eee heracım boğa burcu düşkün olur boğazınakaydirigubbakcemile3
eee heracım boğa burcu düşkün olur boğazınakaydirigubbakcemile3
eh artık aklına düşürdüm denersin
aylinnnnnnn nerdesin hatun eklemişssin facede yeni resimler süper valla kıskandırma kızım bizi bak gidemicem ben oraya şişçek biyerim :))))))))))))
kot tulumlu benim damadım yanılmıosam ikiside benzio yawww:1shok:
ayyy sıkıldım yarıda bıraktım valla ,atladıklarım varsa affola...a.s.
ben bugün kızıma kavanozda karışık meyve püresi vereyim dedim alışması için,niyetim 2-3 kaşık verip kalanını yarın vermekti ama bizimki bi viyakladı sormayın ,velhasıl kavanozun dibini gördü öyle rahatladı..inşallah midesi bozulmaz..:1no2:
ayyy sıkıldım yarıda bıraktım valla ,atladıklarım varsa affola...a.s.
ben bugün kızıma kavanozda karışık meyve püresi vereyim dedim alışması için,niyetim 2-3 kaşık verip kalanını yarın vermekti ama bizimki bi viyakladı sormayın ,velhasıl kavanozun dibini gördü öyle rahatladı..inşallah midesi bozulmaz..:1no2:
bi dün yoktum,kocamlaydım valla şu kadın milletyi boş bulmuş,sarmalamışlar kocamıkötükedihüsozeynepin kızı koltuktan düşmüş internette kk ya takılırken.o yüzden kendini suçluyor bebeğiyle daha fazla ilgilenmek için interneti kestircekmiş.
ekinsu ve linay buluştu bebeklerinin resimlerini eklediler.
inaysa pazar günü pikniğe gitti ve başına birkaç olay gelmiş.
montesori artık akşamları takılcakmış kk ya.
inanna da bu aralar çok geziyor sanırım pek kk ya girmiyor.
delikafaduldenburdayım ayol,ama nil yazdırmıoklava:
bi dün yoktum,kocamlaydım valla şu kadın milletyi boş bulmuş,sarmalamışlar kocamıkötükedihüso
alisha iki hafta yok.galiba tatile gitti.
irem nehirin bebeği başını tam tutamıyormuş ama doktor problem yok demiş.
aklımda kalan bunlar.
ha esra bu arada mama veriosan açlıktan diil ağlaması geçen gün bürü diş çıkarken uykudan ağlayarak uyunırlar demişti,bi de idrar baktır istersen, ya da ben bi ısırayım :))
günaydın inanna... afiyet olsun.. Biz kahvaltmızı yaptık babayı 19 mayıs proğramına gönderdik... sonra kuzum uyudu bende geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?