2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaaaaaaaaa durusu açmış ama çay yapmamış sayılmaz kaydirigubbakcemile3

esra heranında dediği gibi besleyiciliği artsın diye... yoksa sade pirinç unun ne değeri olurki sadece tok tutar... Bu arada ben normal bildiğimiz pirinç unu kullanıyordum ama şimdi sadece bebelac veriyorum...

Kızlar bu arada DERMOKıL in ürünlerini kullanan varmı

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar

durusu iyiyim canım onatda iyi bu gece çığlık atmadı uyanırken :)) benimde kayınvaldem geliyor yarın

günaydın kızlar,gerçi benim için tünaydın oluyobenneyaptımkikızım sabah 7de uyanıyo mirmirmirmiremzirip anakucağına oturtuyorum orda pırtlarken bende geçmişi okuyorum,tükkanı ben açmış oluyorum

benim kayınvalidem Allaha çok şükür iyidir çok anlayışlıdır çok kalamıyacaklar zaten görümcemle birlikte geliyorlar pazar günü dönecekler c.tesi görümcemin oğlunun burada dr kontrolü var o yüzden kısa süreli geliyorlar, seninki nerden geldi ne kadar burada daha?

benim kayınvalidemde çok iidir aslında ama sıkılıyorum yaa doğumdan bir ay önce geldi 4 ay bizimle kaldı sanırım ondan loğusa günlerimi birlikte geçirdik fazla titiz bide eceyi devamlı ayağında sallıyo tahammül edemiyorum dün geldi ne kadar kalıcak bilmiyorum umarım fazla kalmaz

mrb aşık nasılsın?oğlun kafasını dik tutmaya başladımı?benimki tutuyor ama yinede tam tutamıyor.

kızlar cvp istiyorummm...kızımda öksürük vardı?,dr a götürdük..geniz akıntısı var dedi..peditus diye bi şurup verdi..aranızda böyle bi sorunu olan ve bu şurubu kullanan var mı?

geçmiş olsun canım,nile de dr onu vermişti ama sağlık ocağındaki dr(ona daha çok güveniorum)çok bişi yok verme dedi,şiddetli grip olursa verirsin dedi..

merhaba hanımlar..
benim kızda aynı senin gibi,hele bide bi sinirleniyo bi hırslanıyo çok komik,ben bakıyorum damaklarına şiş değil henüz ,sen baktınmı marsg şişme varmı...
bizim iki aydır şiş iki minicik şişlik var..hala gelen giden yok..bir çıksada rahatlasak..kabartı olduktan sonrada bünyeye göre değişirmiş kimi hemen çıkarır kimi kabartıdan 6 ay sonra çıkararırmış.dr öyle dedi..
bende başaramadım henüz.yumuşatıcılar hiç bir işe yaramıyor..sadece kokusu için kullanıyorum..ben çözümü belli bir süre sonra havluları yenilemekte buldum..ne yapayım insanın yüzünü çiziyor bir süre sonra.misafire vermeye utanıyorum..
mrb aşık nasılsın?oğlun kafasını dik tutmaya başladımı?benimki tutuyor ama yinede tam tutamıyor.
merhaba canım..bizimki de genel anlamada tutuyor ama arada sallanmalar oluyor daha..bu ayda normalmiş merak etme..zamanla tutarlar iyice..

gece doğru düzgün uyuyamadım..anne olmak ne zormuş..salı günü oğluşum sünnet olacak stresten kabuslar gördüm durdum..yüzümde kocaman iki sivilce çıkmış..hamileyken ne kadar rahat konuşuyormuşum..doğar doğmaz yaptırırırm diyordum..

dünür ben yumuşatıcı bile kullanmıyorum çünkü çok ağır geliyor kokuları ama yınede yumusacıklar havlusuna göre mi değişiyor acaba CADIARZU

ay cnm benim demek sünnet olacak. bende şimdilik rahatım yıllar var ne de olsa diyorum ama o zaman nasıl olur bilemiyorum

meraba hanımlar:)
ya dün evi bi topladık pir topladık,ev yankı yapıo..
dün ilk defa bişiymizi sattık,p.tesi yeni bi yemek takımı almıştık,evdekini verdik bi de b, koltuk takımı,onu da almıştık ama ev çok komik çıplak kaldı,2 ay var daha taşınmaya:))bu arada ne kadar az para veriolar 2.le???
ben dışarı çıkayım,nil mızırdıo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…