2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım,artık gittikçe yavaşlıo kılo alımları,benım kızımda iice süzüldü daha tombikti.5 gün sonra 5.ayımız bitecek,senin kızın ne kadar?

ebrar geçmiş olsun..
ekinsu hoşgeldin..nereleri ğezdin bakim ankarada.uğramadın evden de çıkmadım o gün uğrarsın diye.))))

günaydın kızlar hepinizin 19 mayıs gençlik bayramı kutlu olsun

aşıkcım hoşbulduk canım,demetevlere, aydınlıkevlere, eryamana gittim güzelim gelicektim sanada ama senin ev uzakmış oralara :)))

Evet cnm öğretmen ama telefon etti eve geliyormuş, 4 tane öğretmen görevlendirmişler... :)) Bu arada eşimde çeçenlik felan yok ben çeçenim, çerkezlerle yemeklerimiz ve oyunlarımız benziyor. Bu arada abim bu yıl evleniyo onun nişanlısıda çerkez:)

günaydın nochoy,
doğru yazdım bak:jeyyar:

delikafadulden delikafadulden doğrumu :) yine yanlış olmasın... delikafadulden delikafadulden

bu arada benim kızın kafasıda çok terliyor. Gece üzerinde tek katlı pijama birde battaniye örtülü yatıyo ama yastık hep ıslak oluyor. Sürekli çevir kılıf değiştir.... idare ediyoruz...

cnm anlaşılan senin eşinde öğretmen. bu arada bebişine geçmiş olsun. Telilleri temiz çıkmış. Benim kızımda 4 ay bir haftalık 6100 kg... yani bizimkide ağırdan alıyor kilo işini... Daha şimdiden rejim yapmaya başladı... büyüyünce sıkıntı olmasın istiyor anlaşılan...

biraz zayıf ama önemli olan sağlıklı olması bence,bir sorun yoksa nasıl olsa ek gıdaya başlayınca kilo alır

nohcoy canım evet benim eşimde öğretmen...evet bizimkiler biraz ağırrdan alıyolar her işi:))
ezra doktorumuz ek gıdaya başlattı zaten ama yiyen yok malesef diliyle itiyo ne veriyosam

Son düzenleme:
neyse güzel bayanlar ben çıkıyorum. Eşim geldi kız uyuyorken biraz sohbet edelim...:)

günaydın aslıcım sen nasılsın biz iyiyiz

bugün herkes bayramda galiba kimsecikler yok

aylincim doğumgününüz kutlu olsun kızına benden mutluluklar hep sevdikleriyle beraber olsun mutlu olsun bahtı açık olsun inşallah

günaydın hanımlar..bayramımız kutlu olsun..

emelcim teşekkürler güzel dileklerin için..

dünür ne haber yaa görüşemiyoruz..napıyor gelinim iyimi..terleme işi bizde de var hem emerken heme uyurken acaba diyorum yatakmı terletiyor,

aşıkcım ben de baba tarafından çerkezim ,anne tarafından da gürcüyüm, ortaya karışık gibi bişeyim işte :))

günaydınlar herkese genç annlerimizin ve güzel bebekleimizin bayramı kutlu olsun :))
aylincim kızının yeni yaşı ona sağlık mutluluk ve huzur getirsin hersey istediği gibi olsun işallah ona bir hediye yollamak istiyordum ama seni dün bir türlü ne msn de ne kkda göremedim akşamda ben giremedim telinide almamışım arıcaktım oda olmadı birara msn de yazarsın canımcım
düngece çağana muhallebi yedirip üstüne su içirmeye kalktım ne varsa çıkardı yatağın üstüne çarsaf pike nevarsa yıknacak bugün gene kıslar siz su veriyormusunuz bebeklere vede nası veriyorsuunu z

dağevi ne haber, adil berat nasıl keyfi yerinde mi ?

linaycım, iyiyim çok şükür. görmemişim mesajını..dün de giremedim internete bir sorun vardı herhalde. berat'ın iştahı yok bu aralar.havadan mı ne? birden ısındı burası. sizin keyfiniz nasıl?

buarada biri yazmış emmiyor falan diye kim olduğunu hatırlayamadım canım ağlamıyorsa huzursuz da değilse zorlama bence arkadaşın oğlu var 15 aylık 9,5 kiloymuş ama bir görsen kıpır kıpır sağlıklı olsunlarda önemli olan o önceleri bende çok takıyordum kilo olayına ama onu görünce boşyere taktığımı düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…