2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kelesin insanları cana yakın ama bak,geçen sene düğün munasebetiyle ordaydım çok neşeli insanlar sokak ortasında bi oynadılar bi oynadılar sorma çok eğlenmiştim,öylede çok yemiştim ki mide fesatı geçirecem sandım..cokacimcoook

zeynep güzel isim, eşim kızımız olsaydı adını zeynep istemişti hep :)

nazın şimdiki halinin resmini koysana kız bu resim ufaklık hali

Ne güzel ekinsu da kelesi biliyormuş bizde bursaya gittiğimizde mudanyaya uğruyoruz bazen çok seviyorum orayı keşke burda çalışşaydık diyoruz ama doğu görevi için yine de süper bir yer keles

daha yeni uyudu bakalım bu gece olmaz inşallah

inşallah canım ya,bende çok takıntılıyımdır cevabı tatmin edene kadar yada karşı tarafı bıktırana kadar neden nasıl diye sorarım,insanın evladı bambaşka bişi,allah onlara keder vermesin..

Ne güzel ekinsu da kelesi biliyormuş bizde bursaya gittiğimizde mudanyaya uğruyoruz bazen çok seviyorum orayı keşke burda çalışşaydık diyoruz ama doğu görevi için yine de süper bir yer keles

bencede chef doğu görevi için şanslısınız canım ya,benim bi arkadaşım mardin nin ilçesine gitmişti 6 ay zor dayandı gelmek zorunda kaldı,kendisi ebe hemşire,şark görevini yapmadığı için devlet kadrosunada girememişti o zamanlar ,zar zor belediyede iş buldu ,şimdi sağlık ocağında görev yapıyor...

zeynep güzel isim, eşim kızımız olsaydı adını zeynep istemişti hep :)

nazın şimdiki halinin resmini koysana kız bu resim ufaklık hali

dur bi bakıyım bilg.atmışmıyımCADIARZU,makinede unutuyorum ,bilg.atmak aklıma gelmiyo...

sağol emelcim,resimde daha tombik çıkmış,o kadar değil aslında ,ama annesi gibi gıdılı benim kızlar...

sağol filizcim,benim cadı kızım emziği ısırmayı tercih ediyor emmektense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…