naber deyip kactinmi monte okuyamadim yazilanlari umarim herkes iyidir babasi ezgiyi uyutmaya calisiyor seninki gibi degil 5 kez daha uyanir sabaha kadar
Cok huysuz 3 gundur kesin disler geliyor eline nee versem agzina sokup parcaliycak gibi yapiyor yazik cok uzuluyorum
makinemde beyazlarım vardı onları astım ayyy neftet edıom beyazları asmaktan çok zaman alıo
sabah 6 da kalkıcam ,yazılı yapıcam yarın, daha sorular yok ortada ama bu saatte kafam almıo walla
bende kaçıom benim kızda 1-2 kere uyanır 6 ya kadar herkese ii geceler
bu arada aklımdayken bi soru sorucam yarın cevaplarsanız sewınırım
bizim ek gıda topiğinde bikaç arkadaş mılupanın devam mamasını pirinç unlu muhallebıye karıştırdığını sölemış,bebekler tadını sewmediğinden mı öle yapıosunuz yoksa ölemı olması gerekıoiben daha yeniyimde mama konusunda yanlış yapmayayım,aslında tadı ve kokusu çok iğrenç mamanın nasıl içsinlerki,bide bu pirinç unu dediğiniz yine milupanın falanmı yoksa bildiğimiz pirinç unumu?
makinemde beyazlarım vardı onları astım ayyy neftet edıom beyazları asmaktan çok zaman alıo
sabah 6 da kalkıcam ,yazılı yapıcam yarın, daha sorular yok ortada ama bu saatte kafam almıo walla
bende kaçıom benim kızda 1-2 kere uyanır 6 ya kadar herkese ii geceler
bu arada aklımdayken bi soru sorucam yarın cevaplarsanız sewınırım
bizim ek gıda topiğinde bikaç arkadaş mılupanın devam mamasını pirinç unlu muhallebıye karıştırdığını sölemış,bebekler tadını sewmediğinden mı öle yapıosunuz yoksa ölemı olması gerekıoiben daha yeniyimde mama konusunda yanlış yapmayayım,aslında tadı ve kokusu çok iğrenç mamanın nasıl içsinlerki,bide bu pirinç unu dediğiniz yine milupanın falanmı yoksa bildiğimiz pirinç unumu?
kızlar cvp istiyorummm...kızımda öksürük vardı?,dr a götürdük..geniz akıntısı var dedi..peditus diye bi şurup verdi..aranızda böyle bi sorunu olan ve bu şurubu kullanan var mı?
pişt tribündekiler gelin hadi.....
ekinsu sende beni gör güzelim
selam kızlar ben konuyla alakasız ama benim için önemli bişi sormak istiyorum.ben havlluları yumuşatamıyorum bitürlü ne yapmam gerek bi yardım edin bütün yumuşatıcıları kullandım banamısın demedi.
hoooooooop yavuklusu var izin var mı bakalım bi soralım kaydirigubbakcemile3
durusuu naber nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?