallettim:hooray:
Günaydın hanımlar..hepimiz için güzel birgün olsun..
esracımm bende aldım gitti senin fıstığı..hadi hayırlı olsun dünürlüğümüz..iki koca yanak mutlu mesut olsunlarkaydirigubbakcemile3
esracım sen sigortaya başvuru yaptınmı paranı almak için..eşim bugün gitti sigortaya halletmiş bakalım ne zaman verecekler paramızı..
QUOTE]
amanın aman dünürümde gelmişşşhihoyyytbende biraz sefasını süreyım bakimmm dünden beri çatlatıolar bizi,karşılıklı dünür konuşmalarıbenneyaptımki
canı benım emekli sandığı,ben zaten maaşımı alıorum,ssk maaş ödemediği için sen toplu maaşını alacaksın,inşallah kısa sürede alırsın
huuu tribün halkı anam aşağısı kalabalık uyuyormusunuz hanımlar kimseden ses çıkmıyor gidem bie çay kahve yapem bare kendime :)))))
yok kısss uyumuyoz kahvaltı yapıodum,çay keyfi yapıorum şimdi
kızlar şimdi tv de izledim,seren serengil bebeğini 6 aylık sezaryenle doğurmuş,400 gr miş bu sabah bebeğini kaybetmiş,allah sabır wersin,:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?