selam kızlar ben konuyla alakasız ama benim için önemli bişi sormak istiyorum.ben havlluları yumuşatamıyorum bitürlü ne yapmam gerek bi yardım edin bütün yumuşatıcıları kullandım banamısın demedi.[/QUOT
havlular konusunda benimde denemediğim şey kalmadı,yumuşatıcıyla alakalı değil canım sanırım suyun sertliğiyle alakalı.ben şimdi havluları kurutma makinesine atıyorum yumuşacık oluyo:lepi:
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar
durusu iyiyim canım onatda iyi bu gece çığlık atmadı uyanırken :)) benimde kayınvaldem geliyor yarın
benim kayınvalidem Allaha çok şükür iyidir çok anlayışlıdır çok kalamıyacaklar zaten görümcemle birlikte geliyorlar pazar günü dönecekler c.tesi görümcemin oğlunun burada dr kontrolü var o yüzden kısa süreli geliyorlar, seninki nerden geldi ne kadar burada daha?
kızlar cvp istiyorummm...kızımda öksürük vardı?,dr a götürdük..geniz akıntısı var dedi..peditus diye bi şurup verdi..aranızda böyle bi sorunu olan ve bu şurubu kullanan var mı?
bizim iki aydır şiş iki minicik şişlik var..hala gelen giden yok..bir çıksada rahatlasak..kabartı olduktan sonrada bünyeye göre değişirmiş kimi hemen çıkarır kimi kabartıdan 6 ay sonra çıkararırmış.dr öyle dedi..benim kızda aynı senin gibi,hele bide bi sinirleniyo bi hırslanıyo çok komik,ben bakıyorum damaklarına şiş değil henüz ,sen baktınmı marsg şişme varmı...
bende başaramadım henüz.yumuşatıcılar hiç bir işe yaramıyor..sadece kokusu için kullanıyorum..ben çözümü belli bir süre sonra havluları yenilemekte buldum..ne yapayım insanın yüzünü çiziyor bir süre sonra.misafire vermeye utanıyorum..selam kızlar ben konuyla alakasız ama benim için önemli bişi sormak istiyorum.ben havlluları yumuşatamıyorum bitürlü ne yapmam gerek bi yardım edin bütün yumuşatıcıları kullandım banamısın demedi.
merhaba canım..bizimki de genel anlamada tutuyor ama arada sallanmalar oluyor daha..bu ayda normalmiş merak etme..zamanla tutarlar iyice..mrb aşık nasılsın?oğlun kafasını dik tutmaya başladımı?benimki tutuyor ama yinede tam tutamıyor.
selam kızlar ben konuyla alakasız ama benim için önemli bişi sormak istiyorum.ben havlluları yumuşatamıyorum bitürlü ne yapmam gerek bi yardım edin bütün yumuşatıcıları kullandım banamısın demedi.
gece doğru düzgün uyuyamadım..anne olmak ne zormuş..salı günü oğluşum sünnet olacak stresten kabuslar gördüm durdum..yüzümde kocaman iki sivilce çıkmış..hamileyken ne kadar rahat konuşuyormuşum..doğar doğmaz yaptırırırm diyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?