2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esra reyyan kanepeden falan düşmüş zeynepte kk da dolasırken cocuklarımla ılgılenemıyorum dıye kapatma kararı almıs kısaca

bana mı dion hera üstüme alındımsenağlama

ya kimse cevap vermemiş ne olduğuna:1no2:

zeynepin kızı koltuktan düşmüş internette kk ya takılırken.o yüzden kendini suçluyor bebeğiyle daha fazla ilgilenmek için interneti kestircekmiş.

ekinsu ve linay buluştu bebeklerinin resimlerini eklediler.

inaysa pazar günü pikniğe gitti ve başına birkaç olay gelmiş.

montesori artık akşamları takılcakmış kk ya.

inanna da bu aralar çok geziyor sanırım pek kk ya girmiyor.

alisha iki hafta yok.galiba tatile gitti.

irem nehirin bebeği başını tam tutamıyormuş ama doktor problem yok demiş.

aklımda kalan bunlar.

ela bisürü şeyler yaşadı üst üste annesi rahatsızlandı,eşi düştü ve üstünede kızkardeşine düğün yaptılar ama şimdi aramızda ve herşey yavaş yavaş yoluna giriyor ,dimi elacım...
esra başka ne olduki hatırlamaya çalışıyorum,bizim kızların çoğu leyleği havada görüp attılar kendilerini dışarı son gelen ekinsu...

neler olmuş ya,
üzüldüm reyyan için inşallah bişeyi yoktur,zeynepcim eğer hala bakınıosan buralara ,gitme bizi bırakma, gitmek yerine daha az takılabılırsın en azından,seni çok ii anlıorum berrakta düşmüştü altını alırken,olacaksa bişekilkde oluo kendını suçlama bence,ağır şeyler yaşıoruz yeni bi hayata alışmaya çalışıoruz kk nın hepimize bunnları atlatmada yardımı oldu şüphesiz,çok şey paylaşıoruz burda,görmeden birbirimizi çok güzel arkadaşlıklarımız oldu,tamamen bırakmak yerıne daha az takıl bence sende rahat edrsin,hem sensiz ne yaparızki biz burdadelikafadulden

ela geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun kardeşin ewlenmiş
ekinsu ve linay nereye eklemiş resimleri bende bakayım,dünürüm olur kendisialkisalkisalkis

Son düzenleme:
ii geceler ela

talya bi soru sormuşsun canım ççooooook önceden kek le ilgili
geç oldu ama cevabım: ewet una karıştırarak koydum ahududu sosunu pişirmeden toz halinde,dünde yine kekin içine muzlu puding tozunu koydum oda süper oldu

sağol canım benim hiç aklıma gelmemişti doğrusu sorduğum zaman evde vardı ahududu sosum ama onu kullandım sen güzel oldu diyorsan bende denemek isterim...özellikle muzluyu benim kız bayılır artık...

no problemo...kızlarımız çok güzel,erkeklerimizde yakışıklı yani,maşallah hepsine

walla hakiki muz koysan o kadar muzlu olmuo tadı,bu fikirleri annemde ilham alarak yaptım,oda vanilyalı pudingi kurabiyeye koyuyor şeker yerine harıka pastane kurabiyeleri gibi oluoa tarçında var içinde,bende kekte denedim herkes beğendi,bak bakalım sende beğanıcenmi,bu arada her gün börek çörek ben sanırım 1-2 kilo aldım

anaaaa esra neler biliyon kız öle kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ha

eee heracım boğa burcu düşkün olur boğazınakaydirigubbakcemile3

eh artık aklına düşürdüm denersin

iyi geceler balım...
valla ne varsa annelerde var....sen 1-2 kilo almışsın ben 3 ayda nerdeyse 10 kilo aldım:1shok:şimdi lahana kürü uyguluycam bakalım işe yarıyacakmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…