2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar....
ayca gecmiş olsun:1hug:kıyamam kuzuna bizde cok az ates yapmıstı özellikle basında ben calpol vermiştim sizde neden cok ates yaptı ki:uhm:yurtdısı asıları farklı mı acaba....
dagevi korkma şimdiden kısdelikafadulden
kızlar bende kilosunu merak ediyorum kontrolumuze var daha ama belki bu hafta götürürüm doktora....
bugun ilk defa oglumu tek yıkadım bana koccccccccaman bir alkısalkisalkisalkis
bir alkıs da kocama aksam sigara bırakmayla ilgili bir film izlemiş bu saat oldu içmedi normalde günde 1 paket içerdialkisalkisalkisaslan kocam benim:asigim:biliyorum basarcaksın eşi sigara içenlere gönderirim o filmikaydirigubbakcemile5

tebrikler eşine. biliyorum ben o filmi damarın içini falan gösteriyo demi

çok sağol monte..farklı değil, sıraları farklı oluyo sadece..belki bünyeden bünyeye değişiyordur..

valla benim hiç ümidim yok sigarayı bırakması konusunda..ne filmler, ne dr lar gördü, ne başlangıçlar yaptı ama, nafile..son gaz devam valla..sen yine de gönder bakim ne filmiymiş bu..

nerde bu hatunlar cnm sıkıldı yaaa ne sıkıcı bi gündü senağlama

son bi kez bakmak istedim size :)
bazılarınız bize kırıldınmı ne oldu demiş yok canlarım ben zaten uzun zamandır düşünüyordum gitmeyi
ama reyyanın kanepeden düşmesi kat'i kararı vermeme neden oldu çünkğü reyyan tamamen benim sorumsuzluğum yüzünden düştü ve ben öncelikle neti kapatma kararını kendimi cezalandırmak adına aldım
daha çok sıkılmayacakmısın demişsiniz evet kesinlikle daha çok sıkılıcam ama olsun meleklerime daha çok vakit ayırıcam bana en çok ihtiyaçları olduğu dönemdeyiz pc başında geçen her saatim onların sağlıklı gelişimlerinden çaldığım saattir
sizi özlüycekmiyim evet hemde çok diğer yazımda da söylemiştim her şeyimizi paylaştık biz acımızı sevincimizi ama bu kararı almam gerekiyordu kızlar ben sizin gibi değildim ben bu aralar baya bi fazla pc başında vakit harcamaya başlamıştım abarttım anlayacağınız o yüzden kendime verdiğim bu cezanın arkasında durucam
tekrar gelicem mi evet gelicem ama reyyan toparlanınca çok isterdim reyyanı ilk anne dediği günü ilk yürüdüğü günü sizinle paylaşayım ama yok gönlüm razı olmuyor ne zaman kararımdan vazgeçmeye kalksam dur kapatma daha az girmeye çalış desem kendime reyyanın kanepeden düşünce kucağımda acı içinde çırpınması geliyor gözümün önüne bu cezayı çekmem gerek eşim bu kadar büyütme sen iyi bi annesin ilk olur böyle kazalar diye teselli etti ama olsun
neyse bu arada nefsime yenilmemek adına pc yide satıyorum amma da kararlı çıktım değil mi:roflol: ama ben kendimi tanıyorum dayanamam açtıralım diye zırlarım eşimde dayanamaz açtırır kesin çözüm buldum ben
belki 1 yıl sonra burda olursanız görüşürüz inşallah hakkınızı helal edin :a015:

kız zeynep ciddi ciddi kapatıyon he öyle olsun bakalım sen böle daha iyi olcam diyorsan. kendine ve bebişlere iyi bak arkadaşım arada bi yerlerden gir iyi haberlerini ver bize muck muck muck

canım benim ya..çok ısınmıştım sana, sohbetini özlicem :çok üzgünüm:..ama aldığın karara da saygı duyuyorum. senin 2 tane sana muhtaç yavrun var, hepimizden daha zor işin..Allah yardımcın olsun..ama arada gel tamam mı? :a015:

merhaba kızlarrr , herkesler iyidir inşallah daha birşey okumadım..

2 gündür dışardayız havayı güzel görünce attık kendimizi sokaklara :)

zeynep hayırdır anladığım kadarıyla internet sorun oluyor ,ama güzelim evden teknolojiyi ne kadar uzak tutabilirsin ,ayrıca bizim içinde büyük yardımcı net,hem iki çocukla okadar zaman buluyormusun ki zamanının çoğunu burda geçiresin..kendine kızma bence boşuna..

zeynep kıs gitmeeeeeeeeeeeee
kendine sınır koy günde yarım saat filan basarırsın inan....yada tel filan yaz ara ara sesini duyarız senden haberleri paylasırız burda bizden bilgi veririz sana.....

linayım memişlere ne oldu yaff:jeyyar: sen koymuştun dimi o avatarı benim başka bi arkadaş daha kullanıyorda o avatarı
heya heram didiyorum bütün aşklar yüreğimde:roflol:
yok ayçam yok böylesi daha hayır biliyorum canım zatenbende seni çok sevdim canım kısa zaman oldu tanışalı ama iyi şeyler paylaştık seninle
filizcim eşin için çok sevindim darısı eşimin başına inşallah
dagevi bitanem buradaki bütün arkadaşlar sana kol kanat gerecekler zamanla burası vazgezilmezin olacak güzel sözlerin çok mutlu etti beni tatlım sağolasın

bu arada nan aşık senin yazını ve dagevinin yazısını okuyunca çok ağladım biliyomusun siz var ya siz beni mahvettinizşimdi yoksun gelince bu yazımı okur tebessüm edersin umarım

yok filizcim öyle sınır konmuyo bu işe hergün açıyorum kk'yı bi sürü msj atmış arkadaşlar şu konuya gel yok gel bie katıl derken bi bakıyorum vakit geçmiş o yüzden sana demiştim ya başka konulara da takıl diye boşver hiç takılma ocak anneleri sana yetsin güzelim

he walla baska topiclere de takılıyom takılmıcam artıkın zeynepcim
linay kıs nereleri gezdiniz

kk tiryakiliği var zeynep sende de lülülülülülü
amaaan kapat tüm grupları neyi..yeni bir isimle üye ol, sadece ocak annelerine bakar çıkarsın..birbirimizden fikir alıyoruz ediyoruz çok güzel paylaşımlar var..fazlası elbette zarar ama, dozunda gayet güzel burası..bak damadından da haber alamazsın sona, sevenleri mi ayırcan ayyy senağlama

botanik parka gittik,saklıbahçey gittik,via porta gittik sağa sola gittik gezdik ,yorulduk yani kafamçokkarıştı

zeynep benimde 3 tane çocuğum var ben daha yeniyim ama bazen kendimi sürekli burda oyalanırken buluyor ve vicdan azabı duyuyorum fakat bazende sohbet edicek birilerini arıyorum o zaman burası kurtarıcı oluyor,kardeşiminde senin gibi bir buçuk yaş arayla 2 oğlu var onlar biraz büyüdüler ama çok sıkıntılı zamanlar geçirdi,bazen en iyi kurtarıcı iyi bir sohbettir,buraya gelemesen bile bunu ihmal etme arasırada bizi yoklakaydirigubbakcemile5

ya, ben senden daha teknik taktik alıcaktım..ben de 2 yaş arası olsun istiyorum..aynı dönem çocukları olsunlar, birbirlerine arkadaş sırdaş olsunlar.. :ecrin_bebek:

linay nasılsın, egehan nasıl..kızın çok güzelmiş bu arada maşallah..seneye mi sınava girecek..bu kızlar başka topiklere takılıyolar..

ayça geçmiş olsun canım oğluşun ateşlenmiş,şimdi nasıl iyimi biraz..bu fikrin çok güzel canım benimde hayalimdi ama olmadı..yakın yaşlarda kardeş olması çok güzel..umarım dilediğini gibi olur..

heracım küçük adam 5.aylık oldu maşallah yaşlarınıda görürüz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…