2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 1368.ci sayfayı açılmıyor,açmaya çalıştıkça kapanıyor benim bilgisayar kafayı yiyor herhalde

merhaba herkese

o kadar sinirliyimki yazayımda içim rahatlasın.bir lafı direk yüzüne söylemeyipte dolaylı yollardan söyleyenlere bir sinir oluyorum:kızgın:lafı bana söyle söyliceksen eymene niye söylüyorsinki anlamıyorum:oklava:birde haksızlık yapıldımı sinirlerime hakim olamıyorum.bir türlü sakinleşemiyorummafoldumben

selam kızlarrrr...

evimi temizledim banyomu yaptım aldım dondurmamı şimdi dinlenme zamanı zemuszemus
eguşta ablasıyla ,ablası ona gitar çalıyor oda şarkı söylüyor :)))

bi bakayım neler olmuş akşamdan beri..okuyup geleyim..

noldu kız balım neyin var kim kızdırdı yine seni

başakcım ben ferro sanol kullanıyorum

talya ben rota aşısının 2. dozunu Bursada yaptırsammı diye düşünüyorum da sen hangi hastanede yaptırdın?

hayrola balım kime öfkelendin bu kadar..amann boşver duymamazlığa gel sıkma tatlı canını boşver şekerim..

kız Talya yemek tarifin bir de bkog yazın varmış öyle miiiiiiiiiiiiiii...bissürü de puanın var seninnnkaydirigubbakcemile
kıskanma kıs,çalış seninde olur:)))kaydirigubbakcemile3

lajo senin adın gamzemiydi ay iyice unutkanlaştım ben talya senin adın neydi ay herkes adını sölesin beeeeeeeeeeeeee ( şahika gibi oldum zaten göbek basen andırıyor )
benimki zeynep canım...

merhaba herkese

o kadar sinirliyimki yazayımda içim rahatlasın.bir lafı direk yüzüne söylemeyipte dolaylı yollardan söyleyenlere bir sinir oluyorum:kızgın:lafı bana söyle söyliceksen eymene niye söylüyorsinki anlamıyorum:oklava:birde haksızlık yapıldımı sinirlerime hakim olamıyorum.bir türlü sakinleşemiyorummafoldumben
kayınvalidenmi kızdırdı seni balımcım,çünki genelde onlar yapar böyle...:kızgın:

selam kızlarrrr...

evimi temizledim banyomu yaptım aldım dondurmamı şimdi dinlenme zamanı zemuszemus
eguşta ablasıyla ,ablası ona gitar çalıyor oda şarkı söylüyor :)))

bi bakayım neler olmuş akşamdan beri..okuyup geleyim..
aylin gene hamaratlığın üstünde maşallah,seni görünce benimde evi temizliyesim geliyo ama sonra boşverrrrr diyorum kaydirigubbakcemile3

noldu kız balım neyin var kim kızdırdı yine seni

başakcım ben ferro sanol kullanıyorum

talya ben rota aşısının 2. dozunu Bursada yaptırsammı diye düşünüyorum da sen hangi hastanede yaptırdın?
benim dr. bişi demedi bende yaptırmadım,bizim bütün aşılarımızı sağlık ocağı yapıyor canım,ama bi araştırıyım bakim bu aşıyıCADIARZU

kızlar brokoli çorbası yapıcam,acele bi tarif verin bakem...:)))

özelcandan 190'a aldık
çok yer kaplıyo , bi de efe içindeyken çekmek zor oluyo sadece arkada tekerlek var onun dışında iyi ama tabi daha çok yeni ben netten araştırdım herkes çok memnun..

Benimki de chicco polly aynen dediğin gibi biraz yer kaplıyor ve çekmesi biraz zor oluyor..ben bayadır oturtuyorum ama benimki şimdilik hemen sıkılıyor inşallah sonra otururda paramız boşa gitmez :))

onat diyor ki '' tamam ececim ben dönünce gelirim kol kola girer gezeriz parklarda bu arada düşündün mü ececim hangimizin çıkma teklifini kabul ediceksin büyüyünce eguşun mu benim mi ? '' diyor opuyorumnanaktan

ece onat'la eguşu birbirine düşürecek maviş güzel :))ilk görüşte karar veremedm birdaha görmem lazım diyormuş..gerçi bizimkilerin başı bağlı ama yinede düşünürüz:))

Başak, aksiyon olur kz buluşalım valla..Düşünsene ayın 15 inde Ankamall da ellerinde bebekli bir dizi kadın..Ay çok hoşşşşşşşzemuszemus
Aynı masaya oturunca bebek arabalarını nasıl sığdıracağımızı düşündüm bi ankafamçokkarıştı
Zaten hep ileriyi gören bi hatundum:smiley-cool:
Ankaralı hatunlarrr,buluşalım koklaşalımmmm
Ben de içiyorum Başak..2 ydi güya şimdi 3.yü içtim ve daha da akşama çok var.Çaydı ,kahveydii

biz cuma günü aynı dediğin gibiydik..yolda 3 araba yürümeye çalışıyoruz cafeye gittik 3 araba sığmaya çalışıyoruz..çıkarkende sırayla emzirmeye girmiştik içeri hihoyyyt
ama zevkliydi..

oh ne gzüerl ist lular buluşuyor ankaralılar buluşuyor ay bir ben kaldım buralarda yalnız ağlıcam şimdik pek duygulandım :çok üzgünüm:

incim canım arkadaşım üzülme sen nezaman gelebilirim dersen ozamana da buluşma ayarlarız dimi emel hatice..

kıskanma kıs,çalış seninde olur:)))kaydirigubbakcemile3

aylin gene hamaratlığın üstünde maşallah,seni görünce benimde evi temizliyesim geliyo ama sonra boşverrrrr diyorum kaydirigubbakcemile3

benim dr. bişi demedi bende yaptırmadım,bizim bütün aşılarımızı sağlık ocağı yapıyor canım,ama bi araştırıyım bakim bu aşıyıCADIARZU

boşverdikçe içinden çıkılmaz oluyor o yüzden artık boşveremiyorum kızımla beraber temizledik bugün :))

buldum ben kızlar,gidip bi yapıyım bari,güzel olursa sizede vrririm tarifini...

yaaa tribündekilerrrr, tribünü beklemeye mi geldiniz gelin şuraya iki satır bişey yazın aa olmuyoki böylee...

zeynep kolay gelsin ,ben bilmiyorum hiç yapmadım brokoli çorbası bakalım senin tavsiyene göre belki denerim :)

merhaba herkese

merhabalar..
ah canım nedir bu sinir biz de diycem ama sorumlu biz diilizÇok üzgünüm çoook
çok kızıorum ben de ağla ağla kurudu gözlerim vallasenağlama
kişisine göre seviyelendir canım sözlerini ve sööle bence yoksa olan hep bize oluo,bırak azcık onlar kudursunalkisalkisalkisdelikafadulden

biz cuma günü aynı dediğin gibiydik..yolda 3 araba yürümeye çalışıyoruz cafeye gittik 3 araba sığmaya çalışıyoruz..çıkarkende sırayla emzirmeye girmiştik içeri hihoyyyt
ama zevkliydi..

incim canım arkadaşım üzülme sen nezaman gelebilirim dersen ozamana da buluşma ayarlarız dimi emel hatice..

evet zevkliydi gerçekten üçüde sırayla arka arkaya uyandı sırayla acıktı sırayla emdiler

incicim sen gel toplanırız yine hep beraber

çorbayı ocağa koydum pişiyor,miss gibi sarımsak koktu,bayılırım sarımsağa...

Back
X