2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee heracım boğa burcu düşkün olur boğazınakaydirigubbakcemile3

eh artık aklına düşürdüm denersin

evet merak ettım denıcem. kekın ıcıne de seker yerıne mı koyuluyor. bır de paketın hepsı mı koyuluyor :uhm:

herkesler yatmaya gitmiş,benimde uykum gelmeye başladı bende yatıyorum kızlar size iyi muhabbetler artık tükkanı siz kapatırsınız...

bende yatcam valla uykum geldı iyi geceler

esra tükkanı temizlemek sana kaldı kaydirigubbakcemile3

hera ahududu sosu koyacaksan şekerini aynı koy çok tatlı bir sos deil
ama muzluyu kullanacaksn şekeri biraz azalt istersen yarısn koy şekerin,ben 1 bardak şeker koymuştum çok tatlı geldi muzlu pudıngte tatlımış epey
ewet canım 1 paketın hepsini koyuyorsun

talya ii geceler canım
walla bende sabah 6 dan beri ayaktayım,gerçi 2 gün tatilim ama birazdan uyanır berrak,bu ara sık uyanıo süt yetmıo sanırım mama verıorum artık bide huysuzlaşmaya başladı ağlayarak falan uyanıo,varmı bizim gibi olan? normalmi acaba

geç kaldım bu gece kimseye yetişemedim tabii..sabahın onundan beri ayaktayım çok yoruldum anca fırsat buldum bi bakayım sizlere dedim..bugün kızımın doğumgünüydü akşama onun için biraz hazırlık yaptım,ev temizledim,kuaföre gittim birsürü iş yaptım yani -tatlicadiarzu- kızıma hazırladığım slayt çok güzel oldu teyzeleri izlerken hepimiz ağladık ,kızım çok beğendi hediyesini :))

Sheeda Quote
ben o kadını beğenirim sağol sabah sabah mutlu oldum bak şimdi alkisalkisalkis
daha öncede benzetenler olmuştu :)
sana çok özendim ne güzel kızın kocaman olmuş ve sen hala genç ve güzelsin. Erken evlenip doğurmak varmış... Bu arada kızına bayıldım çok güzel Allah nazarlardan saklasın seni ve aileni.....[/QUOTE]

Şeydacım teşekkür ederim güzel iltifatların için :)) erken evlenmenin en güzel yanlarından biri kocaman kızım olması..Allah sizlerede göstersin o günleri..

aylinnnnnnn nerdesin hatun eklemişssin facede yeni resimler süper valla kıskandırma kızım bizi bak gidemicem ben oraya şişçek biyerim :))))))))))))

burdayım inciii ,haftasonu gittiğimiz yerlerden resimler eklemiştim..gel buraya beraberde gideriz şekerim :)) sana bişey olmasın kaydirigubbakcemile2

kot tulumlu benim damadım yanılmıosam ikiside benzio yawww:1shok:

aferin bak nasılda tanıdı damadını :)) nerelerdesiniz şekerim özledik gelinimizi :))

dükkanı ben kapatayım bari kimsecikler yok ,sabah Nohcoy açar artık..
herkese şimdiden günaydın diyim kaydirigubbakcemile2
ayrıca 19 mayıs Gençlik spor bayramımız kutlu olsun..

afiyet olsunalkisalkisalkis

bi dün yoktum,kocamlaydım valla şu kadın milletyi boş bulmuş,sarmalamışlar kocamıkötükedihüso

ekisucum hoşgeldin:)
ebrar bence zorlama yedirmeye uyutmaya,o zaman daha zor oluo,kendi kendine takılsınazcık biz de işe yarıo bu formül:)
linay yeni yaşınız ve ayınız mutlu olsun:))
esracım hoşgeldin,valla nil uyumadan çok ağlıo

anam tam uyurken ağlıo yazarken ağlamaya başladı neys uyuttum şimdik:)
ya nil bu sabah yan dönmüş kalktı büyüo artık:)))
unuttuğum bişiler varsa affola ben de kahvaltıya:))

ha esra bu arada mama veriosan açlıktan diil ağlaması geçen gün bürü diş çıkarken uykudan ağlayarak uyunırlar demişti,bi de idrar baktır istersen, ya da ben bi ısırayım :))

günaydın inanna... afiyet olsun.. Biz kahvaltmızı yaptık babayı 19 mayıs proğramına gönderdik... sonra kuzum uyudu bende geldim...

günaydın...
nochoy seninde eşin öğretmen heralde..benim kocişde bayramda rap rap rap gittiler.)))
bide çeçen muhabbeti vardı geçen.eşimde çerkez farklı oluyor heralde ama yinede muhabbet olsun söyleyim dedim..

ha esra bu arada mama veriosan açlıktan diil ağlaması geçen gün bürü diş çıkarken uykudan ağlayarak uyunırlar demişti,bi de idrar baktır istersen, ya da ben bi ısırayım :))

slm canım,walla 1 haftadır süttü az çıkıo sağınca yetmıo ben okuldayken,geceleride uyusun die azcık verdım mama ama yıne sık uyandı demekki açlıktan deilmiş,idrara ne için bakılıo canım ya,ben epey konu kaçırmışım:1shok:

günaydın inanna... afiyet olsun.. Biz kahvaltmızı yaptık babayı 19 mayıs proğramına gönderdik... sonra kuzum uyudu bende geldim...

günaydın nochoy,
doğru yazdım bak:jeyyar:

ya bide berrak acayip terlıo vucudu deilde kafası sırılsıklam,önceden emerken oluodu şimdi uyurken yada uynaık yatarken su gibi oluo,kaç defa yastık kılıfı deişiorum günde,
salonda hafif hafif açıorum bazen klımayı kapıyıda açık bırakıorum yatak odasında açamıorum dokunur die,klimada yatan warmı,izmir felaket yanıo çok sıcak bide bizim son kat pişioruz wallakafamçokkarıştı

günaydın aşık,
bende ilk defa bu bayramda ewdeyım,artık belediyemiz kapandığı için dün okulda kutlama yaptık,2 gün ewdeyim

günaydın arkadaşlar
bizde babamızı bayrama gönderdik
kızım uyudu şükürkaydirigubbakcemile2
ayy idrar tahlili yaptırmak kız çocuklarında çook zor oluyo.geçen gün bizim kızdan alana kadar ne çektik.sürdükleri o losyon bide pişik yaptı.yavum kaç gün çekti

kızım bu ay sadece 260 gr almış. doktorumuz bazen enfeksiyon halinde kilo almaya bilir bi bakalım dedi.ama kültürde şükür bişey çıkmadı tahlildede 6-7 lökosit çıktı.enfeksiyon başlandı var gibi zimak ant. kullanalım dedi ama ben kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…