2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sitede sorun var yine;herkese tünaydın;kızımı aşıya götürdüm bugün;şimdi geldik hemen uyuttum:geçmişe bakamadım;bi göz gezdiriyim gelirim yine:::

:))))))))) pardon yaa kaan kucagımda dıkkat edememısım
montecım lınaycım kusura bakmayın
saol hera ıyıkı dedınn
hemen duzeltıyorum ama yınede egusada maşallah allah soylettı belkıde :))
maşallah montecım bebişine
allah nazarlardan saklasın metını

oyyy kıyamammm gelınım ası olmusss dunurum gonder prensesı bana ben antremanlıyım
gecmıs olsunnnn kızımaa oyy yerım ben onu maşallahhhhhhhhhh

kızlar deli oldum bi yazı yazamıyorum offf;neyse aklımda kaldığı kadarıyla yazayım bari::
aşıktım hayırlı olsun oğlunun sünneti canım:
özlem bencede oturması ;kalkması çocuğuna göre değişiyor ;sağlıklı olsunlarda birz geç otursunlar canım ya boşver olacağı varsa olur zaten::
kızlar sitede mi sorun var yoksa benim bilg:mı kafayı dedi::

metinde pek yakışıklı çıkmış maşallah;kız özlem koy benim damadın resimlerinide boy boy::

resmen bir iki satır yazmak için savaşıyorum yav;neyse ben kaçtım biraz evi toplıyım gelirim yine

özlemj msjlarım geri dönüyo kaan nasıl oldu ateşi düştü mü? kontrolleriniz iyi geçmiş sevindim kaç kilo olmuş ??
emzirme eğitimi cmt ye denk geliyo galiba ben gelemem

slm kızlar sabahtan beri ne yana dönceğimi şaşırdım ev aldı başını gidiyo muhtemelen ayın 30unda gidicez yazlığa o yüzden hem evi toplamaya hem günlük işlere yapmaya çalışıyorum şiştim resmen çamaşır bitmiyo ütü dağğ gibi dün yaptım bugün daha oturamadım daha dün ütülediklerii yerleştiremedim makineye çamaşır attım astım ikinci parti yıkanıyo bu arada defne hanımda nerdeyse yarım saatte bir kakaya çıkıyo sabahtan beri kaçıncı bez tabii durumdan dolayı telde durmuyo bi babam bi annem bi kocam şimdi ütüye oturcam size bi bakim dedim iki akşamdır acaip rüyalar görüyorum

bacım bi günde bugun hiç işim yok çene yapmaya geldım de ayol her geldıgınde iş iş iş. salla gitsin birazda

aşıkcım bende aynen öyle diyordum doğurunca vazgeçtim eşim ıstrarla yaptıralım diyor ben kıyamıyorum o minicik bamyaya ya :))))
bısey sormak ıstıyorum doktorumuz bıze ayaklarını yere bastırın dedı dık durması lazımmıs ben hıc boyle bısey bılmıyordum
sızler yapıyormuydunuz
özlem benim annemde başlayın yavaş yavaş bastırmaya demişti bizde bastırmadık henüz
benim dr da öyle 5. aydan önce oturtma dedi

ay nazo bu ne hız böyle güzelim okurken bile yoruldum valla, benim evde darmadağın yarında kaynanamla görümcem geliyor amaaaan boşver işi valla anca onatı uyutabildim de şimdi 2 satır laflayayım dedim ondada yan daire matkapla duvarı deliyor uyandırcaklar çocuğu zorla uyudu zaten

amma hamarat arkadaşlarımız var yahu:))
metine maşallah,hoppalası da pek güselmiş:)
erkek anaları şimdiden kıyamıo bamyalara Allah gelinlere sabır versin:))sünnetlerde hayırlı olsun:)
aşılarımız şifa olsun:)duygunun da gözü doysun!!

ay haklısın valla hera ama şuan salamam bi sallarsam dahada toparlayamam evin halini görsen bomba düşmüş gibi :)))))
saol ayçacım amin
valla geçen akşamkinde hamileymişim tekrar remen karnımda oynadığını hissediyorum görüyorum özlemişim diorum (gerçekten de özledim) ve yien erken doğum oluyomuş aynı doktor hadi doğuma dio ay diorum budamı erken sonra dioruzki eşimle ay unuttuk c.nsiyeti ne doktor buda kız dio ben uçuyorum eşimse tüh beee keşke aldırsaydım dio doktor şaşırıyo diorum çok erken die aldurcaktık ama erkek olur die kocam aldırmadı diorum

kızlar poğaça tarifi veriyimmi az önce yaptım çok güzel oldu

1/2 paket margarin
1/2 çaybardağı mısırözü yağı
1 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 fiske tuz
4.5 su bardağı un
3-4 sap dereotu

tüm malzemeleri ayıklanmış doğranmış dereotu ile beraber yoğuruyorsunuz küçük küçük poğçalar yapıp içine lor peyniri koyuyorsunuz üzerine yumurta sarısı azıcık çörek otu 200 derecede fırında kızarana dek pişiriyorsunuz afiyet olsun

ay nazo bu ne hız böyle güzelim okurken bile yoruldum valla, benim evde darmadağın yarında kaynanamla görümcem geliyor amaaaan boşver işi valla anca onatı uyutabildim de şimdi 2 satır laflayayım dedim ondada yan daire matkapla duvarı deliyor uyandırcaklar çocuğu zorla uyudu zaten[/QUOTE]

o matkap sesi beni de deli ediyor. doğalgaz gelecekmiş (ne gerekse..) 2 gün apartmanda dinledik matkap sesini, şimdi de sokaklarda bi gürültüler bişiler, hiç çekilmiyo valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…