slm kızlar sabahtan beri ne yana dönceğimi şaşırdım ev aldı başını gidiyo muhtemelen ayın 30unda gidicez yazlığa o yüzden hem evi toplamaya hem günlük işlere yapmaya çalışıyorum şiştim resmen çamaşır bitmiyo ütü dağğ gibi dün yaptım bugün daha oturamadım daha dün ütülediklerii yerleştiremedim makineye çamaşır attım astım ikinci parti yıkanıyo bu arada defne hanımda nerdeyse yarım saatte bir kakaya çıkıyo sabahtan beri kaçıncı bez tabii durumdan dolayı telde durmuyo bi babam bi annem bi kocam şimdi ütüye oturcam size bi bakim dedim iki akşamdır acaip rüyalar görüyorum
aşıkcım bende aynen öyle diyordum doğurunca vazgeçtim eşim ıstrarla yaptıralım diyor ben kıyamıyorum o minicik bamyaya ya :))))gece doğru düzgün uyuyamadım..anne olmak ne zormuş..salı günü oğluşum sünnet olacak stresten kabuslar gördüm durdum..yüzümde kocaman iki sivilce çıkmış..hamileyken ne kadar rahat konuşuyormuşum..doğar doğmaz yaptırırırm diyordum..
özlem benim annemde başlayın yavaş yavaş bastırmaya demişti bizde bastırmadık henüzbısey sormak ıstıyorum doktorumuz bıze ayaklarını yere bastırın dedı dık durması lazımmıs ben hıc boyle bısey bılmıyordum
sızler yapıyormuydunuz
benim dr da öyle 5. aydan önce oturtma dediteşekkür ederim irem nehir..
maşallah metine..
bizim doktor çok mu pimpirikli ya ne hoppala ne kanguru ne yürüteş hepsini yasakladı.erkek çocuğa önermezmiş..bastırtmıyor otutturmuyor..gaz damlalarına karşı..bunlar daha aklıma gelenler..
özlem sen hangi dr gidorsun.biz fatih ünüverstesine gidiyoruz..ordaki doktorların hepsi aynı görüşte..
slm kızlar sabahtan beri ne yana dönceğimi şaşırdım ev aldı başını gidiyo muhtemelen ayın 30unda gidicez yazlığa o yüzden hem evi toplamaya hem günlük işlere yapmaya çalışıyorum şiştim resmen çamaşır bitmiyo ütü dağğ gibi dün yaptım bugün daha oturamadım daha dün ütülediklerii yerleştiremedim makineye çamaşır attım astım ikinci parti yıkanıyo bu arada defne hanımda nerdeyse yarım saatte bir kakaya çıkıyo sabahtan beri kaçıncı bez tabii durumdan dolayı telde durmuyo bi babam bi annem bi kocam şimdi ütüye oturcam size bi bakim dedim iki akşamdır acaip rüyalar görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?