2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
batuhanda önceleri istemiyordu suyu ama şimdi alıştı meyve falanda yediği için su ihtiyacı oluyor sanırım

shede yoğurdu hangi sütle yapıcaksın,ben burda bir kadından mayalanmış olarak alıyorum ama o yoğurdu bir hafta kullanıyorum.

3 gündür batuhana veriyorum yoğurt pınar organik sütle yaptım ama bugun mamasıyla yapıcam bakalım nasıl olcak

günaydın herkese.ısmiye senin adına sevindim.için rahatlamıştır artık.ben 4. ay kontrolüne gitmedim sütüm yetiyor galiba ama ben normal gıdalara alıştırmaya çalışıyorum.6. ayında zorluk çekmemek için tattırıyorum herşeyden.ayrıca merak ettiğim bişey var,6. ayına girdiğinde mama vermek şartmı.Nedense mamaların hiçbirine güvenmiyorum.normal çorba filan yapıp vermeyi düşünüyorum.daha sağlıklı olur.

hera inşallah biran önce alışır çünkü cildi çok kuruyor,siz 6 aya girdiniz ekgıdaya başladınızmı?

günlük pastorize sütle yapmayı düşünüyorum başka şansım yok

irem nehir ben de aynen senin gibi herşeyi kendim evde yapmayı düşünüyorum hazır bişey kullanmıcam.

ben bu ay meselesini öğrenemedim bi türlü mesle batuhan Heranın oğlu daha 5 ayık bir dahaki ay ek gıdaya geçecek di mi? benimkide henüz 5 aylık bile olmadı

hera inşallah biran önce alışır çünkü cildi çok kuruyor,siz 6 aya girdiniz ekgıdaya başladınızmı?

kilosu iyi olduğu için dr ek gıdaya başlayın falan demedi ama ben veriyorum meyve püresi falan. 3 gündür de yoğurt veriyorum

4-6 ay arası baslanabilir cnm. ben 1 aydır falan meyve veriyorum

irem bende sütüm az diye mamayamı başlasam diye düşünmüştüm,doktor mamayı önermiyorum onun yerine ek gıdaya başlayalım dedi şimdi 15 gün kadar1 öğün yoğurt vericem,sonra 4\1 sulandırılmış yumurta sarısı dedi.ondan sonra zaten 6 aya girer yavaş yavaş her şey verilir,mamaya gerek yok yani.

ben kahvaltı yaparken yumurtayı biraz az pişiriyorum,ondan azar azar veriyorum kızıma.tabi sadece sarısından.karnını doyuracak kadar bişey vermiyorum ama istiyorumki herşeye alışsın,herşeyden tatsın.

yiyebilmesi için az pişiyordum,haklısın.suyla yumuşatabilirim yumurtayı.bidahaki sefere öyle deniyim.ısmiye kızının kilosu evde tarttığınla aynımı çıktı.Bende hep evde kendimle tartıyorum,ondan merakm ettim aynımı acaba?

evde kıyafetsiz tarttım6200 çıktı,doktordada kıyafetli 6500 aşağı yukarı aynı yani

keşke ama bu aylarda ayda yarım kilo anca alıyormuş normal dedi doktor.gelişimi gayet iyi dedi önemli olan o zaten.

yumurta için erken değil mi kızlar? benim bildiğim 6. ayından sonra veriliyor

ooo maşallah kıslar yumurta sarıları falan erken yarasın bebişlere ben sadece meyve püresi veriyorum bugün sütümü sağdım elma ve havuç pürseini içine karıştırıp öyle verdim yaklaşık 50cc yarında öyle yapıcam kavaonozda almıştım ben bitsin bari :)) çarşamvada çorba başlıcam hergün bi riki kaşık kadar

merhaba hanımlar..
iki saattir burda gözüküyorum ama bir türlü ne okuyabildim ne yazabildim..nesim çok huysuz üç gündür.saçlarını çekiyor dişlerini deli gibi kaşıyor.beceremiyor da garibim.bir çıksada kurtulsak.iki ay önce kabartı başlamıştı bizde hala çıkamadı..öğleden sonra da aşımız var zaten huysuzuz birde aşıdan sonra ne yaparım bilmiyorum..
maşallah inaysa çağan çok tatlı poz vermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…